Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos jauniesiems

QUOTE(InGridutia @ 2007 08 01, 12:23)
O mes dar sugalvojom tares dauzyt smile.gif Turiu labai gerus pirsliu, jie ir taip visko prigalvoje yra - visai neleidzia mum kistis  blush2.gif  Tai as pasiuliau - jei ras kur ikist ti suorganizuos smile.gif Ideja tokia - isejus is santuoku rumu kai geriamas sampanas, niekam nieko nesakius - isgert ir mest taures per peti kad sudustu smile.gif Nes sukes laime nesa biggrin.gif Galima ir nebutinai po zakso, bet idomiau kai niekas to nesitiki ir ant tokio grindinio kad jos tikrai suduztu biggrin.gif

Na as zinau, kad kai pernesa per tilta tada isgeria sampano ir sudauzo taures bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 08 01, 14:29)
Na as zinau, kad kai pernesa per tilta tada isgeria sampano ir sudauzo taures  bigsmile.gif

gerule ideja .... svarbiausia kad tik taures duztu ... kad paskui nenusimint kai nesuduz smile.gif))))
Atsakyti
Saunuoles mergaites, kokiu geru ideju jus cia prirasete, aciu labai Jums 4u.gif
Dar tokia paprastute ideja, bet man labai grazi mirksiukas.gif
Jei svesite netoli upes, ar tose vietose, kur fotografuosites bus upe ar upeliukas, paleisti islankstytus is popieriu laivelius ant ju uzrase palinkejimus sveciams
Papildyta:
Parasyti sveciams palinkejimus Jauniesiems tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliukas @ 2007 07 09, 19:50)
Mes ir patys truputi pasistengeme, kad visiems butu smagu. Tikrai galiu pasakyt, kad per daug nieko nereikia, nes jei nuotaika puiki, tai viskas einasi gerai ir be dideliu pastangu smile.gif

Vat būtent   drinks_cheers.gif  [COLOR=deeppink]Išbandėm savo kailiu liepos 21-ą  ax.gif  Patys buvom linksmi ir laimingi, pulkas nerealiai linksmi buvo ir labai stengėsi dėl mūsų. Dar plius muzikantai savo pridėjo... Ir toks atominis kokteilis išėjo!.. bigsmile.gif

Pirsliai mums po nesimo per tilta padovanojo pasaga, ant kurios galu buvo 2 sirdeles ir jos sukabintos spynele. Tai mano vyras turejo patikrint, kad spynele gerai uzrakinta ir raktus i vandeni ismete! Labai smagu buvo!
Sokant jaunuju valsa mums irgi pute burbulus. Tik kadangi grindys plytelemis klotos buvo, tai paskui gana slidu sokti buvo. Bet po keliu sokiu jau normaliai viskas gavosi smile.gif
Gamtoje mes zaideme visokius zaidimus: klausimai-atsakymai (kurie buvo paruosti is anksto - tiek klausimai, tiek atsakymai), uzdege 2 zvakutes, pastate uz keliu metru ir dave pistoletus, kurie vandeniu saudosi ir sake, tas kas pirmas uzgesins ugnele, tas seimoje ir visus nesklandumus gesins smile.gif
Vakare, sedint prie stalo, darem buciniu siuntima. Muzikantai grojo "Pabuciuok, pabuciuok, pabuciuok tu mane, buciniu neskaiciuok...", ir kadangi pas mus sventej visi sedejo prie U-formos stalo, tai pirmiausia jaunieji pasibuciavo, o tada mes buciavom savo kaimynus ir tada jie siunte bucinius savo kaimynams, o kai nuejo iki stalo galo buciniai, tada siunte visi atgal, kol galiausiai vel jaunieji pasibuciavo smile.gif Buvo visiems labai linksma ir niekas neliko nuskriaustas  bigsmile.gif
Cia tik kelios mazos ir smagios idejos, kurios tikrai labai praskaidrino musu svente.  wub.gif

Mums liudininkai padovanojo spynelę su išgraviruotais mūsų vardais ir vestuvių data. Tą spynelę užkabinom Užupyje ant tiltelio (ten net savotiška spynelių galerija yra), o raktelis nuplaukė. Čia kad ilgai ir laimingai gyventume kaip priesaikoj: ar laimė lydės, ar vargas suspaus, ar sveikata tvers, ar ligos suims... Kad būtume visą gyvenimą neišskiriami.

O bučinių konkursas turbūt buvo vakaro 'vinis' lotuliukas.gif , nes visi tiek prisijuokėm, tiek prisidūkom, kad oj oj oj sokiai.gif To konkurso esmė tokia: pasiskirsto visi porom (pas mus net du pabroliukai vaizdų nepagailėjo rolleyes.gif ), atsistoja vienas nuo kito tiksliu atstumu (pradėjom nuo 1,50 m, baigėm ties 2,20 m) (jis nuolat tikrinamas, kad konkursas būtų sąžiningas) ir turi neperžengdami įsivaizduojamos linijos pasibučiuoti. Patikėkit, labai linksma buvo, įsilingavo ir atsipalaidavo net droviausieji svečiai blush2.gif Šitą konkursėlį mums surengė muzikantai. Buvo labai smagu, nes visi labai įsijautė, pagavo azartas...

O burbulus mums pūtė bažnyčios kieme, mums tik išėjus iš bažnyčios. Kartu pabiro ir rožių žiedlapiai... wub.gif Nuotraukose atrodė super, ir dėmių neliko, ir tikimybės pargriūti nebuvo rolleyes.gif

Taip pat pasinaudojau vienos forumietės idėja: viena mano pamergėlė surengė svečiams viktoriną 'Ar gerai svečiai pažįsta jaunuosius?' Klausimus ir atsakymus ji derino su mumis, dovanėlę laimėtojui nupirkom mes. Neįtikimiausių istorijų apie save išgirdom, įvairiausių atsakymų variantų prisiklausėm. Bet smagu buvo!
Atsakyti
O čia dar keli momentai iš mūsų vestuvių ax.gif . Gal kam pravers mirksiukas.gif :

* važiuodami limuzinu į Užutrakį 'dalijomės pareigas beigi darbus šiemoje': traukėm lapelius ir garsiai skaitėm, ką kuriam reikės daryti. Na, pvz., kavą ir pusryčius į lovą nešiu aš; pinigus uždirbsi tu; atlyginimą lūpdažiams ir kvepalams leisiu aš ir t.t., ir pan. (turiu namie tuos lapukus, kam labai reikės, galėsiu surašyt).
* žaidimukas gamtoje: jaunajam užrišamos akys, pasakoma, kad jį bučiuos visos pamergės, o jis turėsiąs atspėti, kuris bučinys buvo jo vienintelės. Įdomiausia tai, kad man į ausį buvo pasakyta, kad visus kartus bučiuosiu jaunikį tik aš. Tą iš anksto žinojo ir pamergėlės. Ką gi, labai stengiausi visokiausiais būdais nesukeldama įtarimo pabučiuoti jaunąjį. Po to visos kikenom, kai jis laužė galvą, kuris bučinys buvo mano.
* patikėkit, visi labai nustebo, kad pernešus jaunąją ir mergaites per tiltą, jaunoji pasišovė pakelt jaunikį lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Aišku, kilstelėjau jį tik vos vos, bet juoko visiems buvo...
* tikrai sujaudino tėvų mums atneštas židinys. Jis toks stilizuotas (balta keraminė žvakidė, atrodo kaip nedidelė stalinė lempa), tad iš karto rado vietą mūsų namučiuose blush2.gif .
* dar viena staigmena buvo visų mūsų porų ir draugų vadinamieji tostai. Kiekviena pora ėjo prie mikrofono ir pasakojo apie su mumis praleistą laiką, prisiminė juokingas istorijas... Nuoširdūs, paprasti, originalūs, iš širdies einantys žodžiai kaip reikiant įsiminė ir yra brangesni už bet kokius eilėraščius, tokia proga skaitomus... Iki šiol susijaudinu tai prisiminusi: kaip kalbėjo vaikystės draugai, susirašinėjimo draugė, klasės, galop kurso draugai, sesuo...
* draugai buvo sugalvoję dar tokį žaidimuką 'a la pantomimos teatras': mano vyrui į ausį buvo nupasakojama situacija, kurią jis turi suvaidinti be žodžių, o aš turėjau atspėti, ką mano brangiausiasis nori man pasakyti. Tema buvo vienoda: situacija: aš išvykstu gimdyti leliuko, laikas: tarybiniai metai, užduotis: kaip susikalbėti tarybiniais laikais gimdymo skyriuje. Žodžiais neįmanoma nupasakoti, kaip juokinga buvo biggrin.gif . Oskaro už vaidybą vertas mano vyrukas... Beje, kai man labai jau sunkiai sekdavosi atspėti, apie ką kalba, į pagalbą atskubėdavo pabroliai.
* Vidurnaktį dangų nutvieskė fejerverkai. Mes apie juos seniai svajojom, bet pasitarę su restorano vadove, kur juos būtų galima leist, ir supratę, kad techninių galimybių turim labai mažai, tos idėjos atsisakėm. Tačiau kažkam pasiguodžiau, ir pulkas mums fejerverkus padovanojo ax.gif.
* Dar viena atrakcija buvo mūsų tortas, kurį restorano darbuotojai mums atvežė ant ratukų ir su fejerverkais. Buvo labai jaudinanti akimirka, kai dviese jį pjaustėm. Tiesa, nelabai vykusiai, todėl vėliau padavėjai perėmė iš mūsų estafetę rolleyes.gif .

Jei dar ką atsiminsiu, būtinai parašysiu 4u.gif . Sėkmytės planuojantiems!
Papildyta:
Dar turėjom idėją padovanot visiems svečiams po dovanėlę – kokį šokoladinį niekutį su mūsų atvaizdu (gamina tokius), bet dėl ir taip viršyto biudžeto teko šios idėjos atsisakyt verysad.gif . Simbolinėmis, bet prasmingomis dovanomis apdovanojom tik liudininkus ir tėvus.

Beje, ir tortus šiais laikais galima pagaminti su jaunųjų atvaizdu, perkelt ant torto nuotrauką. Kodėl gi tokio torčiuko neįteikt jauniesiems (čia idėja tiems, kuriems į vestuves reikia vežtis tortą)?
Papildyta:
O čia dar viena idėja tiems, kuriems reikia arba kurie nori sakyt kalbą prie stalo, tačiau pristigo minčių ar nori paįvairint vakarą. Man regis, apie panašią idėją buvo rašyta vestuvių scenarijų skyrelyje, bet ji man verta paskelbti ir čia blush2.gif .
Iš anksto reiktų būt pasirašius tekstą ir turėt rašiklį.
Atsistojus kreiptis į jaunuosius ir svečius maždaug taip: 'Mieli jaunavedžiai, garbingi svečiai! Mudu su ........ (pabrolio/... vardas) paruošėm iškilmingą sveikinimo kalbą, bet... turim problemų su būdvardžiais (primename, kad tai žodžiai, atsakantys į klausimus 'koks, kokia, kokie, kokios'). Galbūt jūs sutiktumėte mums padėti? Sakykite visus jums į galvą šaunančius būdvardžius.'
Tuomet svečiai sako būdvardžius, juos iš eilės reikia susirašyti į trūkstamas vietas iš anksto pasirašytoj sveikinimo kalboj. Išeina toks linksmas ar net truputį absurdiškas tostas tongue.gif
Sveikinimo kalba gali būti maždaug tokia: 'Šį ............ vakarą, kai ......... danguje, ............... sodyboje/namuose, įsižiebė ............. žvaigždės, prie šio ............... stalo šioje ............... salėje/palapinėje susirinko .............. damos ir ................ ponai, kad pagerbtų ir pasveikintų mūsų .................... jaunvedžius: ......................... jaunosios vardas ir ...................... jaunojo vardas. Linkime ..................... ką tik susikūrusiai šeimai .............. meilės, ...............šypsenų, ...................... laimės, .............. vaikučių. Šių .................... vestuvių metu mes, ........................ svečiai, ne tik juokausime, išdykausime, šoksime, valdysime, gersime į mūsų ...................... jaunavedžių sveikatą. Tebūnie ši ................... diena, kaip ir visas ............... šeimos gyvenimas: .................. , .................., .................... ir ................. .'
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 07 20, 23:42)
turiu jums dar pasiulyma staigmena galit padaryti. mano mama suorganizavo seip, pati net nezinojau  ax.gif  musu patalyne apvilko raudonais silkais (tiesa miegojome sodyboj namelyj tokiam ant vistos kojeles kone) ir isbarste ziedlapiais sirdi, taip pat sampanas taures ir braskes ant stalo. taipogi ji pakviete operatoriu ir fotografa kad iamzintu.  wub.gif

Šita idėja super! Ypač pradžiugina tuos jaunuosius, kurie grįžta nakvoti į savo namučius arba pas tėvelius. Mano draugė tokią staigmeną darė savo broliui ir jo žmonai. Iškabinėjo rodyklių su šmaikščiomis nuorodomis į jų miegamąjį, pribarstė žiedlapių, paruošė žvakių, šampano... wub.gif Sakė, jaunavedžiai nerealiai pasimetę ir nudžiuginti buvo.
Galimas ir kitas variantas: išeinantiems 'miegot' jaunavedžiams įteikt lauknešėlį (šampanas, taurės, vaisiai, koks nors laiškelis ar pan.). Jei ne naktį, tai gal iš ryto jis būtų panaudotas pagal paskirtį. Prabundi ir šampanas į lovą wub.gif
Atsakyti
Super katules idejos!!! thumbup.gif
Kadangi jau pati negalesiu panaudot, tai bent ateiciai "nusirasysiu" smile.gif Maza ka, gal reikes kada kokia svocia eit... Juk i pulka jau niekas nekvies!!! ax.gif
Atsakyti
jei kas nezino tai galima daryti tokius zaidimus:
1. patiesti ranksluostuka, tada pamergei uzristi akis ir sakyti, kad turi eiti per rankslyostuka, bet taip kad ant jo neuzliptu, tai vadinasi praskestom kojom, kol jai atrisamos akys ant to ranksluostuko turi atsigulti pabroliukas. Buna juoko, nes pamerge pasimeta, jei tikrai nezinojo thumbup.gif
dar zinau, bet reik dabar atgaminti g.gif
2. sita jau visi zino, bet parasysiu. Kiekvienos poros vaikinas taip pat ir svocios ir jaunosios, pastatomas, taip kad butu nusisukes nuo savo mergeles smile.gif tada svocia rodo ant pamerges kur jis tures jai buciuoti. Ji rodo ir sako: -"cia?", kol vaikinas pasako cia. tada pirstais rodoma kiek kartu. Svocia rodo ir klausia:-"tiek?", kol vaikinas pasko taip. O tada parodomo kur ir kiek kartu turi buciuoti. Visai smagu bunu ir atrakciju daug smile.gif zinau dar, bet pasimirsta greit...
Papildyta:
per atstuma kai buciuotis reikia jau minejo, tai nesikartosiu pagalvojau, bet sitas ir geras, smagu smile.gif
Papildyta:
dra vestuvese populiaru prikabineti kur nors ant jaunikio ar pabroliu segtukus, o mergaites uzristom akytem turi juos surasti smile.gif
Atsakyti
Visų pirma, jei norite jauniesiems padaryti staigmeną, kai jie grįžta miegoti, tai pasirūpinkite atitinkamu apšvietimu. Tiesiog nupirkite raudonos, mėlynos ar žalios spalvos lemuptes ir įsukite. Kaip gražu, kai jaunieji grįžę, įsijungia šviesą, o kambarį užlieja melsva, raudona ar žalsva spalva...

Padovanokite jauniesiems mago pasirodymą. Būtent per 12 valandą užgęsta šviesos ir pasirodo tamsoje magas, apšviestas įvairiausių spalvų...Čia viskas priklauso nuo mago sugebėjimų...Kartą teko matyti...Patikėkite, nerealus vaizdas buvo. thumbup.gif biggrin.gif
Dar labai gražu, kai jauniesiems padaromi sostai, apipinti šviečiančiomis mėlynomis lemputėmis. Visur tamsu ir įneša tokius sostus abiems atsisėsti. Lemputės išpintos pagal sosto,kėdės, formas. Gražu.Pasodinę jaunuosius, galite dainuoti jiems "Ilgiausių metų" ar dar ką nors sugalvoti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nersim: 06 rugpjūčio 2007 - 22:14
QUOTE(katis @ 2007 07 30, 19:58)
Jauciu, kad buvo labai grazu  wub.gif  bet kaip tai mamai graziai pasakyti, kad suorganizuotu  biggrin.gif  Saunuole tavo mamyte !

oi mano mamyte is vis malacius thumbup.gif thumbup.gif labai ja myliu wub.gif
cia jos ideja buvo, tik ji mane perspejo nes zinojo kad eisiu rubus antrai dienai ten pasideti ir vistiek pamatysiu-nors dushioj norejo staigmena padaryti.

ji vienintele kuri kokia 70% mano vestuvemis rupinosi, na ir sakykime koki 30% as su vyru. mat ne LT gyvenam, reikejo kazkam ''varga namie uzkrauti''.

Atsakyti

Sveikinimo kalba gali būti maždaug tokia: 'Šį ............ vakarą, kai ......... danguje, ............... sodyboje/namuose, įsižiebė ............. žvaigždės, prie šio ............... stalo šioje ............... salėje/palapinėje susirinko .............. damos ir ................ ponai, kad pagerbtų ir pasveikintų mūsų .................... jaunvedžius: ......................... jaunosios vardas ir ...................... jaunojo vardas. Linkime ..................... ką tik susikūrusiai šeimai .............. meilės, ...............šypsenų, ...................... laimės, .............. vaikučių. Šių .................... vestuvių metu mes, ........................ svečiai, ne tik juokausime, išdykausime, šoksime, valdysime, gersime į mūsų ...................... jaunavedžių sveikatą. Tebūnie ši ................... diena, kaip ir visas ............... šeimos gyvenimas: .................. , .................., .................... ir ................. .'
[/quote]
thumbup.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
Galiu pasiulyti ceremonijos paivairinimui tecio sugalvota ideja..Jis sumaste, kad prie altoriaus mane ne nuves, bet nunes ant ranku.. biggrin.gif iki siol neteko tokio dalyko girdeti, o kai jis man tai pasake, tai lb susigraudinau.... mirksiukas.gif tai atslyginsiu jam tuo paciu ir per paskutini soki su juo, powerpoitu padarysiu filmuka is nuotrauku, kur esu su juo, nuo pat gimimo dienos biggrin.gif bent pati isivaizduoju, kad graziai turetu buti, ir jau zn daina, kuri skambes per ta soki, kai pirma karta isgirdau, puoliau i asaras,,nerealus zodziai......A song for my daughter, ray allaire smile.gif
Atsakyti