Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos jauniesiems

QUOTE(Nersim @ 2007 07 05, 23:20)
Man  patinka  kurti  tokius  filmukus  su  PowerPoint  programa. Galiu  ir  padėti, jei  kam trūksta  idėjų  darant, kuriant  pasaką biggrin.gif

na tai papasakok mums placiau kaip ta pasaka daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 07 06, 13:41)
na tai papasakok mums placiau kaip ta pasaka daryti  4u.gif

Na kad nelabai žinau kaip Jums paaiškinti g.gif Geriausia pasiimti kokią visiems žinomą pasaką ir jos žodžius perkuriant sukurti savąją pasaką. Pasakoje pridėti savo juokingus įvykius, akimirkas, įdėti ir susieti keletą ir svečių nuotraukų, kurios būtų susijusios su Jumis, prirašant kokius juokingus komentarus ir t.t. Sunku man papasakoti. Geriau matyti,kai padarai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Labai dziaugiuosi uzsukusi paskaitineti jusu minciu, nes keleta ideju jau sumaniau, kur galeciau pritaikyti. Kaip padeka uz jusu idejas, papasakosiu truputi, ka sumaniau savoms vestuvems.
Musu vestuves bus temines, vakaro tema "Retro 1950-uju stiliumi". Kurdama visa dienos scenariju, stengiuosi kurti retro romantine nuotaika. I baznycia atvyksiu senoviniu automobiliu. Visi sveciai rinksis baznyciuoje, kur juos pasitiks profesionalios smuikininkes atliekami romantiniai kuriniai. Muzika skambes ir isejus is baznycios. Atsisakiau roziu ziedlapiu metymo, tad man su SB isejus is baznycios bus puciami muilo burbulai. Po sampano taures visi nueisime i salia baznycios esanti grafo Pliaterio parka, kur jau bus romantiskai papuostas ir paruostas staliukas su uzkandziais ir sampanu ar vynu. Pasirupinsiu, kad skambetu 1950 uju muzika ir kurtu senovine atmosfera. Visi sveciai bus apsirenge pagal tema, tad bus nesunku isijausti i ta laikmeti... ax.gif 4u.gif
gal nieko naujo nepasiuliau, tiesiog pasidalinau savo sventes pradzios akcentais ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusia80 @ 2007 07 09, 00:29)
Sveikos merginos,
Musu vestuves bus temines, vakaro tema "Retro 1950-uju stiliumi".
gal nieko naujo nepasiuliau, tiesiog pasidalinau savo sventes pradzios akcentais ax.gif  blush2.gif

bigsmile.gif Papasakok daugiau blush2.gif O ka numate jau paciam vakarui?Sventimo vietoje?
Atsakyti
Pas mus vestuvese daugeliu staigmenu rupinosi svocia ir pamerges. Mes ir patys truputi pasistengeme, kad visiems butu smagu. Tikrai galiu pasakyt, kad per daug nieko nereikia, nes jei nuotaika puiki, tai viskas einasi gerai ir be dideliu pastangu smile.gif
Pirsliai mums po nesimo per tilta padovanojo pasaga, ant kurios galu buvo 2 sirdeles ir jos sukabintos spynele. Tai mano vyras turejo patikrint, kad spynele gerai uzrakinta ir raktus i vandeni ismete! Labai smagu buvo!
Sokant jaunuju valsa mums irgi pute burbulus. Tik kadangi grindys plytelemis klotos buvo, tai paskui gana slidu sokti buvo. Bet po keliu sokiu jau normaliai viskas gavosi smile.gif
Gamtoje mes zaideme visokius zaidimus: klausimai-atsakymai (kurie buvo paruosti is anksto - tiek klausimai, tiek atsakymai), uzdege 2 zvakutes, pastate uz keliu metru ir dave pistoletus, kurie vandeniu saudosi ir sake, tas kas pirmas uzgesins ugnele, tas seimoje ir visus nesklandumus gesins smile.gif
Vakare, sedint prie stalo, darem buciniu siuntima. Muzikantai grojo "Pabuciuok, pabuciuok, pabuciuok tu mane, buciniu neskaiciuok...", ir kadangi pas mus sventej visi sedejo prie U-formos stalo, tai pirmiausia jaunieji pasibuciavo, o tada mes buciavom savo kaimynus ir tada jie siunte bucinius savo kaimynams, o kai nuejo iki stalo galo buciniai, tada siunte visi atgal, kol galiausiai vel jaunieji pasibuciavo smile.gif Buvo visiems labai linksma ir niekas neliko nuskriaustas bigsmile.gif
Cia tik kelios mazos ir smagios idejos, kurios tikrai labai praskaidrino musu svente. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliukas @ 2007 07 09, 19:50)
Vakare, sedint prie stalo, darem buciniu siuntima. Muzikantai grojo "Pabuciuok, pabuciuok, pabuciuok tu mane, buciniu neskaiciuok...", ir kadangi pas mus sventej visi sedejo prie U-formos stalo, tai pirmiausia jaunieji pasibuciavo, o tada mes buciavom savo kaimynus ir tada jie siunte bucinius savo kaimynams, o kai nuejo iki stalo galo buciniai, tada siunte visi atgal, kol galiausiai vel jaunieji pasibuciavo smile.gif Buvo visiems labai linksma ir niekas neliko nuskriaustas  bigsmile.gif
Cia tik kelios mazos ir smagios idejos, kurios tikrai labai praskaidrino musu svente.  wub.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif sis man labiausiai patiko.Jauciu smagu buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pirma karta isgirdau toki zaidima,bet patiko labai labai thumbup.gif thumbup.gif
Papasakok daugiau blush2.gif Kaip idomu paklausyti bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Giedruliukas,2007 07 09, 19:50]
Pas mus vestuvese daugeliu staigmenu rupinosi svocia ir pamerges. Mes ir patys truputi pasistengeme, kad visiems butu smagu. Tikrai galiu pasakyt, kad per daug nieko nereikia, nes jei nuotaika puiki, tai viskas einasi gerai ir be dideliu pastangu smile.gif

ikelk savo vestuviu foto i foruma "vestuviu fotoalbumai" mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mus buvo svedisku lauzu takas labai graziai atrode tuo taku nuejome prie tvenkinio kur ant lieptelio buvo zvakutes isdeliotos. surakinime sirdeles savo.buvo fakelu ir labai grazus ispudingi ferverkai.smile.gif
Atsakyti
Pagaliau radau bendraminčių clap_1.gif . Nersim, prašau, pasidalink savo kūrybine patirtimi. Gal nors vienos pasakaitės motyvą ar šmaikštesnį, juokingesnį komentarą galėtum pametėti mano adresiukas rasasivickas@gmail.com. liko. blush-anim-cl.gif 4u.gif Mat, mes kitą savaitę su vyru busim lūdininkais, tai sugalvojome jauniesiems tokią staigmenėlę. Sudėliojome jų nuotraukytes, pridėjome visokių efektėlių, bet va pritrūkom idėjų kuriant tekstą. Iš pradžių norėjome pritaikyti kokią pasaką, po to bandėm kurti savo tekstą, bet nu niekaip neišeina doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(spirgiux @ 2007 04 16, 23:56)
labas
noriu pasiulyt viena vakaro atrakcija....tai MERGAUTINES PAVARDES SUDEGINIMAS....butu galima tai panaudot vietoj rytu vainikelio deginimo....
viena pirsliene pasakojo kad jie dare taip:paeme sakoti,ant jo virsaus uzdejo maza lekstele....i ja ipyle spirito(ar degtines),uzdege....ir jaunoji turejo sudeginti ta lapeli su uzrasyta pavarde....atseit issizada jos. padare toki savotiska rituala(nezinau kaip tai pavadint blush2.gif )....pirsliene gali pasakyt kokius zodzus....tik zinoma nereikia to padaryti rimtais burtais ....viskas turi but su jumoru.... biggrin.gif
na nezinau,jei kam atrodo kvaila nekreipkit demesio i mano psisakyma....o gal kas sugalvos kaip kitaip visa ta atrakcija apipavidalinti ar pateit... 4u.gif

eik tu labai fainiai, man ypac tiktu nes mes pirma vaikiuko susilaukem ir tik dabar ruosiames tuoktis tai man ta rutu vainikeli deginti kaip ir nesamone butu, o cia davei gera ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 05 27, 19:22)
Na,mes leisime i dangu gerves su balionais smile.gif
lotuliukas.gif O tunezinai,kaip atrodo is popieriaus islankstytos gerves? unsure.gif Na g.gif
O ta saugumas? g.gif nesuprantu blush2.gif

Sveikute, as cia rasau del tu gerviu, nes jos labai sudomino. Gal gali smulkiau aprasyti kaip jas pasidaryt ar idet kokia nuotrauka smile.gif
As noriu kabinti jas sodyboj ant lango, bet nezinau kaip pasidaryti. verysad.gif
Dekui drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(pati22 @ 2007 07 03, 19:29)
As tai planuoju ne skaidres daryti, o sventimo vietoje prie iejimo padaryti spalvinga plakata su priklijuotom nuotraukom, kurios butu padalintos i dalis "ji", "jis" ir "jie". Po nuotraukom parasysiu smaikscius nuotrauku apibudinimus tarsi pristatancius mus sveciams smile.gif

O, as taip pat planuoju daryti plakata drinks_cheers.gif
Manau, kad turetu labai thumbup.gif atrodyti. Dar ruosiuosi daryti dideli plakata, kuris bus prie ivaziavimo i sodyba ir nurodys krypti sventimo vietos. Gal kas turit kokiu ideju siuo klausimu. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lglglg @ 2007 07 20, 21:42)
Sveikute, as cia rasau del tu gerviu, nes jos labai sudomino. Gal gali smulkiau aprasyti kaip jas pasidaryt ar idet kokia nuotrauka  smile.gif
As noriu kabinti jas sodyboj ant lango, bet nezinau kaip pasidaryti. verysad.gif
Dekui  drinks_cheers.gif

Kaip islankstyti gerve.Paspausk ant nuorodos.Pagal sia filmuota medziaga ir mes lanksteme blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 20 liepos 2007 - 20:48