QUOTE(Sejle @ 2007 02 23, 19:44)
o siuo metu nera galimybiu katino uzdaryti ir neprileisti prie mazylio?
nors teko girdeti, kad katinai atsiradus naujovei ne visad noriai priima...
sunku pasakyti.. o jis agresyvus tampa tik morciaus metu, ar visad buna?
nors teko girdeti, kad katinai atsiradus naujovei ne visad noriai priima...
sunku pasakyti.. o jis agresyvus tampa tik morciaus metu, ar visad buna?
Ne šiaip jis nėra agresyvus - na bet su charakteriu - tie kurie jam nepatiko turi žymes ant kojų ir ne vienas ir ne du ... Morčiaus metu ypač vyrui kliūva - teritorija nepasidalija. O šiemet mes jam ir vaistukų prieš kelias dienas suleidom (kaip nujausdami), bet deja..
QUOTE(Fonda @ 2007 02 23, 19:48)
Žinai, pasakysiu tiesiai šviesiai - esi kalta tu, o ne katinas. Ir iš viso širdies neturi, tik begalinę baimę. Taip iš karto ėmei ir atidavei savo šeimos narį, augintą, mylėtą (?) 6 metus. Ir dėl ko? Kad vaikas skaudžiai papešė katinėlį ir tas gynėsi? Taip ir turi būti. O tu iš karto ir išdavei katinėlį. Kiek čia yra protingų patarimų, netgi temų apie tai, kaip elgtis su kate, jei ji ko nors neklauso, užpuola žmogų, vaikus, savo šeimininką. Tik jau niekas nepuola katės žudyti Iš viso aš visom savo ląstelėm priešinuosi žmogaus žiaurumui, abejingumui ir nesupratimui bei dideliam pasipūtimui. Kodėl nebandoma skriausti galingesnio? Bet visada tik silpnesnį, tik tą, kuris negali pasipriešinti...
Fonda, jei būtų viskas taip lengva - nepulčiau aš čia rašinėti ir išeities ieškoti. Jei tai būtų tik drėkstelėjimas - tai sakyčiau būtų pamoka sūnui, bet žaizdas galvoje ir prie akies teko siūti, taikyta narkozė, 3 dienos ligoninėj...
Kad aš kalta - tą ir pati suvokiu - niekada nepalikdavau jų kartu, o dabar akimirkai praradau budrumą ir ...
QUOTE(iena @ 2007 02 23, 19:54)
o jus neturite pazistamu kurie galejo jums iki vasaros pasaugoti katuli man cia kazkas ne taip manau tai buvo tik puikiai pasitaikiusi priezastis atsikratyti katuku, taip negalima manau reiktu paieskoti tarp savu draugu ar tevu kas galetu laikinai pasirupinti jusu vargseliu augintiniu
Iena, ar tu sutiktum priglausti tokį katiną, jei tavęs paprašytų ir papasakotų tokią istoriją?
Na nenorim mes juo atsikratyti - visi mūsų draugai iš mūsų juokėsi matydami, kaip mes jį popinam ir rūpinamės. Patikėk tikrai širdį skauda ir ieškau išeities, ir jeigu būtume norėję juo atsikratyti tai patarimo čia nebūčiau klaususi.