Įkraunama...
Įkraunama...

Kajus

man kažkoks šaltas tas vardas, gal kad asocijuojasi su KAJUM IR GERDA.
Atsakyti
Labai grazus vardas wub.gif jei butu gimes berniukas butume ir mes tureja Kaju.

QUOTE(Dios @ 2007 02 23, 15:04)
nutampytas gal kiek pastaruoju metu.

Kaip vardas gali but nutampytas?Nereikia jo tampyt ir nenusitampys.Kad cia uzdesi kazkoky vienetiny tai nereiskia,kad jau tas vardas kazkuom ypatingas ir "nenutampytas"..... schmoll.gif
Atsakyti
Man Kajus gražus vardas thumbup.gif
Atsakyti
Hmmmm nu ka galiu pasakyti - Kajus man labai gražus vardas. Bet kadangi pati esu Gerda tai pati dažniausiai sulaukiu tokios reakcijos į savo vardą - o kur Kajus? Ar nebūtų ir atvirkščiai? smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kajus grazus vardas,toks vyriskas,graziai skamba 4u.gif
Atsakyti
nezinau,koks tai jis man nekoks. vosne kakalas. yra daug grazesniu vardu. julijus ar danielius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 28, 13:31)
nezinau,koks tai jis man nekoks. vosne kakalas. yra daug grazesniu vardu. julijus ar danielius thumbup.gif

kiekvienas masto pagal savo nukripimo lygi, cia as apie kakalus.pvz PIJU - PIRDZIUS IR T.T. gerai pasistengus galima kiekviena varda isdarkyti. nebukit banalios mamytes. Kartais is suaugusiu lupu girdziu tokius vardu palyginimus, kad net verkti norisi. O dar verciam vaikuciam kalte ir sakom kad vaikai isdarko vardus, pravardziuoja. Nu atleiskit, bet vaikai tokiu palyginimu dar ir nesugalvotu.
protest.gif console.gif
Atsakyti
labai gražus vardas wub.gif
Atsakyti
Man visai nieko bigsmile.gif
Atsakyti
Šiaip vardas thumbup.gif Bet turi kažkokio šaltumo g.gif
Atsakyti
Pats gražiausias vardas 4u.gif Su vyru juokiamės, kad antrajam irgi tą patį vardą duosim, nes gražesnio nesugalvojam biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Elisha @ 2007 04 02, 10:11)
Šiaip vardas  thumbup.gif Bet turi kažkokio šaltumo  g.gif

Šiaip žinant pasaką apie Kajų ir Gerdą, gal ir atrodo, kad šaltokas, bet tas vardas taip pat šiltas kaip ir vaikiuko bučinukas ar apkabinimas... mirksiukas.gif
Kajus lotyniškas vardas iš Gajus- džiaugsmingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurala @ 2007 04 03, 08:41)
Pats gražiausias vardas  4u.gif  Su vyru juokiamės, kad antrajam irgi tą patį vardą duosim, nes gražesnio nesugalvojam  biggrin.gif
Papildyta:

Šiaip žinant pasaką apie Kajų ir Gerdą, gal ir atrodo, kad šaltokas, bet tas vardas taip pat šiltas kaip ir vaikiuko bučinukas ar apkabinimas...  mirksiukas.gif
Kajus lotyniškas vardas iš Gajus- džiaugsmingas  ax.gif

wub.gif
Atsakyti