man kažkoks šaltas tas vardas, gal kad asocijuojasi su KAJUM IR GERDA.
Labai grazus vardas jei butu gimes berniukas butume ir mes tureja Kaju.
Kaip vardas gali but nutampytas?Nereikia jo tampyt ir nenusitampys.Kad cia uzdesi kazkoky vienetiny tai nereiskia,kad jau tas vardas kazkuom ypatingas ir "nenutampytas".....
QUOTE(Dios @ 2007 02 23, 15:04)
nutampytas gal kiek pastaruoju metu.
Kaip vardas gali but nutampytas?Nereikia jo tampyt ir nenusitampys.Kad cia uzdesi kazkoky vienetiny tai nereiskia,kad jau tas vardas kazkuom ypatingas ir "nenutampytas".....
Hmmmm nu ka galiu pasakyti - Kajus man labai gražus vardas. Bet kadangi pati esu Gerda tai pati dažniausiai sulaukiu tokios reakcijos į savo vardą - o kur Kajus? Ar nebūtų ir atvirkščiai?
Kajus grazus vardas,toks vyriskas,graziai skamba
nezinau,koks tai jis man nekoks. vosne kakalas. yra daug grazesniu vardu. julijus ar danielius
QUOTE(joolita @ 2007 03 28, 13:31)
nezinau,koks tai jis man nekoks. vosne kakalas. yra daug grazesniu vardu. julijus ar danielius
kiekvienas masto pagal savo nukripimo lygi, cia as apie kakalus.pvz PIJU - PIRDZIUS IR T.T. gerai pasistengus galima kiekviena varda isdarkyti. nebukit banalios mamytes. Kartais is suaugusiu lupu girdziu tokius vardu palyginimus, kad net verkti norisi. O dar verciam vaikuciam kalte ir sakom kad vaikai isdarko vardus, pravardziuoja. Nu atleiskit, bet vaikai tokiu palyginimu dar ir nesugalvotu.
labai gražus vardas
Man visai nieko
Šiaip vardas Bet turi kažkokio šaltumo
Pats gražiausias vardas Su vyru juokiamės, kad antrajam irgi tą patį vardą duosim, nes gražesnio nesugalvojam
Papildyta:
Šiaip žinant pasaką apie Kajų ir Gerdą, gal ir atrodo, kad šaltokas, bet tas vardas taip pat šiltas kaip ir vaikiuko bučinukas ar apkabinimas...
Kajus lotyniškas vardas iš Gajus- džiaugsmingas
Papildyta:
QUOTE(Elisha @ 2007 04 02, 10:11)
Šiaip vardas Bet turi kažkokio šaltumo
Šiaip žinant pasaką apie Kajų ir Gerdą, gal ir atrodo, kad šaltokas, bet tas vardas taip pat šiltas kaip ir vaikiuko bučinukas ar apkabinimas...
QUOTE(laurala @ 2007 04 03, 08:41)
Pats gražiausias vardas Su vyru juokiamės, kad antrajam irgi tą patį vardą duosim, nes gražesnio nesugalvojam
Papildyta:
Papildyta: