Įkraunama...
Įkraunama...

Kajus

labai thumbup.gif
Atsakyti
man grazus vardas, tik va kad daznas tai negerai, laukiuosi berniuko sarasiuke si varda turiu, bet man labiau patinka tajus, o vyrui kajus smile.gif kokia jusu nuomone?
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2010 08 24, 07:34)
O jus pabandykit isivaizduot mazybine vardo forma ... "Kajukas"???? Jau vien del to man nepriimtinas vardas  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
man tai vaika kol maziukas, norisi vadinti mazybine forma, po siai dienai pamenu - buvom pajury ir ten vaikiuka seneliai atsivede buvo ir vis sauke - Kajuk, Kajuk lotuliukas.gif luzom nuo tos mazybines formos lotuliukas.gif
taip pat butu ir Nojuk, ir Pijuk biggrin.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano drauge visada sakydavo, jei tures dukryte pavadins ja Arijele (moteriskas vardas beje graziau skamba, nei vyrui Arijelis), deja tie nelemti skalbimo milteliai viska pakeite ir pavadino ji dukryte Liepa..bet va, as ja matau ir man norisi ja pavadinti Arijele g.gif

Kajumi taip pat norejau pavadinti savo sunu, deja vyrui mepatiko sis vardas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 09 kovo 2011 - 19:57
QUOTE(Gija* @ 2011 03 09, 19:56)
Mano drauge visada sakydavo, jei tures dukryte pavadins ja Arijele (moteriskas vardas beje graziau skamba, nei vyrui Arijelis), deja tie nelemti skalbimo milteliai viska pakeite ir pavadino ji dukryte Liepa..bet va, as ja matau ir man norisi ja pavadinti Arijele  g.gif
Kajumi taip pat norejau pavadinti savo sunu, deja vyrui mepatiko sis vardas  schmoll.gif

Tai gerai kad Arijele nepavadino, kosmariskas vardas
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 03 09, 22:57)
Tai gerai kad Arijele nepavadino, kosmariskas vardas

Man tai rasyba su J kosmariska. Juk nerasome Gabrijele, tai kodel tada Arijele, ne Ariele?
Atsakyti
labai grazus vardas, tik kad ju milijonai blink.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas Kajus, man vienas iš gražiausiu. Dar pamenu kai buvau studentė ir grupiokė turėjo vaikina vardu Kajumi, tai man toks gražus vardas buvo ir liko iki šių dienų gražus vardas. thumbup.gif
Atsakyti
drauges vaikiuko vardas kajus,man tai jis nea schmoll.gif kazkaip nelabai skamba... smile.gif
Atsakyti
Tas pats Gajus, tik kitaip užrašytas. Nepriimtinas dėl asociacijų su gėjumi.
Atsakyti
ne tas pats, net reikšmės skirtingos gajus turi dvi reikšmes 'medis' senąją germanų kalba arba 'gyvybingas' velso tarme, kajus reiškia 'raktų saugotoją' graikiškai. man asmeniškai kajus negražus vardas dėl galūnės -ajus, nes nepatinka visa ta -ajų/-ojų/-įjų ir pan. mada, mažybinė forma ypač nekaip skamba rolleyes.gif
Atsakyti
Primena pasaka apie Kaju. Siaip nelabai "ka jus, ka mes" biggrin.gif
Atsakyti