labai
QUOTE(Tigris @ 2010 08 24, 07:34)
O jus pabandykit isivaizduot mazybine vardo forma ... "Kajukas"???? Jau vien del to man nepriimtinas vardas
man tai vaika kol maziukas, norisi vadinti mazybine forma, po siai dienai pamenu - buvom pajury ir ten vaikiuka seneliai atsivede buvo ir vis sauke - Kajuk, Kajuk luzom nuo tos mazybines formos
taip pat butu ir Nojuk, ir Pijuk
Mano drauge visada sakydavo, jei tures dukryte pavadins ja Arijele (moteriskas vardas beje graziau skamba, nei vyrui Arijelis), deja tie nelemti skalbimo milteliai viska pakeite ir pavadino ji dukryte Liepa..bet va, as ja matau ir man norisi ja pavadinti Arijele
Kajumi taip pat norejau pavadinti savo sunu, deja vyrui mepatiko sis vardas
QUOTE(Gija* @ 2011 03 09, 19:56)
Mano drauge visada sakydavo, jei tures dukryte pavadins ja Arijele (moteriskas vardas beje graziau skamba, nei vyrui Arijelis), deja tie nelemti skalbimo milteliai viska pakeite ir pavadino ji dukryte Liepa..bet va, as ja matau ir man norisi ja pavadinti Arijele
Tai gerai kad Arijele nepavadino, kosmariskas vardas
QUOTE(Soy @ 2011 03 09, 22:57)
Tai gerai kad Arijele nepavadino, kosmariskas vardas
Man tai rasyba su J kosmariska. Juk nerasome Gabrijele, tai kodel tada Arijele, ne Ariele?
labai grazus vardas, tik kad ju milijonai
Labai grazus vardas Kajus, man vienas iš gražiausiu. Dar pamenu kai buvau studentė ir grupiokė turėjo vaikina vardu Kajumi, tai man toks gražus vardas buvo ir liko iki šių dienų gražus vardas.
drauges vaikiuko vardas kajus,man tai jis nea kazkaip nelabai skamba...
Tas pats Gajus, tik kitaip užrašytas. Nepriimtinas dėl asociacijų su gėjumi.
ne tas pats, net reikšmės skirtingos gajus turi dvi reikšmes 'medis' senąją germanų kalba arba 'gyvybingas' velso tarme, kajus reiškia 'raktų saugotoją' graikiškai. man asmeniškai kajus negražus vardas dėl galūnės -ajus, nes nepatinka visa ta -ajų/-ojų/-įjų ir pan. mada, mažybinė forma ypač nekaip skamba
Primena pasaka apie Kaju. Siaip nelabai "ka jus, ka mes"