Papildyta:
gražus, bet populiarus
QUOTE(mile_ @ 2007 02 23, 16:47)
Sveikutės Savo sūneliui, kuris dabar jau vyras kaip pipyras( 6mėn), po ilgų peštynių uždėjom vardą- KAJUS. Aš pati visą nėstumo laikotarpį planavau dėti - ARIELIS, bet labai greitai visi susiejo su skalbimo milteliais, o ir vyrui nepatiko . O dabar kartais pagalvoju ar nesuklydau Tai tiesiog idomi jūsų nuomonė apie šiuos vardus? PAPLEPEKIM Dekui už pasisakymus
o kodėl ne Kajetanas? Visada maniau kas Kajus tai trumpinis Kajetano...Bet šiaip labai gražus...Ir Arielis labai gražus
Mano sesė primygtinai prašė, kad duočiau šį vardą savo sūneliui. Bet gimė mergaitė
Gražus man jis irgi
Gražus man jis irgi
labai grazus vardas
kai pastojau galvojau pas mane gims berniukas, tai buciau davusi irgi si varduka
kai pastojau galvojau pas mane gims berniukas, tai buciau davusi irgi si varduka
Kajus man grazus vardas , kai lakiausi irgi sakiau akd jei turesiu sunu pavadinsiu Kajumi, tik pastaruoju metu tapa ganetinai daznas. o Kajetanas tai . tuo labiau kad ir vardo reiksme Kajus lotynų iš Gajus, Gaja džiaugsmingas
Tai zinoma, kad pats graziausias vardas
labai grazus vardas
Kažkada buvo gražus.... Dabar jau nebe
Labai jau daug tų Kajų, Tajų, Majų šiais laikasi. Atrodo šaukia -ajau, tai net kartais paklaust reikia, ar Tajus, ar Kajus, Majus. Bet kaip sakaua kažkada buvo gražus
man tai visai neblogas vardukas