Labai gražus trumpas vardas
QUOTE(mile_ @ 2007 02 23, 16:47)
Sveikutės Savo sūneliui, kuris dabar jau vyras kaip pipyras( 6mėn), po ilgų peštynių uždėjom vardą- KAJUS. Aš pati visą nėstumo laikotarpį planavau dėti - ARIELIS, bet labai greitai visi susiejo su skalbimo milteliais, o ir vyrui nepatiko . O dabar kartais pagalvoju ar nesuklydau Tai tiesiog idomi jūsų nuomonė apie šiuos vardus? PAPLEPEKIM Dekui už pasisakymus
SUPER VARDUKAS JEGA
ir man labai grazus toksai vardas. tik kita vaika pavadink, o ne uzdek
QUOTE(Bonifacija @ 2007 02 18, 22:17)
Turesim mergyte, tad noretusi jusu nuomones, kuris vardas jum labiau patinka
EVA
sakyciau teisingai padarei kad pakeitei ir dawei Kajus... labai grazus wardas o Arielis-butu iskraipytas wardas ir butu buwe nesmagu paciai...
man LABAI grazu, kaip is Anderseno pasakos...
pati turiu sūnėną Kajų, kuriam dabar vos keli mėnesiai, bet aš vis nepriprantu prie jo vardo, kažkaip nelimpa jis man prie vaikučio, nors šiaip vardas normalus, t.y. populiarus, trumpas, graži reikšmė..
Labai
Man Kajaus vardas labai labai grazus Si varda isrinkau savo krikstasuniui kaip kriksto varda, kad vardo prasme susvelnintu pirmojo vardo reiksme
as taip pat galvojau apie siuos vardus Arielis man toks svelnus, bet daugeliui iskart skalbimo milteliai galvoje o Kajus buvo iskritikuotas MB : "na kaaa jus?!"
na bet vienaip ar kitaip gime mums mergyte
p.s. as uz Kaju vistiek
na bet vienaip ar kitaip gime mums mergyte
p.s. as uz Kaju vistiek
Man labai gražus vardas Kajus. Savo sūneliui buvom sugalvoję tokį vardą duoti, tačiau kaip gimė sūnus pamatėm, kad nelabai jam ta svardukas tiktų, tai pavadinom Otu.
Bet Kajus tai labai gražus vardas ir toks mielas.
Bet Kajus tai labai gražus vardas ir toks mielas.