Įkraunama...
Įkraunama...

Kajus

Man tai schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Man patinka Kajus, Pijus
Atsakyti
mano vaiko vardas yra Kajus ir tikrai džiaugiuosi, kad tokį įdėjau.
maniškis lanko darželį - jo grupėje nėra antro Kajaus.
dirbu vidurinėje mokykloje - nemačiau ir nepažįstu nei vieno Kajaus.
ir aš tikrai nemanau, kad jis toks populiarus, o jeigu ir taip - tai tada nuostabu - žinai, kad tas vardas yra labai gražus ir jį dauguma deda. thumbup.gif
Atsakyti
liuks thumbup.gif ,grazus vardas
Atsakyti
thumbup.gif vardas, trumpas, aiskus, o dar is pasakos "Sniego karaliene" Kajus ir Gerda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agules: 21 liepos 2007 - 19:18
QUOTE(supermamytukas @ 2007 04 14, 10:28)

supermamytukas, 14 Bal 2007 - 10:28, parašė:

supermamytukas, 14 Bal 2007 - 10:28, parašė:

Kajus gražus vardas wub.gif ir tikrai nepasakyčiau,kad jų daug schmoll.gif .Nojų tai tikrai pilna lotuliukas.gif  doh.gif

Kajus gražus vardas wub.gif ir tikrai nepasakyčiau,kad jų daug schmoll.gif .Nojų tai tikrai pilna lotuliukas.gif  doh.gif

Daug biggrin.gif

QUOTE(maziux2 @ 2007 07 21, 11:31)

maziux2, 21 Lie 2007 - 11:31, parašė:

maziux2, 21 Lie 2007 - 11:31, parašė:

ir aš tikrai nemanau, kad jis toks populiarus, o jeigu ir taip - tai tada nuostabu - žinai, kad tas vardas yra labai gražus ir jį dauguma deda.  thumbup.gif

ir aš tikrai nemanau, kad jis toks populiarus, o jeigu ir taip - tai tada nuostabu - žinai, kad tas vardas yra labai gražus ir jį dauguma deda.  thumbup.gif

Na mano aplinkoj tikrai daug Kajų... Bent 4 pažįstu. Vieną savo bendraamžį, vieną trimetį ir porą dar metukų neturinčių doh.gif
Atsakyti
Man tai Kajaus mazybine forma kazkodel nelimpa- Kajukas... Nu ka zinau g.gif
Atsakyti
Man irgi Kajukas neskamba schmoll.gif O Kajus normalus, trumpas vardas. Man asmeniškai jokių emocijų nekelia.
Atsakyti
Mano sesers Kajui - vienuolika. Jo aplinkoj jis vienintelis.O siaip as pastebejau,jei ir randi koki reta varda ir juo pavadini vaika, tai po desimt metu jau nemazai tokiu vardu, o po dvidesimt - tampa labai daznas.
Atsakyti
Savo suneli pavadinome Kajum,bet kazkaip nelimpa.Jam 2men.,bet vadinam ji taip retai. :rolleyes:Galiu pasakyt,kad isnesiot ir pagimdyt vaika buvo lengviau,negu jam isrinkt varda.Graziu berniukisku vardu is viso nera. schmoll.gif
Atsakyti
Aukščiau nosiuką, Kajus - labai gražus vardukas smile.gif thumbup.gif
Papildyta:
deltadu, drįsčiau paprieštaraut smile.gif Mano akim žiūrint, gražių berniukiškų vardų yra netgi daugiau nei mergaitiškų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_V @ 2007 07 24, 12:26)

Miss_V, 24 Lie 2007 - 12:26, parašė:

Miss_V, 24 Lie 2007 - 12:26, parašė:

Aukščiau nosiuką, Kajus - labai gražus vardukas  smile.gif  thumbup.gif
Papildyta:
deltadu, drįsčiau paprieštaraut  smile.gif  Mano akim žiūrint, gražių berniukiškų vardų yra netgi daugiau nei mergaitiškų  wub.gif

Aukščiau nosiuką, Kajus - labai gražus vardukas  smile.gif  thumbup.gif
Papildyta:
deltadu, drįsčiau paprieštaraut  smile.gif  Mano akim žiūrint, gražių berniukiškų vardų yra netgi daugiau nei mergaitiškų  wub.gif

Na,nezinau.Mergaitei tai turejau daugybe variantu,bet dievas dukruzeles nedave 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 24 liepos 2007 - 11:37