Man tai
Man patinka Kajus, Pijus
mano vaiko vardas yra Kajus ir tikrai džiaugiuosi, kad tokį įdėjau.
maniškis lanko darželį - jo grupėje nėra antro Kajaus.
dirbu vidurinėje mokykloje - nemačiau ir nepažįstu nei vieno Kajaus.
ir aš tikrai nemanau, kad jis toks populiarus, o jeigu ir taip - tai tada nuostabu - žinai, kad tas vardas yra labai gražus ir jį dauguma deda.
ir aš tikrai nemanau, kad jis toks populiarus, o jeigu ir taip - tai tada nuostabu - žinai, kad tas vardas yra labai gražus ir jį dauguma deda.
liuks ,grazus vardas
vardas, trumpas, aiskus, o dar is pasakos "Sniego karaliene" Kajus ir Gerda
QUOTE(supermamytukas @ 2007 04 14, 10:28)
Kajus gražus vardas ir tikrai nepasakyčiau,kad jų daug .Nojų tai tikrai pilna
Daug
QUOTE(maziux2 @ 2007 07 21, 11:31)
mano vaiko vardas yra Kajus ir tikrai džiaugiuosi, kad tokį įdėjau.
Na mano aplinkoj tikrai daug Kajų... Bent 4 pažįstu. Vieną savo bendraamžį, vieną trimetį ir porą dar metukų neturinčių
Man irgi Kajukas neskamba O Kajus normalus, trumpas vardas. Man asmeniškai jokių emocijų nekelia.
Mano sesers Kajui - vienuolika. Jo aplinkoj jis vienintelis.O siaip as pastebejau,jei ir randi koki reta varda ir juo pavadini vaika, tai po desimt metu jau nemazai tokiu vardu, o po dvidesimt - tampa labai daznas.
Savo suneli pavadinome Kajum,bet kazkaip nelimpa.Jam 2men.,bet vadinam ji taip retai. :rolleyes:Galiu pasakyt,kad isnesiot ir pagimdyt vaika buvo lengviau,negu jam isrinkt varda.Graziu berniukisku vardu is viso nera.
QUOTE(Miss_V @ 2007 07 24, 12:26)
Aukščiau nosiuką, Kajus - labai gražus vardukas
Papildyta:
deltadu, drįsčiau paprieštaraut Mano akim žiūrint, gražių berniukiškų vardų yra netgi daugiau nei mergaitiškų
Papildyta:
deltadu, drįsčiau paprieštaraut Mano akim žiūrint, gražių berniukiškų vardų yra netgi daugiau nei mergaitiškų
Na,nezinau.Mergaitei tai turejau daugybe variantu,bet dievas dukruzeles nedave