Sveikutės Savo sūneliui, kuris dabar jau vyras kaip pipyras( 6mėn), po ilgų peštynių uždėjom vardą- KAJUS. Aš pati visą nėstumo laikotarpį planavau dėti - ARIELIS, bet labai greitai visi susiejo su skalbimo milteliais, o ir vyrui nepatiko . O dabar kartais pagalvoju ar nesuklydau Tai tiesiog idomi jūsų nuomonė apie šiuos vardus? PAPLEPEKIM Dekui už pasisakymus
Grazus vardas tik daznas Uz Bet jau geriau Kajus, nei Arielis
P.S. cia plepeti negalima plepejimai kitoj skilty
P.S. cia plepeti negalima plepejimai kitoj skilty
Nors man Kajus ir nepatinka,bet šis vardas tikrai geresnis negu Arielis.
Be to, vardas nėra uždedamas Jis duodamas, suteikiamas arba vaikutis yra pavadinamas tam tikru vardu
Be to, vardas nėra uždedamas Jis duodamas, suteikiamas arba vaikutis yra pavadinamas tam tikru vardu
Kajus neblogas vardas. nutampytas gal kiek pastaruoju metu.
o Arielis, nors ir grazus, bet musuose liktu nesuprastas. uzsityciotu, del tu nelemtu skalbimo milteliu.
o Arielis, nors ir grazus, bet musuose liktu nesuprastas. uzsityciotu, del tu nelemtu skalbimo milteliu.
QUOTE(Dios @ 2007 02 23, 17:04)
Kajus neblogas vardas. nutampytas gal kiek pastaruoju metu.
Tai va jei ne tie ARIEL milteliai butume pavadine Arieliu, bet buvo baime kad sūnui mokykloje gali kilti daug keblumu. Oi ta mūsų visuomene sunkiai priima naujoves
Kajus visai gražus vardas Savo vaikui neduočiau, bet tikrai visai neblogas, bent jau šimtąkart geriau nei Arielis
Kajus visai nieko vardas,Arielis negrazus visiskai,gerai kad ir nedavet tokio vardo.
ir kur jūd tuos vardus vaikams dedate?...
Kajus - vardas kaip vardas, dabar gana populiarus. jei norėjai originalumo ir tuo pačiu sutikti su vyru, galėjot vadinti Kajetonu.
o Arielis tai neįprastas Lt. sakyčiau, moteriai su neįprastu vardu lengviau gyventi negu vyrui. tad gerai padarėte, kad PAVADINOTE Kajumi.
Kajus - vardas kaip vardas, dabar gana populiarus. jei norėjai originalumo ir tuo pačiu sutikti su vyru, galėjot vadinti Kajetonu.
o Arielis tai neįprastas Lt. sakyčiau, moteriai su neįprastu vardu lengviau gyventi negu vyrui. tad gerai padarėte, kad PAVADINOTE Kajumi.
Kajus daug gražiau, labai fainas vardas.
Man Kajus labai gražus vardas o Arielis tai jau ne Arielis buvo vardu vienas veikėjas iš Šekspyro "Audra"
QUOTE(SUNO @ 2007 02 23, 17:32)
Kajus visai nieko vardas,Arielis negrazus visiskai,gerai kad ir nedavet tokio vardo.
Papildyta:
QUOTE(Kribuk @ 2007 02 23, 18:37)
Kajus daug gražiau, labai fainas vardas.
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2007 02 23, 19:16)
Man Kajus labai gražus vardas o Arielis tai jau ne Arielis buvo vardu vienas veikėjas iš Šekspyro "Audra"
labai dėkui už nuomone Tiesa perskaičiau jūsų sūnelio varda- GAILIUS. , PIRMA KARTA GIRDŽIU, LABAI GRAŽUS