Sveikos su gan šviežais įspūdžiais (atšventėm prieš dvi savaites vestuves)atėjau ir aš pasidalintis
Pas mus irgi buvo fontanas šokoladinis, bet aš net nežinojau apie tokio egzistavimą, mums pasiūlė pats restoranas. Su viskuo (šokoladu ir vaisėm) sumokėjome už tai 100 lt.
Tikrai gera pramoga per vestuves, visiem svečiams labai patiko
Pas mus irgi buvo fontanas šokoladinis, bet aš net nežinojau apie tokio egzistavimą, mums pasiūlė pats restoranas. Su viskuo (šokoladu ir vaisėm) sumokėjome už tai 100 lt.
QUOTE(marin_ka @ 2011 06 02, 18:31)
Sveikos su gan šviežais įspūdžiais (atšventėm prieš dvi savaites vestuves)atėjau ir aš pasidalintis
Sveika Kokiame cia mieste? mes taip pat norime sokolado fontano, ziurinejames dabar kas nuomoja, ar pirkti bandyt galvojam Nes labai patiko ideja ta fontano
QUOTE(Aksomine_Tamsa @ 2011 06 02, 20:35)
Sveika Kokiame cia mieste? mes taip pat norime sokolado fontano, ziurinejames dabar kas nuomoja, ar pirkti bandyt galvojam Nes labai patiko ideja ta fontano
Čia Vilniuje, bet mes nesinuomavome, tai buvo meniu pačiam restorane prie maisto. Pasidomėkite gal kur švesite irgi turi.
QUOTE(marin_ka @ 2011 06 02, 18:43)
Čia Vilniuje, bet mes nesinuomavome, tai buvo meniu pačiam restorane prie maisto. Pasidomėkite gal kur švesite irgi turi.
Reikes pasidometi
o is kur vilniuje arba kaune perkate sokolada fontanui? noretusi kad nebutu lb brangus
QUOTE(MuzikALI @ 2011 07 25, 13:16)
o is kur vilniuje arba kaune perkate sokolada fontanui? noretusi kad nebutu lb brangus
as irgi gal visai noreciau gal kas Kaune isnuomotu
QUOTE(MuzikALI @ 2011 07 25, 13:16)
as tai perku bet koki sokolada, tik kad nebutu labai riebus, pvz juodas karunos puikiausiai tinka, jeigu norite pienisko, tai as dejau milka ir siek tiek vis tiek imaisau juodo, nes vien pieniskas gali veltis pradeti, bet tada tiesiog ipili arba aliejaus alyvuogiu arba sviestos sauksteli ir susitvarko. Kiti sako, kad ipila pieno, bet as nebandziau.
pirkau sveriamo kazkada, man nepatiko, kazkoks ne toks, kaip turetu buti. Gal man nepasiseke tiesiog
sveikos, dariau sokolado fontana, kelis kartus viska sugadinau, pirma karta sokolada du kartus pasildiau ir suejo i gumuliukus antra karta dejau karunos sokolada ir pagalvojau kad noriu siek tiek skystesnio. tai piliau grietinele bet tiesei i fontana su sokoladu tai vel viskas sustingo... parasiau del to kad nepadarytumet tokios pacios klaidos As akropoli pamaciau sokolado fontana galvojau gal netycia pardavineja sokolada (nelydyta), aisku jo nepardavinejo bet sake kad ji daro is kaskokiu sokolado pupeliu. skaiciau internete tj nieko neradau, manau kad tai turetu buti kakavos pupeles. gal kasnors girdejot kanors apie tai ? kur ju isigyti galima? butu geriau kaune...