Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladinis fontanas

QUOTE(bride @ 2007 03 01, 21:38)
Labai norėčiau šokoladinio fontano savo vestuvių saldžiam stalui. Radau, kad kažkokia firma ,,Rožių arka" nuomoja... Ar Mamka22 ir kalba apie šitą firmą?


taip kalba butent apie tai 4u.gif
Atsakyti
anglijoj jis kainuoja 20-25 svarai. tai jei jus jo norite, paprasciausiai paprasykite draugu, kad jums nupirktu. as pai zadu ji isigyti, nes tai tikrai nepakartojamas daiktas kiekvienai sventei. ir vienam kartui reikia apie 2kg sokolado.
Atsakyti
as tai ruosiuos isigyti kinishka fondiu, tai labai panasu i sokoladni fontana (as ji taip pat jau turiu), taciau fondiu gali naudoti karshta sokolada taip pat merkti brashkes, arba tiesiog koki idomesni padaza ir alyvuoges arba dar kanors, na daug idomybiu galima su juo sugalvoti. Taip pat manau cukraus pudros aparatas neblogai ypatingai jei vestuvese dalyvaus vaiku, tai ypatingas dziaugsmas maziesiems, taip pat anglijoje apie £20. 4u.gif
Atsakyti
o, kaip ydomu. negirdejau dar nieko apie ta kiniska aparata
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 03 02, 19:04)
anglijoj jis kainuoja 20-25 svarai. tai jei jus jo norite, paprasciausiai paprasykite draugu, kad jums nupirktu. as pai zadu ji isigyti, nes tai tikrai nepakartojamas daiktas kiekvienai sventei. ir vienam kartui reikia apie 2kg sokolado.




tas kuri parduoda anglijoj yra mazas, o kuri gali issinuomoti-yra didelis ir daug yspudingiau atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 03 05, 00:05)
tas kuri parduoda anglijoj yra mazas, o kuri gali issinuomoti-yra didelis ir daug yspudingiau atrodo  rolleyes.gif


O koks yra didelis ir koks yra mazas?
Atsakyti
mazas kazkur apie 50cm na gal 60 cm dydzio. o tie dideli tai jau kokio metro tikrai. ispudingai jie atrodo tie dideli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 03 05, 20:24)
mazas kazkur apie 50cm na gal 60 cm dydzio. o tie dideli tai jau kokio metro tikrai. ispudingai jie atrodo tie dideli  wub.gif


Bet tie dideli kur metras tai ju labai dideles sokolado sanaudos ir jie skirti tik labai didelems sventems, o tie kur apie 50 cm skirti sventems kur 15-60 zmoniu. man asmeniskai grazus ir mazas ir didelis 4u.gif
Atsakyti
as maza tai zadu pati sau nusipirkti. labai smagi ir skani atrakcija per baliu thumbup.gif
Atsakyti
labuka.nusipirkom mes sokolado fontana savo vestuvems.liuks atrodo.nedidukas bet grazu bus smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pandora2006 @ 2007 04 22, 11:12)
labuka.nusipirkom mes sokolado fontana savo vestuvems.liuks atrodo.nedidukas bet grazu bus smile.gif  thumbup.gif


Kiek mokejote ir kur pirkot jeigu ne paspaltis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 02 23, 15:47)
nezinau, ar yra lietuvoje tokiu, taciau vakaru europoje tai nepakeiciamas dalykas!!! yra nuomoti zmogaus ugio sokoladinis fontanas, o pirkti yra maziukai-kaina apie 300 litu (jei litais versti). Juos vestuvese deda ant saldumynu stalo o tada sveciai prieina ir pagaliukais kabina vaisiu gabaliukus (braskes, kivi, ir bet kas kita) ir mirko i sokolada. Be galo grazus akcentas!! ar kas planuojate ysigyti? ypac busimo nuotakos negyvenancios lietuvoje?



nepakeiciamu dalyku nera.Vakaru Europoj zmones (tiesa, kaip ir pas mus, ne visi) puikiai supranta, kad visur egzistuoja mada, ir tokiu dalyku kaipo ,,nepakeiciami" nera.Taip, kad daikto pavadinimas ,,nepakeiciamu" rodo tik siaura poziuri.
Sokolado fontanai populiarus tik neoficialiuose pokyliuose, kadangi pats jo valgymo procesas laikomas ne tik neestetisku, , bet ir labai nepatogiu - kaip ir apskritai, valgymas is vieno indo yra budingas tik kaimisko, liaudisko tipo patiekalams (visi fondiu, sokoladiniai fontanai- butent tokie ir yra.man jie- niam niam, bet ne apie tai as cia).Jeigu vestuves - su baltom suknelem, baltom staltiesem ir ,,taikoma" i puosnu pokyli, tai tokiam fontanui ant stalo tikrai ne vieta.
Parasiau neseniai skaityto straipsnio isversta santrauka.Tai atspindi ir mano nuomone.Todel nesureiksminkime ir nesudievinkime daiktu.,nes daiktai ir yra tik daiktai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipke: 23 balandžio 2007 - 14:32