QUOTE(uolma @ 2008 02 15, 21:34)
Laba, ir mes išbandėm šį malonumą. tai tik tiek galiu pasakyti, kad dėjom ištirpintą jau juodą konditerinį, kur būna sidabriniam popieriuje. tai reikėjo stipriai skiesti, nes jis buvo labai tirštas. Skiedėm sviestu ir pienu. Reikia kad jis būtų skystas, na maždaug grietinės skystumo. Bet vaikams labai patiko.
mes ir isbandem per mano gimtadieni, nusipirkom pienisko sokolado plytelemis ir bandem lydyti bei skiesti pienu ....iskart sutrauke visa islydyta sokolada.Buvau skaicius kad reikia aliejumi skiesti, tad pylem alieju, vos ne vos atsiskiede....bet tokiu guziuku lyg liko...ir poto kazkaip nelabai gerai jis bego...na neistisas buvo....kaip manot gal per tirstas?
Na vienu zodziu nesiseke...net suabejojau del vestuves, jei nemokesim normaliai parusoti, tai visai ir nedesim
Na siaip tai visiems labai patiko, liko daug sokolado nesuvalgyto...nors vaikai net su saukstukais seme
Papildyta:
Pardoysiu kaip jis atrode