Na va, kokių išradingų mamyčių čia esama . Aš taip pat esu prisisiuvusi panašių maišelių - pagalvėlių, kurių viduje - supjaustytos ir džiovintos apelsinų, mandarinų, greipfrutų žievelės, svarainių sėklos ir gvazdikėliai, tik aš jas dėl aromato naudojau - į spintas ir stalčius prikaišiojau (ir nuo uodų ir nuo kandžių gerai), ir kaip man nedaėjo, kad tuos maišelius savo mažiui galiu duot
Kalbate man už nugaros? Reiškia aš priekyje!.. Aptarinėjate mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis už jūsų!.. Stengiatės įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydite! Tęskite taip ir toliau!....Ir man visiškai vienodai, ką apie mane galvojate - nes aš apie jus visiškai negalvoju...
Sveiki visi, peržiūrėjau visus puslapius bet taip ir neredau jokių temų,kad būtų parašyta apie tai,iš kur parsisiūsti vaikams dainelių,pasakų ar dar ko nors... tai gal kas žinot ir gal;it man pasakyti?
kažkada buvo šitam ftp ftp://88.222.81.193/ aš šiaip siunčiuosi viską su emule, yra labai geras valinskienės pasakų rinkinukas. Kompiutery radau tik batuotą katiną, jei reikia parašyk paštą - atsiusiu.
Sveiki visi,
peržiūrėjau visus puslapius bet taip ir neredau jokių temų,kad būtų parašyta apie tai,iš kur parsisiūsti vaikams dainelių,pasakų ar dar ko nors... tai gal kas žinot ir gal;it man pasakyti?
kažkada buvo šitam ftp ftp://88.222.81.193/
aš šiaip siunčiuosi viską su emule, yra labai geras valinskienės pasakų rinkinukas.
Kompiutery radau tik batuotą katiną, jei reikia parašyk paštą - atsiusiu.