labai aciu merginos ka nors pakeisiu sukombinuosiu is keliu viena...nes cia daugiau apie ziema eilerastukai o man reik su gimtadieniu nykstukui... Bet tikrai padejote... Gal dar turite kokiu ideju kaip ta laiskeli kai parasysiu pateikti...t.y. kur ji ideti....ar i laively ar i bately, zodziu kuo idmiau...gal jus turesite kokiu ideju idomiu busiu dekinga
merginos gal turite kokiu eilerastuku lengvu mano 3 m berniukui, greit ateis senis saltis, tai ruosiames ja koki eilerastuka padeklamuoti, bet dabar neturiu nei vieno, o ieskoti visai nesiseka, ismeta jau labai sudetingus
merginos gal turite kokiu eilerastuku lengvu mano 3 m berniukui, greit ateis senis saltis, tai ruosiames ja koki eilerastuka padeklamuoti, bet dabar neturiu nei vieno, o ieskoti visai nesiseka, ismeta jau labai sudetingus
Mano vyrukui rugpjūtį sukao du metukai, o dainuoti mes labai mėgstame,o dainuodami šokame, vaidiname Mėgstamiausia dainelė du gaideliai, aaa pupa, virė virė košę vaikai atsilošę... mušiu šitą mažą musę (tele bimbam)...taip pat gražiai deklamuojame eilėraštuką mano batai buvo du
maniškė išmoko daug dainelių, tai kasdien dainuoja. ir tokie mažiai labai imlūs, aš vieną kart padainuoju, ji jau iš paskos atkartoja, o tuoj ir viena dainuoja