Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

QUOTE(ramintele22 @ 2007 05 08, 13:40)
na taip pagalvojus dedi krempudra, tada siek tiek kompaktines, as dar tada skruostukus su ez ir dar pirksiu meteoritus tai ojojoi idomu ar tiek patiks mano veidui....  ax.gif  g.gif ai dar prie progos norejau paklausti kazkaip pastebejau kad daukas sako kad ez labiau tinka sausai odelei o manoji misri i riebuma ir as ja buna ir visa veiduka pateplioju neuzriebins man dar labiau odos?

Na naudojant meteoritus, man kompaktines nebeprireikia, nes meteoritai puikiai atlieka kompaktines funkcijas ir uztvirtina makijaza.
O del ez (nors cia ne i tema biskuti...), mano oda misri, tai ez tikrai poru nekemsa, spuogiuku nepadaugejo ja naudojant, bet apie pietus T zona gana nemazai blizga, tai cia jau tada padeda kompaktines nedidelis kiekis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 05 08, 14:45)
Na naudojant meteoritus, man kompaktines nebeprireikia, nes meteoritai puikiai atlieka kompaktines funkcijas ir uztvirtina makijaza.
O del ez (nors cia ne i tema biskuti...), mano oda misri, tai ez tikrai poru nekemsa, spuogiuku nepadaugejo ja naudojant, bet apie pietus T zona gana nemazai blizga, tai cia jau tada padeda kompaktines nedidelis kiekis smile.gif

aiskutis aciu uz info tada griebsiu meteoritus kompaktines nereiks o ez puikiai skaistalus atstos jei matysiu kad perriebi man arba i isparduotuve maciau mergaites klausinejo gal kas parduoda
Atsakyti
mano meteorituose praradimas - i kriaukle ikrito geltonas Muthic rutuliukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 05 09, 11:14)
mano meteorituose praradimas - i kriaukle ikrito geltonas Muthic rutuliukas  lotuliukas.gif

Užuojauta. cool.gif Man panašiai buvo: vienas baltas kažkur nuriedėjo, niekur neradau, prasmego blink.gif , dar vienas buvo išgelbėtas pačiu laiku.
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 05 08, 13:48)
aiskutis aciu uz info tada griebsiu meteoritus kompaktines nereiks o ez puikiai skaistalus atstos jei matysiu kad perriebi man arba i isparduotuve maciau mergaites klausinejo gal kas parduoda

aha, as irgi meteorus vietoje kompaktines naudoju. tepu taip: krem pudra, meteorus o skruostus su skaistalais arba net ir skaistalu netepu, nes su meteorais l graziai atrodo ax.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie Jusu 4u.gif
Siandien isigijau Beige Chic, o uz keliu dienu tureciau gauti ir Mythic is kitos forumietes ax.gif
Galesiu palygint. Siaip jau Beige Chic isbandziau ir likau labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
gal kas noretu mainyti trecdali mythic i beige?I AZ parasykit, jei kam idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 05 09, 11:08)
Užuojauta. cool.gif Man panašiai buvo: vienas baltas kažkur nuriedėjo, niekur neradau, prasmego  blink.gif , dar vienas buvo išgelbėtas pačiu laiku.

menki praradimai bigsmile.gif mano apie 20 nuriedejo i kriaukle blink.gif prakaitas ispyle tada, bet dabar jau pasimirso.... cool.gif dar turiu kitu rusiu, bet ta nelaime mythicam nutiko...labiausiai naudojamiems.... doh.gif jau vos is to pykcio i parduotuve nenusuoliavau kitu pirkt cool.gif bet kad pilna dezute vistiek...ir dar is perles de velours kelis kuno spalvos isimeciau neblizgius tokius ir vel super bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puffy_: 22 gegužės 2007 - 18:58
QUOTE(puffy_ @ 2007 05 22, 18:57)
menki praradimai  bigsmile.gif mano apie 20 nuriedejo i kriaukle  blink.gif prakaitas ispyle tada, bet dabar jau pasimirso.... cool.gif dar turiu kitu rusiu, bet ta nelaime mythicam nutiko...labiausiai naudojamiems....  doh.gif jau vos is to pykcio i parduotuve nenusuoliavau kitu pirkt  cool.gif bet kad pilna dezute vistiek...ir dar is perles de velours kelis kuno spalvos isimeciau neblizgius tokius ir vel super  bigsmile.gif

Kad nebutu tokiu praradimu, pabandykit kompaktinius meteoritus. Kaina gi ta pati, o i kriaukle niekas neikris.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 05 24, 08:59)
Kad nebutu tokiu praradimu, pabandykit kompaktinius meteoritus. Kaina gi ta pati, o i kriaukle niekas neikris.

Na ne, kompaktai kainuoja daug daugiau, vien dėl "paauksuotos" rankų darbo dėžutės. O refilo juk nepirksim...nedėsim į tuščią senos pudros dėžutę, nes ir dydį sunku atitaikyt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 05 24, 08:25)
Na ne, kompaktai kainuoja daug daugiau, vien dėl "paauksuotos" rankų darbo dėžutės. O refilo juk nepirksim...nedėsim į tuščią senos pudros dėžutę, nes ir dydį sunku atitaikyt. biggrin.gif

Tiesa, nepastebejau, kad rutuliniai Kristianoj meteoritai atpigo. Anksciau lyg 149 Lt kainavo, dabar - 139 Lt. Tai tada kompaktiniai meteoritai brangiau iseina, bet kai paskaiciuoji, kiek i kriaukle rutuliuku nubyra, tai gal labiau apsimoka sumoket daugiau, bet turet ilgam, o ne kanalizacijai padovanot? Sykstus moka du kartus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 05 25, 08:42)
Tai tada kompaktiniai meteoritai brangiau iseina, bet kai paskaiciuoji, kiek i kriaukle rutuliuku nubyra, tai gal labiau apsimoka sumoket daugiau, bet turet ilgam, o ne kanalizacijai padovanot? Sykstus moka du kartus  tongue.gif

po to kai keli rutuliukaui nuriedėjo į kriauklę, aš pasitiesdavau rankšluostį į kriauklę, kad tokių nelaimių nebeturėčiau biggrin.gif
Atsakyti