Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

QUOTE(Viktuteee @ 2007 04 29, 12:23)
Taigi yra Lietuvoj  mirksiukas.gif

QUOTE(vene @ 2007 04 29, 16:08)
Tada reikės eiti paieškoti?  bigsmile.gif

Bet, buvo paminėta, kad pirko prieš du metus mirksiukas.gif , tai gali jau ir nebeprekiauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2007 04 29, 13:23)
Taigi yra Lietuvoj  mirksiukas.gif

o kur matei ? bigsmile.gif
Klaipėdoj tai niekur nemačiau schmoll.gif
Atsakyti
vis internete pasiziuriu i nuostabias naujas meteoritu limituoto leidimo pucci spalvytes ir labai jau idomu gal kuri jau isbandete ar turite?
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 05 02, 14:30)
vis internete pasiziuriu i nuostabias naujas meteoritu limituoto leidimo pucci spalvytes ir labai jau idomu gal kuri jau isbandete ar turite?

Kažkodėl manęs visai netraukia tas Pucci... g.gif Tarpinis variantas tarp Mythic 01 ir beige Chic 03. Mythic aš turiu seniai, o kaip rusvas variantas man užtenka bronzinės pudros ir Chanel peche pudytės. rolleyes.gif
URL=http://imageshack.us]user posted image[/URL]
[b]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 02 gegužės 2007 - 13:53
QUOTE(Africa @ 2007 05 02, 14:52)
Kažkodėl manęs visai netraukia tas Pucci... g.gif Tarpinis variantas tarp Mythic 01 ir beige Chic 03. Mythic aš turiu seniai, o kaip rusvas variantas man užtenka bronzinės pudros ir Chanel peche pudytės. rolleyes.gif
URL=http://imageshack.us]user posted image[/URL]
[b]

na as kolkas dar neturiu jokiu bet mane traukia ir beige ir mysthic tai galbut kaip tik man tada ir reikia isigyti siuos pucci? kaip manote? ai ir labai sudomino ta jusu turima chaneliuko pudryte gal nuotarukyte galetumete ideti? aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintele22: 02 gegužės 2007 - 14:20
QUOTE(ramintele22 @ 2007 05 02, 15:18)
na as kolkas dar neturiu jokiu bet mane traukia ir beige ir mysthic tai galbut kaip tik man tada ir reikia isigyti siuos pucci? kaip manote?

Manau, kad galima, jei tik yra noro... smile.gif Bet aišku, siūlyčiau būtinai išbandyti visus variantus, ir pasirinkti sau tinkamiausią. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 05 02, 15:21)
Manau, kad galima, jei tik yra noro... smile.gif Bet aišku, siūlyčiau būtinai išbandyti visus variantus, ir pasirinkti sau tinkamiausią.  4u.gif

na taip as ir manau reikia isbandyti bet kad pas mus lietuvelej tokios kristianoje konsultantes kad nieko neperkant baisu uzeiti o kur dar prasyti kad padazytu verysad.gif
Atsakyti
Turiu Oriflame blizgancius spalvotus meteoritus,nesuprantu kam as juos pirkau,visai nemoku jais naudotis,kaip prisiblizginu,tai negraziai atrodo unsure.gif Kazkokio ruzavumo man jie duoda g.gif O vat bronziniai,tai kitas reikalas,labai patiko naudojau kaip skaistalus thumbup.gif
Atsakyti
o jau naujuju meteoru blizgumas... doh.gif tik i vakaruskas eit
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 05 02, 18:46)
o jau naujuju meteoru blizgumas... doh.gif tik i vakaruskas eit

cia jus turite omenyje tuos pucci kur cia auksciau nuotraukyte? gal jau juos turite?
Atsakyti
neturiu ir net nenoriu isigyti
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 05 02, 18:59)
neturiu ir net nenoriu isigyti

o cia jus apie siuos sakete kad labai blizgus? iskur zinote?
Atsakyti