Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

QUOTE(Eura @ 2007 04 26, 13:53)
Gal kuri parduodat Beige meteoritu trecdali? 4u.gif

tu pasiziurek isparduotuveje
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 26, 14:00)
tu pasiziurek isparduotuveje

Ziurejau verysad.gif ,kad visos Myshtic pardavineja..
Atsakyti
QUOTE(Eura @ 2007 04 26, 15:12)
Ziurejau verysad.gif ,kad visos Myshtic pardavineja..

beige meteoritus pardavinejo bent jau nesenai may66 parasyk jai az ir paklausk
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 26, 12:20)
na as turejau chaneliukus tai  thumbup.gif  buvo db kaip tik galvoju pirkti ez sako kad ji ir tokia apgydanti siektiek yra  ax.gif

kad ez veidukui bent jau nieko blogo nedaro ir nekemsa poru, tai gal ir teisybe, bet kad gydytu tai tikrai nepastebejau, bent jau ant saves smile.gif bet cia jau nuo temos krypstam ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 26 balandžio 2007 - 15:16
as turiu ir EZ ir meteorus, man tai labai labai thumbup.gif

EZ parudina taip naturaliai, o meteorai skaistina veiduka. Vien su meteoritais atrodyciau labai balta, o kai dabar esu nestuke.gif tai sokliariumu juk nepasilepinsi mirksiukas.gif

ir ez jau antra naudoju, man tai ji labai labai faina ir labai ilgam uztenkam, peer metus nesugebu tikrai isnaudoti, per pusantrus panasiai.
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 04 26, 16:15)
kad ez veidukui bent jau nieko blogo nedaro ir nekemsa poru, tai gal ir teisybe, bet kad gydytu tai tikrai nepastebejau, bent jau ant saves smile.gif bet cia jau nuo temos krypstam  ax.gif

na taip ez mazina uzdegimus ant odeles
Atsakyti
Merginos, o su kuo jūs tuos meteoritus tepatės su šepetėliu ar su kempinėle? Pavyzdžiui aš, kai nusipirkau, tepiau su šepetėliu, o po to pabandžiau su kempinėle, tai su kempinėle man labiau patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gugute* @ 2007 04 27, 09:51)
Merginos, o su kuo jūs tuos meteoritus tepatės su šepetėliu ar su kempinėle? Pavyzdžiui aš, kai nusipirkau, tepiau su šepetėliu, o po to pabandžiau su kempinėle, tai su kempinėle man labiau patiko  smile.gif

na as tai jei yra ant kempineles pudros dulkeliu tai tada uztepu su kempinele, o paskui su sepetelius palyginu smile.gif o siaip su sepeteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 04 25, 08:38)
Lietuvoje nėra  schmoll.gif

O, gaila. Gerai, kad pasiteiravau, o nepuoliau iškart ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 04 25, 07:38)
Lietuvoje nėra  schmoll.gif

o as esu kazkur macius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 04 13, 15:21)
As turiu Revlon SkinLights (face illuminator). Na super!  thumbup.gif Pakuote tai tokia nelabai grazi, bet turinys labai geras. Tik net nezinau kada ta pudra man baigsis  biggrin.gif  Jos tiek mazai reikia, o dezutej yra labai daug. Pirkau Sarmoj. Apie 45 Lt kainavo.
user posted image

Taigi yra Lietuvoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2007 04 29, 13:23)
Taigi yra Lietuvoj  mirksiukas.gif

Tada reikės eiti paieškoti? bigsmile.gif
Atsakyti