Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

QUOTE(Izida @ 2007 04 25, 09:17)
Aš praktiškai nieko neperku LT, tai ir palyginti negaliu smile.gif

na manau ir gerai nes dauk kas nusivilia musu lt kokybe kai nusiperka ta pati daikta svetur
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 04 25, 08:16)
Na ir kaip atsiliepimai? smile.gif

nu faina thumbup.gif pirmą kartą kai pasipudravau tik ant kremuko, nieko nesimatė, bet kai pirma žeme, biškį skruostukus bronziniais rutuliukais ir pabaigoj meteorais, tai super thumbup.gif atrodo kaip iš kurortų grįžus, tokia pailsėjus, laiminga, veidelis švyti,net akys kitaip blizga tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(a.inesa @ 2007 04 25, 13:26)
nu faina thumbup.gif pirmą kartą kai pasipudravau tik ant kremuko, nieko nesimatė, bet kai pirma žeme, biškį skruostukus bronziniais rutuliukais ir pabaigoj meteorais, tai super thumbup.gif atrodo kaip iš kurortų grįžus, tokia pailsėjus, laiminga, veidelis švyti,net akys kitaip blizga tongue.gif  biggrin.gif

vsio nusprendziau is pradziu isigiju saules pudryte o tik tada meteoritus nes dvejoju del ju jusu zinute padejo man galutinai apsispresti 4u.gif biggrin.gif ai tiesa jus isigijote mysthic?
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 25, 14:30)
vsio nusprendziau is pradziu isigiju saules pudryte o tik tada meteoritus nes dvejoju del ju jusu zinute padejo man galutinai apsispresti  4u.gif  biggrin.gif  ai tiesa jus isigijote mysthic?

taip taip, butent tuos thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 26 balandžio 2007 - 10:21
QUOTE(a.inesa @ 2007 04 25, 12:26)
nu faina thumbup.gif pirmą kartą kai pasipudravau tik ant kremuko, nieko nesimatė, bet kai pirma žeme, biškį skruostukus bronziniais rutuliukais ir pabaigoj meteorais, tai super thumbup.gif atrodo kaip iš kurortų grįžus, tokia pailsėjus, laiminga, veidelis švyti,net akys kitaip blizga tongue.gif  biggrin.gif

super thumbup.gif As pasipudruoju chanel saules pudryte ir tada meteoritais, irgi gerai atrodo rolleyes.gif

Cia biski ne i tema, bet kas turit egipto zeme ir chanel saules pudryte, gal galit palygint? Gundausi ta EZ pirkt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^^liutuke: 26 balandžio 2007 - 10:23
QUOTE(^^liutuke @ 2007 04 26, 11:22)
super  thumbup.gif As pasipudruoju chanel saules pudryte ir tada meteoritais, irgi gerai atrodo rolleyes.gif

Cia biski ne i tema, bet kas turit egipto zeme ir chanel saules pudryte, gal galit palygint? Gundausi ta EZ pirkt  bigsmile.gif

na as turejau chaneliukus tai thumbup.gif buvo db kaip tik galvoju pirkti ez sako kad ji ir tokia apgydanti siektiek yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 26, 12:20)
na as turejau chaneliukus tai  thumbup.gif  buvo db kaip tik galvoju pirkti ez sako kad ji ir tokia apgydanti siektiek yra  ax.gif

man irgi chanel labai patinka, bet tiek prirasyta apie EZ, kad ir man prireike biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 04 26, 13:23)
man irgi chanel labai patinka, bet tiek prirasyta apie EZ, kad ir man prireike biggrin.gif  bigsmile.gif

na prirasyta tai ohoho..... kaip cia ir nesusigundysi kaip ir su meteoritais biggrin.gif o idomu buna ez duty free? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 26, 12:38)
na prirasyta tai ohoho..... kaip cia ir nesusigundysi kaip ir su meteoritais biggrin.gif  o idomu buna ez duty free? g.gif

man atrodo nebuna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 04 26, 13:42)
man atrodo nebuna  smile.gif

aisku... gaila... na reiks i erdesa nueiti isbandyti ir jei tiks ir patiks nugriebti ax.gif
Atsakyti
Gal kuri parduodat Beige meteoritu trecdali? 4u.gif
Atsakyti