Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

Tos, kurioms meteoritai "nieko nedaro", pabandykit kelias dienas dazytis su meteoritais, o tada staiga viena diena pasidaryti makijaza be ju, va tada laaabai gerai pasimato, ka tie meteoritai daro ir kodel cia visos del ju svaigsta smile.gif
Nors, teisingai sake, kiekvienam savo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 23, 21:10)
o koki nr isigijai? as vis dvejoju ar pirkti beige chic nes kai pamaciau nuotraukas tai ispudzio nepaliko g.gif

beige chic duoda tokį šiltesnį spindesį, o mythic šaltesnį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 21, 19:09)
kas perkate duty free meteoritus gal galetumete parasyti kiek jie ten kainuoja? aciukas smile.gif

As mokejau 123 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2007 04 24, 15:49)
As mokejau 123 Lt.

aiskutis na o kaip su kokybe? nes kiek teko paciai ko tureti ir kiti sako na kad kokybe is uzsienio parsivestos kosmetikos dauk geresne smile.gif
Atsakyti

galima is braskiu siustis, ten irgi pigiau iseina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 24 balandžio 2007 - 17:49
QUOTE(Rudaakė @ 2007 04 24, 18:49)
galima is braskiu siustis, ten irgi pigiau iseina smile.gif

as ziurejau braskese nedauk ten ir bepigiau mam birzeli uzsienin lekia tai uzsiprasysiu beige ir tos ju naujoves limituoto leidimo pucci smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 23, 20:10)
o koki nr isigijai? as vis dvejoju ar pirkti beige chic nes kai pamaciau nuotraukas tai ispudzio nepaliko g.gif

aš Mythic nr.1 įsigijau mirksiukas.gif o jau kaip kvepia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(a.inesa @ 2007 04 24, 18:49)

man irgi anksciau kvepedavo, o dabar jau pripratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2007 04 23, 08:52)
O tu siais laikais Sarmoj Revlon ta biria pudra pirkai? Nes as kazkaip niekur jos nebematau........ blush2.gif Jau kokius 2 metus......Kokioj Sarmoj pirkai? Vat vakar buvau Kauno Akropoly, tai tikrai nebuvo Revlon  verysad.gif

mastau.gif jo... pirkau pries 2 m. Bet neimanoma jos isbaigt... Matyt, anukem liks dar... biggrin.gif Nu ne i tema biski papezejau... blush2.gif ax.gif

O Kristianoj irgi Revlono nera? g.gif Jau is viso idomu pasidare... unsure.gif Kur LT Revlonu prekiaujama tada? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 04 24, 22:31)
O Kristianoj irgi Revlono nera? g.gif Jau is viso idomu pasidare...  unsure.gif Kur LT Revlonu prekiaujama tada?  g.gif

Lietuvoje nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(a.inesa @ 2007 04 24, 18:49)

Na ir kaip atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 24, 18:48)
aiskutis na o kaip su kokybe? nes kiek teko paciai ko tureti ir kiti sako na kad kokybe is uzsienio parsivestos kosmetikos dauk geresne smile.gif

Aš praktiškai nieko neperku LT, tai ir palyginti negaliu smile.gif
Atsakyti