Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

QUOTE(vene @ 2007 04 21, 11:42)
O šitas "face illuminator" būna kelių atspalvių? Kaip jį naudoti, vietoj krempudros, ar ant jos tepti?  blush2.gif

Būna kelių atspalvių. Šiaip reikia papudruot ant krempudros, nes ta biri pudrytė nemaskuojanti. 4u.gif

P.S. dabar mąstau... mastau.gif jei tas iliuminatorius būtų tamsesnis... gal maskuotų ir galima būtų be krempudros apsieit? g.gif Mat aš pirkau patį šviesiausią- 1 nr. Konsultantė patarė rinktis tamsesnį, bet mano oda ytin šviesi, tad nenorėjau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 04 21, 13:13)
Būna kelių atspalvių. Šiaip reikia papudruot ant krempudros, nes ta biri pudrytė nemaskuojanti.  4u.gif

P.S. dabar mąstau... mastau.gif jei tas iliuminatorius būtų tamsesnis... gal maskuotų ir galima būtų be krempudros apsieit?  g.gif Mat aš pirkau patį šviesiausią- 1 nr. Konsultantė patarė rinktis tamsesnį, bet mano oda ytin šviesi, tad nenorėjau.  ax.gif

Aišku, jeigu tai biri pudra, tai ją reikia naudoti ant krempudros. Mat, aš nežinojau, kokio pavidalo šita "face illuminator" ax.gif .
Atsakyti
pucci user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mojito @ 2007 04 21, 16:00)

oho koks fainas dizainas naujuju meteoritu smile.gif ir kokios gi spalvyciu f-cijos g.gif
Atsakyti
As naudoju "Bare Minerals" pudra, gal kuri zinote ar tiktu sie meteoritai tepti ant jos? Labai jau uzsimaniau as ju, kai perskaiciau tokisu gerus atisliepimus apie juos. Aciu.
Atsakyti
kas perkate duty free meteoritus gal galetumete parasyti kiek jie ten kainuoja? aciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 21, 18:09)
kas perkate duty free meteoritus gal galetumete parasyti kiek jie ten kainuoja? aciukas smile.gif

apie 35eurus..
Atsakyti
QUOTE(Mojito @ 2007 04 22, 16:23)
apie 35eurus..

aciu
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 04 21, 12:13)
Būna kelių atspalvių. Šiaip reikia papudruot ant krempudros, nes ta biri pudrytė nemaskuojanti.  4u.gif

P.S. dabar mąstau... mastau.gif jei tas iliuminatorius būtų tamsesnis... gal maskuotų ir galima būtų be krempudros apsieit?  g.gif Mat aš pirkau patį šviesiausią- 1 nr. Konsultantė patarė rinktis tamsesnį, bet mano oda ytin šviesi, tad nenorėjau.  ax.gif

O tu siais laikais Sarmoj Revlon ta biria pudra pirkai? Nes as kazkaip niekur jos nebematau........ blush2.gif Jau kokius 2 metus......Kokioj Sarmoj pirkai? Vat vakar buvau Kauno Akropoly, tai tikrai nebuvo Revlon verysad.gif
Atsakyti
niu ir aš prisijungiu meteoromanijoj 4u.gif įsigijau neiškentus to mamkų spaudimo tongue.gif visos taip giriasi taip giriasi, tai gal ir aš pasigirsiu kai apsiprasiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(a.inesa @ 2007 04 23, 21:00)
niu ir aš prisijungiu meteoromanijoj 4u.gif įsigijau neiškentus to mamkų spaudimo tongue.gif visos taip giriasi taip giriasi, tai gal ir aš pasigirsiu kai apsiprasiu ax.gif

o koki nr isigijai? as vis dvejoju ar pirkti beige chic nes kai pamaciau nuotraukas tai ispudzio nepaliko g.gif
Atsakyti
Super dalykas ir tiek.....Reikia pabandyti mielosios o tik paskui aptarineti. Nors kiekvienam savo biggrin.gif
Atsakyti