Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

Pasakiškai Apvalute atrodai, veidukas skaistus, skaistus bigsmile.gif .
Aš irgi neiškenčiau prisiskaičiusi jūsų komentarų ir nusipirkau Mystik. Esu be galo patenkinta nors kaina už vieną kosmetikos priemonę man atrodė žiauri. Bet dabar visai nesigailiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gugute* @ 2007 04 19, 16:13)
Pasakiškai Apvalute atrodai, veidukas skaistus, skaistus  bigsmile.gif .
Aš irgi neiškenčiau prisiskaičiusi jūsų komentarų ir nusipirkau Mystik. Esu be galo patenkinta nors kaina už vieną kosmetikos priemonę man atrodė žiauri. Bet dabar visai nesigailiu  thumbup.gif

aciu, bet nzn kodel ten taip gerai atrodo g.gif biggrin.gif Manau, kad nuo saules, nes tuo metu kambarys skendejo saules spinduliuose. O siaip tai vargstu su spuogeliais, paberimais ir pan. Meteoritai nemaskuoja,bet jie man laaabai patinka. Mano draugas iskart pagyre pirma k, kad labai graziai esu pasidaziusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 18, 18:54)
gal kas galetumete ikelti pora nuotraukyciu kaip atrodo veidelis su mysthic ir beige meteoritais? smile.gif  buciau labai dekinga 4u.gif

čia su beige
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 04 19, 15:05)
Makiazas su mythic01

patariu issisaugoti nuotrauka ir ziureti padidinta.

na tikrai veidelis labai skaistus
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 19, 18:19)
na tikrai veidelis labai skaistus

dekui, bet taip tik atrodo biggrin.gif Siandien naudojau sveitikli, po to dejau kauke, kremuku tepiau, nes jau negalejau ziureti. Bet dabar neisivaizduoju jau savo makiazo be meteoritu, nes be ju veidas atrodo toks netikras, sausas kaip popierius.
Atsakyti
Pripratau ir as prie meteoru, turiu mythic01 smile.gif

Puse dezutes atskyriau, sakau gal bus kada kas nores keistis i kokia kita spalvyte smile.gif
O gal parduoti g.gif
kazkaip man visos pilnos dezutes atrodo per daug smile.gif

Atsakyti
as keisciau mythic01 meteoritus i beige chic.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 04 19, 22:51)
as keisciau mythic01 meteoritus i beige chic.

tai kuriuos tu turi, irgi Mythic?
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 04 20, 00:58)
tai kuriuos tu turi, irgi Mythic?

na, taip, juk aiskiai parasiau:)
Atsakyti
Gal kuri jau turite naujausius meteoritus is Puci kolekcijos?
Atsakyti
Pudros su gelyte yra 4 atspaviai, rudesni galima naudoti kaip bronzeri.Clinique spalvoti kvadrateliai taip pat suteikie dregna blizgesi.
Papildyta:
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 04 14, 07:49)
NU TAI IOSIVAIZDUOK PERLAMUTRINI LUPU BLIZGESI IR DREGNU LUPU EFEKTA SUTEIKIANTI. skirtumas yra?
einu siandien isbandyt. esu jau ziurejus ta su gelyte, bet konsultante prisoko, kad prekyboj neturim, paziurekit parasyta kad neturim, tipo neciupinek blink.gif tai tik vos ant rankos pabandziau

su blizgesiu lupos visada `atrodo dregnos tongue.gif
o tarp matinio ir perlamutrinio blizgesio skirtumas tikrai yra biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(^^liutuke @ 2007 04 13, 12:27)
ziurinejau sita sarmoj, vietoj jo nusipirkau pudra is chanel, bet dabar vel gundausi sia pudra, jei ji suteiktu dregnos odos efekta bigsmile.gif

ar pati bandei sia pudra? ji su spalva ar be?
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 04 13, 14:21)
As turiu Revlon SkinLights (face illuminator). Na super!  thumbup.gif Pakuote tai tokia nelabai grazi, bet turinys labai geras. Tik net nezinau kada ta pudra man baigsis  biggrin.gif  Jos tiek mazai reikia, o dezutej yra labai daug. Pirkau Sarmoj. Apie 45 Lt kainavo.
user posted image

mirksiukas.gif

O šitas "face illuminator" būna kelių atspalvių? Kaip jį naudoti, vietoj krempudros, ar ant jos tepti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vene: 21 balandžio 2007 - 10:48