Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

QUOTE(^^liutuke @ 2007 04 11, 21:21)
reikes paziurinet, kaip tik kristianoj yra akcija, kad perkant estee lauder produktu uz 270 lt lyg g.gif dovanu pridedamas kosmetikos krepselis su priemonem pabandymui bigsmile.gif

man pati estee lauder kosmetika blink.gif tusai,kremukai, blizgesiai visiskai nepatiko doh.gif vat vienintelis bronzantas normalus bigsmile.gif aisku cia tik mano nuomone...estee lauder stenda apeinu visad cool.gif
Atsakyti
QUOTE(puffy_ @ 2007 04 11, 21:23)
man pati estee lauder kosmetika  blink.gif tusai,kremukai, blizgesiai visiskai nepatiko  doh.gif  vat vienintelis bronzantas normalus  bigsmile.gif  aisku cia tik mano nuomone...estee lauder stenda apeinu visad  cool.gif

ania, as tik pudra ziurinejau tai labai patiko, dar draugei labai patinka lupu blizgesiai, siaip pati nieko neturiu sios firmos, tai labai noretusi kazka isbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Veido spindesiui naudoju va šitą Lancome priemonę

user posted image

Tikrai super daiktas thumbup.gif Pardavinėjamas skirtingais atspalviais.

Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2007 04 11, 22:52)
Veido spindesiui naudoju va šitą Lancome priemonę

user posted image

Tikrai super daiktas  thumbup.gif Pardavinėjamas skirtingais atspalviais.

kiek kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
Body Shope irgi yra toks bronzatorius su sepeteliu 4u.gif
o Decleor turi kremuka veidui, visu tipu odai su spindinciom dalelem, pirkau draugui krema po skutimosi, ir dave meginuka sio kremuko, tai visai nieko toks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 04 11, 22:21)
reikes paziurinet, kaip tik kristianoj yra akcija, kad perkant estee lauder produktu uz 270 lt lyg g.gif dovanu pridedamas kosmetikos krepselis su priemonem pabandymui bigsmile.gif

man truputi per brangu blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
as ieskau priemones kuri tolygiai padengtu veiduka ir duotu tokio naturalaus blizgesio.Meteoritus turejau,bet man jie per blizgus,t.y. as nenoriu su blizgiom dalelytem,o noriu butent kazko tokio,kad duotu veidui svytejima lyg pasitepus riebesniu kremu,bet tuo paciu ir maskuotu blush2.gif idomu ar apskritai yra tokiu priemoniu ar cia tik mano fantazija blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2007 04 12, 15:19)
kiek kainuoja? 4u.gif

Kiek Lietuvoj kainuoja, tai net ir nežinau mastau.gif Bet va Lu Lu sako, kad TBS tokį turi, tai tas bet kokiu atveju pigesnis už Lancome yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylee @ 2007 04 12, 19:36)
as ieskau priemones kuri tolygiai padengtu veiduka ir duotu tokio naturalaus blizgesio.Meteoritus turejau,bet man jie per blizgus,t.y. as nenoriu su blizgiom dalelytem,o noriu butent kazko tokio,kad duotu veidui svytejima lyg pasitepus riebesniu kremu,bet tuo paciu ir maskuotu  blush2.gif  idomu ar apskritai yra tokiu priemoniu ar cia tik mano fantazija  blush2.gif  wub.gif

Pabandyk šiuos (suteikia drėgnos odos efektą) :user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 04 12, 21:17)
Pabandyk šiuos (suteikia drėgnos odos efektą) :user posted imageuser posted image

kur pirkti ir uz kiek? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylee @ 2007 04 12, 18:36)
as ieskau priemones kuri tolygiai padengtu veiduka ir duotu tokio naturalaus blizgesio.Meteoritus turejau,bet man jie per blizgus,t.y. as nenoriu su blizgiom dalelytem,o noriu butent kazko tokio,kad duotu veidui svytejima lyg pasitepus riebesniu kremu,bet tuo paciu ir maskuotu  blush2.gif  idomu ar apskritai yra tokiu priemoniu ar cia tik mano fantazija  blush2.gif  wub.gif

Body Shopo temoj rase, kad sita priemone vienai forumietei labai patiko
sake, ji nelabai maskuoja, bet suteikia veidukui svytejima ax.gif kaip ten raso, kad gali buti tepama viena arba ant krempudros. Siaip visai butu idomu pabandyti. Kaina manau butu kazkur apie 60 Lt
Atsakyti
paziurek www.revlon.com, ten prie limited ediotion yra visokiu blizgiu, o paskui per e-beju nusipirk, maciau yra ir nelabai brangiai apie 12 zaliu, pati mastau siustis.
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2007 04 13, 10:15)
paziurek www.revlon.com, ten prie limited ediotion yra visokiu blizgiu, o paskui per e-beju nusipirk, maciau yra ir nelabai brangiai apie 12 zaliu, pati mastau siustis.

As turiu Revlon SkinLights (face illuminator). Na super! thumbup.gif Pakuote tai tokia nelabai grazi, bet turinys labai geras. Tik net nezinau kada ta pudra man baigsis biggrin.gif Jos tiek mazai reikia, o dezutej yra labai daug. Pirkau Sarmoj. Apie 45 Lt kainavo.
user posted image

mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 13 balandžio 2007 - 13:22