Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

QUOTE(Veila @ 2007 04 08, 20:51)

Na meteoritai tikriausiai ne vienintele priemone, suteikianti veidukui svytejima, man irgi butu idomu suzinoti ir pasneketi vienoje temoje apie panasias priemones ax.gif
Atsakyti
man regis kazka radau nete 4u.gif kristianoje yra Bourjois lovely party ir Bourjois en toute legerete rolleyes.gif suteikia svytejima ax.gif
Atsakyti
Kiek zinau avone ten yra kazkokiu priemoniu kur suteikia odai svytejimo 4u.gif zinau yra ir pudra ir kremukas soliutions ir pati dienini krema naudojau suteikianti svytejimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2007 04 09, 19:29)
Kiek zinau avone ten yra kazkokiu priemoniu kur suteikia odai svytejimo 4u.gif zinau yra ir pudra ir kremukas soliutions ir pati dienini krema naudojau suteikianti svytejimo mirksiukas.gif

ar grazus tas svytejimas,ta prasme ar neatrodo oda riebi? beje,kur perki ir kokia kainyte? blush2.gif
Atsakyti
Yra Avon kremas suteikiantis svytejima, ten yra tokiu blizgiu daleliu, dar kazkada turejau krempudra kazkokia is Loreal, suteikiancia svytejimo.
Papildyta:
QUOTE(mazylee @ 2007 04 09, 20:11)
ar grazus tas svytejimas,ta prasme ar neatrodo oda riebi? beje,kur perki ir kokia kainyte? blush2.gif

mano oda prie ribesniu, tai biski nelabai, man rodos, kad tos svytejimo priemones daugiau sausai arba bent jau normaliai odai, o riebi oda atrodys dar riebesne
Atsakyti
mano oda prie ribesniu, tai biski nelabai, man rodos, kad tos svytejimo priemones daugiau sausai arba bent jau normaliai odai, o riebi oda atrodys dar riebesne
[/quote]
mano kartais normali,kartais sausoka,gal tiks,drauge platina avona,reiks paklausti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylee @ 2007 04 08, 20:30)
labai noreciau ,kad mano veidukas spindetu,svytetu,tik nezinau, kokia priemone naudoti  unsure.gif  krempudros tokio spindesio nesuteikia,tad gal yra specialiu priemoniu? Efektas turi buti toks,kaip mazdaug pasitepus riebesniu kremu,bet tuo paciu ir turetu maskuoti,islyginti veida.Viena pazistama turejo,bet jau senokai baige naudoti ir neatsimena pavadinimo.Gal jus zinote tokiu priemoniu?  4u.gif
Papildyta:
na nejau niekas nezinote tokiu priemoniu?  verysad.gif

Tiesa pasakius spindesio suteikia ir krempudra. Pvz. L`oreal Translucide. Taip pat naudoju kartais YTIN blizgia (cia jau netepu ant smakro, kaktos ir paakiuose, nes per daug blizgu tampa) Revlon SkinLights veido pudra (biri). Dar taip pat yra skaistalai IsaDora blizgus. Tai jais tik skruostus patepu ir jie spindi.

Zodziu, ziurint ko nori- truputi spindet (skaistalai), atrodyt gaiviai (krempudra) ar kaip sakei -kaip pasitepus riebiu kremu (biri pudra). mirksiukas.gif
Atsakyti
As turejau tokia Borjuos krempudra kapsulytese. Labai graziai odai svytejimo duodavo, bet dabar tokios niekur neberandu sad.gif kazka panasaus meteoritai suteikia, bet jie siektiek sviesina veiduka, o to man nelabai patinka.
Atsakyti
as taip pat nemegstu sunkaus makiazo bigsmile.gif skaisciausia oda atrodo panaudojus rimmel recovery (nustebino labai labai) bei dior pure light krempudras, bei pasimeteoritinus bigsmile.gif dar estee lauder bronzantas visai skaisciai atrodo bigsmile.gif tos skaistinancios pudros dazniausia isvis nemaskuoja, todel jei yra nelygumu, galbut nelabai tiktu, bet jei odyte normali, tai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(puffy_ @ 2007 04 11, 21:01)
as taip pat nemegstu sunkaus makiazo  bigsmile.gif  skaisciausia oda atrodo panaudojus rimmel recovery (nustebino labai labai) bei dior pure light krempudras, bei pasimeteoritinus  bigsmile.gif dar estee lauder bronzantas visai skaisciai atrodo  bigsmile.gif tos skaistinancios pudros dazniausia isvis nemaskuoja, todel jei yra nelygumu, galbut nelabai tiktu, bet jei odyte normali, tai super  thumbup.gif

o koks cia estee lauder bronzantas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 04 11, 21:03)
o koks cia estee lauder bronzantas? bigsmile.gif

amber bronze, bronzing powder bigsmile.gif presuota tokia, lengva bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(puffy_ @ 2007 04 11, 21:18)
amber bronze, bronzing powder  bigsmile.gif presuota tokia, lengva  bigsmile.gif

reikes paziurinet, kaip tik kristianoj yra akcija, kad perkant estee lauder produktu uz 270 lt lyg g.gif dovanu pridedamas kosmetikos krepselis su priemonem pabandymui bigsmile.gif
Atsakyti