Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

QUOTE(werda @ 2007 04 02, 23:47)
o jums nesausina odos mythic rutuliukai.atrodo ir kremo uzsitepu, bet parutuliojus meteoritu ant veido. oda kazko greitai nebetenka dregmes

mano nors ir labai sausa bei jautri oda, man jie nesausina schmoll.gif bet as pries tai drekinanciu kremu pasitepu, o paskui dar krempudra. Ir tada ant virsaus meteoritus. Tai viskas thumbup.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2007 04 03, 10:56)
Nu nerealu  blink.gif 26, mano dėžutėj buvo 69 rutulukai o 70-as toks per pusę perskeltas baltas....  blink.gif

o kas cia nerealaus??? jie buna visi skirtingo dydzio, taigi ir rutuliuku skaicius labai skiriasi. O be to jie ne pagal rutluiuku skaiciu deliojami, o pagal svori rolleyes.gif
Atsakyti
Aaaa, ačiū už komentarus aciuks.gif pastebėjau kad
mano pirktoj dėžutėj dauguma tokie rubuiliai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 03 balandžio 2007 - 13:54
QUOTE(Bitute32 @ 2007 04 03, 14:53)
Aaaa, ačiū už komentarus  aciuks.gif pastebėjau kad
mano pirktoj dėžutėj dauguma tokie rubuiliai lotuliukas.gif

na va, dabar bus rami galva mirksiukas.gif bet juk tu miniatiuras zadejai pirkt ax.gif nepirkai ju?
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 04 03, 09:56)
Nu nerealu  blink.gif 26, mano dėžutėj buvo 69 rutulukai o 70-as toks per pusę perskeltas baltas....  blink.gif

pas mane apie 80 rutuliuku, bet jie tokie nedidukai smile.gif
Atsakyti
norejau paklausti koki nr pirkti sviesiaplaukei melynakei baltaodei kad pagyvint veido spalva suteikt siltumo skaistumo suvienodinti veido spalvyte g.gif aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 03, 15:21)
norejau paklausti koki nr pirkti sviesiaplaukei melynakei baltaodei kad pagyvint veido spalva suteikt siltumo skaistumo suvienodinti veido spalvyte g.gif  aciu smile.gif

pirk arba Mythic Nr.1, arba Beige Chic Nr.3. Mythic priduos skaistumo, o Beige siek tiek rusvo atspalvio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2007 04 03, 15:35)
pirk arba Mythic Nr.1, arba Beige Chic Nr.3. Mythic priduos skaistumo, o Beige siek tiek rusvo atspalvio  rolleyes.gif

aciu uz patarima reiks berniuko abieju prasyti.......... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal kas vaziuoja i uzsieni? ir galetu nupirkti tas miniatiuras?
Atsakyti
QUOTE(Mojito @ 2007 04 04, 17:05)
gal kas vaziuoja i uzsieni? ir galetu nupirkti tas miniatiuras?

O kur tas miniaturas uzsienyje galima nusipirkt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija24 @ 2007 04 04, 20:04)
O kur tas miniaturas uzsienyje galima nusipirkt?  rolleyes.gif

oro uostu Duty Free ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2007 04 04, 19:16)
oro uostu Duty Free  ax.gif

bet ir tai ne visuose buna..
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2007 04 03, 15:01)
na va, dabar bus rami galva  mirksiukas.gif bet juk tu miniatiuras zadejai pirkt  ax.gif nepirkai ju?

Nea nepirkau, kai pamačiau pas vieną draugę, kuri jau nuo žiemos jas turi, siaubas kokios mažos, neapsimoka, turiu pilną pakuotę tik kažko išparduotuvėj niekas nesigundo, nes noriu arba pusę arba du trečdalius perleisti biggrin.gif trečdalio tikrai pakanka, net negalvojau kad pakaks mirksiukas.gif bet miniatiūros tai nepirkčiau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 05 balandžio 2007 - 13:30