Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 04 02, 15:32)
nuotrauka tinginiams, nr 5
user posted image

aisku aciu aciu o kodel nebepatinka kokios siu spalvu f-jos
Atsakyti
spalvos funkcija-suteikti spalva cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 04 02, 15:36)
spalvos funkcija-suteikti spalva cool.gif

aisku nes kaip apie 01 nr skaiciau tai ten dauk tu spalvu ir kiekviena tai skaistina tai svytejima duoda....... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 02, 14:35)
aisku aciu aciu o kodel nebepatinka kokios siu spalvu f-jos

sitie Beige Chic 03 meteoritai kazkiek parusvina veiduka (kiek teko bandyti Kristianoje ant rankos, pasirode, kad jei turi daug daugiau smulkiu blizguciu nei mythic 01), o mythic 01 jokios labai konkrecios spalvo neduoda tik suteikia skaistumo, sviezumo, sviesumo (bet ne balina). Na tiksliau galetu pasakyti tos, kurios naudoja siuos beige chic rutuliukus, nes dauguma cia turi mythic 01 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 04 02, 16:14)
sitie Beige Chic 03 meteoritai kazkiek parusvina veiduka (kiek teko bandyti Kristianoje ant rankos, pasirode, kad jei turi daug daugiau smulkiu blizguciu nei mythic 01), o mythic 01 jokios labai konkrecios spalvo neduoda tik suteikia skaistumo, sviezumo, sviesumo (bet ne balina). Na tiksliau galetu pasakyti tos, kurios naudoja siuos beige chic rutuliukus, nes dauguma cia turi mythic 01 smile.gif

man labiau patiko beige ax.gif Jis duoda tokį švelnų, šiltą rudumą veidui rolleyes.gif
Atsakyti
as kai trecdali pirkau buvo 26 rutuliukai berods g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 04 02, 16:33)
man labiau patiko beige  ax.gif  Jis duoda tokį švelnų, šiltą  rudumą veidui  rolleyes.gif

tai gal si beige atspalvi galima naudotikaip saules pudryte g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 02, 17:02)
tai gal si beige atspalvi galima naudotikaip saules pudryte g.gif

Ne, kaip saules pudrytes nepanaudosi. Nes jie duoda veidui toki siltuma, gelsvuma. Bet ne idegi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 02 balandžio 2007 - 19:26
o jums nesausina odos mythic rutuliukai.atrodo ir kremo uzsitepu, bet parutuliojus meteoritu ant veido. oda kazko greitai nebetenka dregmes
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2007 04 02, 22:47)
o jums nesausina odos mythic rutuliukai.atrodo ir kremo uzsitepu, bet parutuliojus meteoritu ant veido. oda kazko greitai nebetenka dregmes

sausint nesausina, bet dregmes tai ir turetu netekt - gi pudra cia..
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 04 02, 16:35)
as kai trecdali pirkau buvo 26 rutuliukai berods  g.gif

Nu nerealu blink.gif 26, mano dėžutėj buvo 69 rutulukai o 70-as toks per pusę perskeltas baltas.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 04 03, 09:56)
Nu nerealu  blink.gif 26, mano dėžutėj buvo 69 rutulukai o 70-as toks per pusę perskeltas baltas....  blink.gif

cia gal tas rutuliuku skaicius nuo ju svorio priklauso, nes vieni didesni, kiti mazesni yra mirksiukas.gif
Atsakyti