Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

kiek cia liaupsiu apie tuos meteorus nanorejau paklaust sviesiai merginai koks nr tiktu kazkaip as ir jais gundausi
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 04 02, 14:06)
Tai sveikinu su geru pirkiniu  drinks_cheers.gif

o kodel pardavineji 2/3 jei labai patiko?  g.gif

Todėl kad man perbrangu visa dėžutėir tikrai tiek nereikia, su trečdaliu esu užganėdinta, daug kas taip dalinasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 04 02, 13:59)
Pagaliau neatlaikiau, nusipirkau Guerlain Meteoritus Mythic01  wub.gif 

user posted image

galvojau blizgės labai ant veido, bet neiko panašaus, neblizga, o jau veidelis.....na ir kaipgi aš jų anskčiau neturėjau , na atsiseikėjau 1/3 to gėrio ir ką užtenka pilnumoj, perleidinėju kosmetikos išparduotuvėj dvi porcijas trečdalines  blush2.gif

merginos klausinėja kiek rutuliukų įeina į trečdalį, 23....man rodos tai normalus kiekis  g.gif gal kam teko perleidinėti trečdalį, koks keikis būna?

na asa dar zalia siuose meteoruose susigundziau jais paskaiciusi siatema norejau paklausti o kokia siu spalvyciu f-ja ar tiktu ji sviesiai merginai ir kokia ju kainyte kristianoje aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintele22: 02 balandžio 2007 - 13:20
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 02, 14:19)
na asa dar zalia siuose meteoruose susigundziau jais paskaiciusi siatema norejau paklausti o kokia siu spalvyciu f-ja ar tiktu ji sviesiai merginai ir kokia ju kainyte kristianoje aciu

rožinė spalva suteikia odai sveiką atspalvį, žalia - sumažina raudonį, rausvai violetinė - puikiai atspindi šviesą, balta - išryškina odos tonusą, auksinė ir kriaušės spalva - suteikia švytėjimo.
Šviesiai tiktų, kaina Kristianoje apie 140 lt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 02 balandžio 2007 - 13:24
QUOTE(Baltija @ 2007 04 02, 14:22)
rožinė spalva suteikia odai sveiką atspalvį, žalia - sumažina raudonį, rausvai violetinė - puikiai atspindi šviesą, balta - išryškina odos tonusą, auksinė ir kriaušės spalva - suteikia švytėjimo.
Šviesiai tiktų, kaina Kristianoje apie 140 lt  ax.gif

labai aciu uz info
Papildyta:
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 02, 14:26)
labai aciu uz info o idomu ar yra tokiu kurie dar ir pamaskuoja

Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 02, 14:27)
labai aciu uz info
Papildyta:

nelabai jie maskuoja, daugiau kažkokį atspalvį suteikia. jei ora nėra ideali, reiktų ir krempudrą naudot ax.gif
Atsakyti
O as sutikciau puse mistic pasikeisti i kokia kita spalvyte is meteoru smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 02, 13:11)
kiek cia liaupsiu apie tuos meteorus nanorejau paklaust sviesiai merginai koks nr tiktu kazkaip as ir jais gundausi

Manau isigijusi cia isgirtus Mythic 01 tikrai nesuklystum smile.gif Be to, man atrodo, is visu meteoritu spalvu sie labiausiai tinkami dienai, nes maziausiai blizga (nors ir kai kurios su tuo nesutinka biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(Bitute32 @ 2007 04 02, 13:15)
Todėl kad man perbrangu visa dėžutėir tikrai tiek nereikia, su trečdaliu esu užganėdinta, daug kas taip dalinasi  mirksiukas.gif

supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 04 02, 14:29)
nelabai jie maskuoja, daugiau kažkokį atspalvį suteikia. jei ora nėra ideali, reiktų ir krempudrą naudot  ax.gif

dekui reiks butinai pasiziureti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Mylia @ 2007 04 02, 15:17)
Manau isigijusi cia isgirtus Mythic 01 tikrai nesuklystum  smile.gif Be to, man atrodo, is visu meteoritu spalvu sie labiausiai tinkami dienai, nes maziausiai blizga (nors ir kai kurios su tuo nesutinka biggrin.gif )
Papildyta:
aisku labai aciu butinai leksiu i kristiana pasizvalgyti ir ant velyku reiks prasyti darugo dovanu biggrin.gif
supratau  4u.gif

Atsakyti
as dabar turiu beige, ir galvoju kad reik parduot doh.gif nepatinka man jie
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 04 02, 15:29)
as dabar turiu beige, ir galvoju kad reik parduot  doh.gif nepatinka man jie

gal galetum nuotraukyte ideti o kodel napatinka as kaip tik, ruosiuosi pirkti cia tiek liaupsiu apie juos
Atsakyti

nuotrauka tinginiams, nr 5
user posted image
Atsakyti