Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

mergytės, kadais šioje temoje mačiau nuotraukytę su įvairiausiais meteoritais... gal kuri žinot kur ją rasti? ax.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ma @ 2007 03 29, 20:34)
mergytės, kadais šioje temoje mačiau nuotraukytę su įvairiausiais meteoritais... gal kuri žinot kur ją rasti? ax.gif  aciuks.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 03 29, 15:22)
Aš su GG pudros rutuliukais iš Oriflame makiažą užbaiginėju, irgi gražiai atrodo, skruostukus paryškinu, taip irgi saikingai švyti smile.gif

as situos nusipirkau ale man jie labai labai tamsus doh.gif ir tepasi kazkaip plemais net nezinau blush2.gif
Atsakyti
as turiu situos rutuliukus numeri 7man tai jie super.
Atsakyti
man tai ant viso veido irgi plėmais, bet skruostams paryškinti pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 03 30, 14:02)
as turiu situos rutuliukus numeri 7man tai jie super.
O kuom jie tokie super? rolleyes.gif
Atsakyti
taigi visa tema apie juos, ga,l netingekit pasiskaityt, a?
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 03 30, 20:04)
taigi visa tema apie juos, ga,l netingekit pasiskaityt, a?

ir net ne viena tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 03 28, 23:32)
o man kaip be tepciau kaip besimalevociau nei pojucio nei poveikio nu nic nieko nematau nebent is laaaabai arti kazkokiu dulkeliu

va va man irgi tas pats tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2007 04 01, 14:10)
va va man irgi tas pats tongue.gif

O tai net ir blizgučių nematot,nes jų nepastebėt tai kaži ar įmanoma? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau neatlaikiau, nusipirkau Guerlain Meteoritus Mythic01 wub.gif

user posted image

galvojau blizgės labai ant veido, bet neiko panašaus, neblizga, o jau veidelis.....na ir kaipgi aš jų anskčiau neturėjau , na atsiseikėjau 1/3 to gėrio ir ką užtenka pilnumoj, perleidinėju kosmetikos išparduotuvėj dvi porcijas trečdalines blush2.gif

merginos klausinėja kiek rutuliukų įeina į trečdalį, 23....man rodos tai normalus kiekis g.gif gal kam teko perleidinėti trečdalį, koks keikis būna?

Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 04 02, 12:59)
Pagaliau neatlaikiau, nusipirkau Guerlain Meteoritus Mythic01  wub.gif 

Tai sveikinu su geru pirkiniu drinks_cheers.gif

o kodel pardavineji 2/3 jei labai patiko? g.gif
Atsakyti