Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 03 23, 19:32)
ČIA ir ČIA atrodo tas rinkinukas 3 x 6 gr  4u.gif
Galima paskaičiuoti kiek ir kokių rutuliukų yra kiekviename...
ir palyginti su tuo, ką nuperki  rolleyes.gif topsecret.gif SM......  bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Na, galima ir paskaityti, ką apie juos rašo gero ar blogo... hihihi.gif

aha...tuoj pasiskaitysiu zydiskai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 03 23, 19:32)
Na, galima ir paskaityti, ką apie juos rašo gero ar blogo... hihihi.gif

būtų labai įdomu, jei mokėčiau šifruoti tuos hieroglifus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 23 kovo 2007 - 20:21
QUOTE(Vitulka @ 2007 03 23, 18:23)
Ar galim tikėtis kažkokio gero rezultato su tokiu likučiu?

nu jo, mazoka cia taip g.gif

As suskaiciavau savo rutulevicius. Tai su visais mazuliukais apie 80. Pirkau is Braskiu. Manau kad jie skirtingu dydziu buna, todel pas kai ka buna tik pvz. 56 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(puffy_ @ 2007 03 23, 20:18)
aha...tuoj pasiskaitysiu zydiskai  lotuliukas.gif

QUOTE(Baltija @ 2007 03 23, 20:20)
būtų labai įdomu, jei mokėčiau šifruoti tuos hieroglifus  lotuliukas.gif

Neužtikau user posted image tokios vietos, kur būtų kokia nors artimesne mums kalba parašyta...
Atsakyti
[quote=*leila*,2007 03 23, 19:30]
[quote=Vitulka,2007 03 21, 23:54]
Nežinau, aš sakau kaip man yra, nu nebėr toookio efekto koks buvo schmoll.gif

g.gif idomu ar yra kuri jau baigineja visa meteoritu porcija???gal ir tada lieka tik keliu spalvu rutuliukai???pas mane pvz.dominuoja violetiniai ir rausvi... ax.gif
[/quote]

aga, as irgi pastebejau, kad jie yra kitokios teksturos - kietesni, nes baltieji ir kuno spalvos labai minkstuciai, blizgus, greit sutrupa, o sie - ne, todel ir lieka pabaigoje.
Atsakyti
na as negaliu pagirti kazkodel... uzsitepu gal perdaug? man kazkaip jauciasi ant veido vos ne kaip kreida biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2007 03 27, 00:27)
na as negaliu pagirti kazkodel... uzsitepu gal perdaug? man kazkaip jauciasi ant veido vos ne kaip kreida biggrin.gif

uj nu jau cia nuo dusios matyt tepi hihihi.gif man niekad net panasaus pojucio nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
o man kaip be tepciau kaip besimalevociau nei pojucio nei poveikio nu nic nieko nematau nebent is laaaabai arti kazkokiu dulkeliu
Atsakyti
O as gavau dovanu meteoritus ir labai "uzsikabliavau", man jie patinka thumbup.gif Kai tik pasitepu, begioju po namus ir klausineju "na, as grazi ane? biggrin.gif "
Siaip ir neturi matytis is tolo, kad kazko pritepta ant veido, oda atrodo naturaliai skaisti ir vos vos blizga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 03 28, 23:32)
o man kaip be tepciau kaip besimalevociau nei pojucio nei poveikio nu nic nieko nematau nebent is laaaabai arti kazkokiu dulkeliu

Tai kazkokio laaabai didelio efekto tai ir nebus, jei vien tik jais pasitepsi. Man tai makijazo uzbaigimo priemone, kaip viska pasidazai ir dar ant virsaus jais pasitepi. tada veidukas igauna spindesio ir skaistumo. wub.gif
Atsakyti
Aš su GG pudros rutuliukais iš Oriflame makiažą užbaiginėju, irgi gražiai atrodo, skruostukus paryškinu, taip irgi saikingai švyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuoleee @ 2007 03 29, 09:27)
Man tai makijazo uzbaigimo priemone, kaip viska pasidazai ir dar ant virsaus jais pasitepi. tada veidukas igauna spindesio ir skaistumo. wub.gif

Man irgi flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo witchcraft: 29 kovo 2007 - 17:17