Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

QUOTE(Mylia @ 2007 03 23, 14:58)
As irgi savo trigrasi ikisiu  blush2.gif turiu ir EZ, ir meteoritus. Siaip ir vienus, ir kitus nedvejodama pirkciau antra karta biggrin.gif Abu puikus produktai, bet absoliuciai skirtingi. EZ duoda idegio efekta, o meteoritai (bent jau Mythic 01, kitu nesu bandziusi) duoda naturaliai skaitaus ir sviezio veiduko ispudi.  Ir visiskai nesutinku, kad meteoritai tik pablizgina ir tiek. Kartais ant EZ uztepu siek tiek meteoritu, bet labai lengvai, nes padauginus man nebenaturaliai atrodo. Kaip EZ atordytu su meteoritu Beige Chic spalva, nezinau, reik bandyti  ax.gif

g.gif Nu aisku taip visko norisi... Bet gal kolkas dar pamastysiu.. Pasidziaugsiu kolkas EZ, o paskui ziuresiu, nes aisku gundo ir meteoritai...
Aciu uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 03 23, 14:48)
g.gif  Nu aisku taip visko norisi... Bet gal kolkas dar pamastysiu.. Pasidziaugsiu kolkas EZ, o paskui ziuresiu, nes aisku gundo ir meteoritai...
Aciu uz nuomones  4u.gif

Pasedejus cia SM viskas ima gundyti biggrin.gif
Atsakyti
man ez geriau uz meteorus, nors poveiikiai aisku skirtingi, bet as linkus labiau prie ez 4u.gif
Atsakyti
[quote=Vitulka,2007 03 21, 23:54]
Nežinau, aš sakau kaip man yra, nu nebėr toookio efekto koks buvo schmoll.gif

g.gif idomu ar yra kuri jau baigineja visa meteoritu porcija???gal ir tada lieka tik keliu spalvu rutuliukai???pas mane pvz.dominuoja violetiniai ir rausvi... ax.gif
Atsakyti
as vakar gavau dovanu meteorus. draugas parveze is Vokietijos. spalva Beige chic. siandien pasitepiau, ka zinau... kol kas jokio stebuklingo efekto nematau. as naudoju pudra chanelio tai vien su ja veidas atrodo gaivus, o uztepus ant jos meteoru, beveik nieko nepasikeicia, blizgesio truputi priduoda ir tiek. na nezinau, gal veliau as jais susizavesiu, bet dabar nieko ypatingo...pabaigus juos, kitu jauciu nepirkciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpia @ 2007 03 23, 17:22)
man ez geriau uz meteorus, nors poveiikiai aisku skirtingi, bet as linkus labiau prie ez 4u.gif

drinks_cheers.gif jei reiktu rinktis ez ar meteoritus,tai pasirinkciau EZ!!!
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 03 23, 11:33)
O gal gali mane pakonsultuoti tos, kurios turi ir meteoritus ir EZ, kuri priemone vistik jums "stebuklingesne", be kurios jau neissiverstumet niekaip?

As paveikta SM atsiliepimu neseniai isigijau EZ ir esu super patenkinta - po pudros sukamaisiais judesiais papudruoju ta zeme ir veidas taip lygiai ir naturaliai padengiamas, man taip super atrodo, lyg taip gaiviai idegusi oda...  wub.gif

Bet galvoju jei dar ant virsaus meteoritais (galvoju apie ta 03 beige spalva, kad nenuimtu zemes rusvumo..), tai gal tada butu dar labiau super, bet gal jau butu per storas sluoksnis visko, gal per daug blizgetu?

Negaliu apsisprest ar verta, ar tikrai dar graziau makiazas atrodys nei vien zeme parusvinus... Nes kaina nemaza, tai jei nebutina nenoriu pirkt...  g.gif

Turiu EZ ir naudoju jau ja keli metai, va ten tai tikrai nepakeiciamas dalykas thumbup.gif
O meteoritai - irgi nieko, bet jei rinktis taro ju ir EZ, tai rinkciausi EZ.
As meteoritus tepu ant EZ, tai visai neblogas rezultatas smile.gif

Ir zinot ka dar pamasciau - ogi mes kasdien neblogai pamasazuojam veiduka kol viskuo issimozuojam lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ar galim tikėtis kažkokio gero rezultato su tokiu likučiu?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 03 23, 19:23)
Ar galim tikėtis kažkokio gero rezultato su tokiu likučiu?
user posted image

cia pas tave 1/3 porcijos? o kiek buvo rutuliuku ir kiek laiko juos naudoji? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2007 03 23, 18:27)
cia pas tave 1/3 porcijos? o kiek buvo rutuliuku ir kiek laiko juos naudoji?  blush2.gif

Joa, buvo 1/3 kažkada biggrin.gif Daugiau buvo ir beveik visų spalvų po vienodą rutuliukų kiekį, bet tai nukrito pora ir sutrupėjo, kelis sesuo į kriauklę įmetė doh.gif Nu matot, nežinau ką su tom miniatūrom daryt reiktų, pabandymui gal ir gerai bigsmile.gif Aš juos turiu nuo rudens, dabar mėnesio neprisimenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 03 23, 19:34)
Joa, buvo 1/3 kažkada biggrin.gif Daugiau buvo ir beveik visų spalvų po vienodą rutuliukų kiekį, bet tai nukrito pora ir sutrupėjo, kelis sesuo į kriauklę įmetė  doh.gif  Nu matot, nežinau ką su tom miniatūrom daryt reiktų, pabandymui gal ir gerai  bigsmile.gif  Aš juos turiu nuo rudens, dabar mėnesio neprisimenu  ax.gif

hm, nu jooooo, su tokiu kiekiu gal stebuklo hihihi.gif ir neisgausi g.gif
Atsakyti
ČIA ir ČIA atrodo tas rinkinukas 3 x 6 gr 4u.gif
Galima paskaičiuoti kiek ir kokių rutuliukų yra kiekviename...
ir palyginti su tuo, ką nuperki rolleyes.gif topsecret.gif SM...... bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Na, galima ir paskaityti, ką apie juos rašo gero ar blogo... hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 23 kovo 2007 - 19:33