Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

QUOTE(Vitulka @ 2007 03 21, 23:54)
Nežinau, aš sakau kaip man yra, nu nebėr toookio efekto koks buvo  schmoll.gif
Papildyta:

Turi meteortitus aplamai ar tik manai, kad gerai išmanai?  cool.gif Nufotkinsiu aš jums juos ir galėsit pasakyt, ar su tokiu  kiekiu ir tokiom spalvom galim pasiekt efektą. Ir nelyginkit kvepalų su pudra  doh.gif

bet trecdalis - tai 11gr, o miniatiurose 8gr. Tai gal vis gi efektas turetu buti toks pats kaip ir 33gr, kitaip koks tikslas is tu miniatiuru gaminimo? mastau.gif
Atsakyti
Gavau irgi rutulevicius mirksiukas.gif

Faini, bet didelio stebuklo nematau 4u.gif Gal dar neigudau naudoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 03 22, 00:36)
Gavau irgi rutulevicius  mirksiukas.gif

Faini, bet didelio stebuklo nematau  4u.gif  Gal dar neigudau naudoti  4u.gif

tai photoshopinio rezultato ir nereikejo tiketis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 03 22, 00:54)
Nežinau, aš sakau kaip man yra, nu nebėr toookio efekto koks buvo  schmoll.gif
Papildyta:

Turi meteortitus aplamai ar tik manai, kad gerai išmanai?  cool.gif Nufotkinsiu aš jums juos ir galėsit pasakyt, ar su tokiu  kiekiu ir tokiom spalvom galim pasiekt efektą. Ir nelyginkit kvepalų su pudra  doh.gif

Turiu as tuos rutuliukus. Nesu as gerai ismananti, tik logika vadovaujuosi blush2.gif o zodis "aplamas" siaip reiskia "kvailas", tai prasyciau manes taip nevadinti 4u.gif
Siaip ner cia ko pyktis, tegyvuoja demokratija ir laisvo zodzio teise biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2007 03 22, 00:01)
tai photoshopinio rezultato ir nereikejo tiketis hihihi.gif

Indraja, gerai tu čia pavarei... user posted image
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2007 03 21, 23:15)
bet trecdalis - tai 11gr, o miniatiurose 8gr. Tai gal vis gi efektas turetu buti toks pats kaip ir 33gr, kitaip koks tikslas is tu miniatiuru gaminimo? mastau.gif

nežinau, tik žinau, kad daugiau niekad nepirksiu 1/3 smile.gif
QUOTE(barskuoleee @ 2007 03 22, 11:13)
Turiu as tuos rutuliukus. Nesu as gerai ismananti, tik logika vadovaujuosi  blush2.gif  o zodis "aplamas" siaip reiskia "kvailas", tai prasyciau manes taip nevadinti  4u.gif
Siaip ner cia ko pyktis, tegyvuoja demokratija ir laisvo zodzio teise  biggrin.gif

"aplamas"? aš rašiau aplamai, o tai išvertus reiškia apskritai tongue.gif

Nufotkysiu šian vakare grįžus, gal įtikinamiau atrodys mano pasisakymas 4u.gif
Atsakyti

jus man dabar pasakykit, kaip reikia juos tept? sukamaisiais judesiais ar brzuot kazkaip? doh.gif lotuliukas.gif ryt bandysiu savishkius gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2007 03 22, 21:49)
jus man dabar pasakykit, kaip reikia juos tept? sukamaisiais judesiais ar brzuot kazkaip? doh.gif lotuliukas.gif ryt bandysiu savishkius gal smile.gif

sukamaisias judesiais įtrint į odą, aš bent jau taip darau, bet taip stipriai trint, kažkaip man taip geriau, anksčiau tik šiaip pasukiodavau, tai nebuvo taip fainiai biggrin.gif
Atsakyti
O gal gali mane pakonsultuoti tos, kurios turi ir meteoritus ir EZ, kuri priemone vistik jums "stebuklingesne", be kurios jau neissiverstumet niekaip?

As paveikta SM atsiliepimu neseniai isigijau EZ ir esu super patenkinta - po pudros sukamaisiais judesiais papudruoju ta zeme ir veidas taip lygiai ir naturaliai padengiamas, man taip super atrodo, lyg taip gaiviai idegusi oda... wub.gif

Bet galvoju jei dar ant virsaus meteoritais (galvoju apie ta 03 beige spalva, kad nenuimtu zemes rusvumo..), tai gal tada butu dar labiau super, bet gal jau butu per storas sluoksnis visko, gal per daug blizgetu?

Negaliu apsisprest ar verta, ar tikrai dar graziau makiazas atrodys nei vien zeme parusvinus... Nes kaina nemaza, tai jei nebutina nenoriu pirkt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 03 23, 12:33)
O gal gali mane pakonsultuoti tos, kurios turi ir meteoritus ir EZ, kuri priemone vistik jums "stebuklingesne", be kurios jau neissiverstumet niekaip?

As paveikta SM atsiliepimu neseniai isigijau EZ ir esu super patenkinta - po pudros sukamaisiais judesiais papudruoju ta zeme ir veidas taip lygiai ir naturaliai padengiamas, man taip super atrodo, lyg taip gaiviai idegusi oda...  wub.gif

Bet galvoju jei dar ant virsaus meteoritais (galvoju apie ta 03 beige spalva, kad nenuimtu zemes rusvumo..), tai gal tada butu dar labiau super, bet gal jau butu per storas sluoksnis visko, gal per daug blizgetu?

Negaliu apsisprest ar verta, ar tikrai dar graziau makiazas atrodys nei vien zeme parusvinus... Nes kaina nemaza, tai jei nebutina nenoriu pirkt...  g.gif

asmeniskai as patarciau nepirkt meteoritu. Egipto zeme pati turiu ir man ji irgi laaaabai super thumbup.gif , kai baigsis net neabejoju kad tikrai vel pirksiu, nes ja galima naudot ir dienai, ir vakarui, ir kaip skaistalus skruostukam paryskit, ir tt.. O vat meteoritais tai nelabai patenkinta esu, nieko stebuklingo. Pabandziau ir padejau i stalciu. Pablizgina truputi veiduka ir viskas, didelio skirtumo su jais ar be ju nematau.
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2007 03 22, 21:49)

sukamaisiais judesiais pudruot veiduka, as ant skruostikauliu patepu gausiau, labai gaivus veidukas atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 03 23, 11:33)

As paveikta SM atsiliepimu neseniai isigijau EZ ir esu super patenkinta - po pudros sukamaisiais judesiais papudruoju ta zeme ir veidas taip lygiai ir naturaliai padengiamas, man taip super atrodo, lyg taip gaiviai idegusi oda...  wub.gif

Negaliu apsisprest ar verta, ar tikrai dar graziau makiazas atrodys nei vien zeme parusvinus... Nes kaina nemaza, tai jei nebutina nenoriu pirkt...  g.gif

As irgi savo trigrasi ikisiu blush2.gif turiu ir EZ, ir meteoritus. Siaip ir vienus, ir kitus nedvejodama pirkciau antra karta biggrin.gif Abu puikus produktai, bet absoliuciai skirtingi. EZ duoda idegio efekta, o meteoritai (bent jau Mythic 01, kitu nesu bandziusi) duoda naturaliai skaitaus ir sviezio veiduko ispudi. Ir visiskai nesutinku, kad meteoritai tik pablizgina ir tiek. Kartais ant EZ uztepu siek tiek meteoritu, bet labai lengvai, nes padauginus man nebenaturaliai atrodo. Kaip EZ atordytu su meteoritu Beige Chic spalva, nezinau, reik bandyti ax.gif
Atsakyti