Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

QUOTE(Mylia @ 2007 03 19, 14:48)
As tai meteoritus ir EZ tepu atskirais sepeteliais, juk tos abi pudros labai skirtingos  ax.gif
Beje, anksciau sakiau, kad man meteoritai ant EZ nelabai, bet dabar pradeda sitas derinys labai patikti  thumbup.gif aciu uz ideja  4u.gif

doh.gif Teks isigyti dar viena TBS sepeteli,nes tikrai gi paskui prisimakaluos abi pudros,nebeatskirsiu kur kuri lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(monoka @ 2007 03 19, 17:04)
o as irgi zadu  nusipirkti  kita sepeteli , nes matau kad jau dezutes pakrasciai jau parudavo , labai neestetikai atrodo sad.gif

Aciu,kad perspejai biggrin.gif ,nelauksiu kol manosios krasteliai paruduos mirksiukas.gif
Atsakyti
ner uz ka , kad tik pamacytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 03 19, 14:48)
As tai meteoritus ir EZ tepu atskirais sepeteliais, juk tos abi pudros labai skirtingos  ax.gif
Beje, anksciau sakiau, kad man meteoritai ant EZ nelabai, bet dabar pradeda sitas derinys labai patikti  thumbup.gif aciu uz ideja  4u.gif

Mergynos nesijuokit, bet noriu paklausti, kas yra tas EZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dalajax @ 2007 03 20, 09:25)
Mergynos nesijuokit, bet noriu paklausti, kas yra tas EZ  4u.gif

Egipto zeme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 03 20, 10:36)
Egipto zeme  4u.gif

Aciu !!! lotuliukas.gif dabar aisku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 03 17, 17:38)
o as vis dar laukiu atssiunciant is braskiu  lotuliukas.gif  Uzsakyma dariua pirma vasario pabaigoje, tai man ji atmete kazkodel, todel pakartojau kita kovo 7, tai jau sia savaite tikiuosi gauti  4u.gif

ash uzsisakiau panashiu metu kaip tu, gal veliau keliom dienom, tai vakar gavau, bet teko pvm susimoket, 23 lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2007 03 21, 06:51)
ash uzsisakiau panashiu metu kaip tu, gal veliau keliom dienom, tai vakar gavau, bet teko pvm susimoket, 23 lt  g.gif

oho, gavosi turbūs brangiau, nei LT pirkt ? doh.gif
Papildyta:
ar jau išbandei ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*leila* @ 2007 03 19, 23:37)
g.gif o tai ka tada kalbet apie apie tuos kelioninius rinkinukus,kur net po 10 g tu rutuliuku nera....

Vat as irgi ta pati pamaniau, kad kam tada tos miniatiuros, jei atseit efekto nedaduoda 1/3 meteoritu. tai gal ir kremu bandymukai ar kvepalu "efekto" nedaro lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazkokia nesamone ta "supermamyte" surase doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2007 03 21, 06:51)
ash uzsisakiau panashiu metu kaip tu, gal veliau keliom dienom, tai vakar gavau, bet teko pvm susimoket, 23 lt  g.gif

as gavau pirmadieni 4u.gif
ir mokesciu nereikejo, nes verte uzrase 20 doleriu 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Tai dar šiek tiek ne į temą, nes ne rutulinė, bet apkalbėta wink.gif Išnagrinėjau šiandien KristiAnoje ta Givenchy, ji yra biri, su kempinėle, 20g dėžutė 159Lt. Buvo 4 rūšių, bet tos N°01 Beautiful Pastel nebuvo, o ją labiausiai norėjau apžiūrėti ir su meteotritais palyginti g.gif Šiaip ji man pasirodė dienai tinkamesnė, nes matinė, labai lengva. Konsultantė irgi aiškino, kad meteoritai dienai nelb, nebent kai kurias vietas papudruoti, ir kad meteoritai mažiau dengia...
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 03 21, 10:39)
oho, gavosi turbūs brangiau, nei LT pirkt ?  doh.gif
Papildyta:
ar jau išbandei  ?  ax.gif

aga beveik gavosi brangiau, bet tai ash jiems nusiusiu tuos popierius ir grazins man pvm, bent jau turetu smile.gif ne neishbandziau ir pamacius blizguciu ant rankos, dideliu noru ishbandyti nedegu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*leila* @ 2007 03 19, 21:37)
g.gif o tai ka tada kalbet apie apie tuos kelioninius rinkinukus,kur net po 10 g tu rutuliuku nera....

Nežinau, aš sakau kaip man yra, nu nebėr toookio efekto koks buvo schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(barskuoleee @ 2007 03 21, 19:37)
Vat as irgi ta pati pamaniau, kad kam tada tos miniatiuros, jei atseit efekto nedaduoda 1/3 meteoritu. tai gal ir kremu bandymukai ar kvepalu "efekto" nedaro  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kazkokia nesamone ta "supermamyte" surase  doh.gif

Turi meteortitus aplamai ar tik manai, kad gerai išmanai? cool.gif Nufotkinsiu aš jums juos ir galėsit pasakyt, ar su tokiu kiekiu ir tokiom spalvom galim pasiekt efektą. Ir nelyginkit kvepalų su pudra doh.gif
Atsakyti