Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

QUOTE(AZURA @ 2007 03 16, 11:23)
Va sita ir butent sitos spalveles mane jau senai domino smile.gif
Yra pagunda ja nusipirkti wub.gif

Aš esu mamai būtent tokią padovanojusi. Jai labai patiko. Gražiai ir lygiai dengia, maskuoja odos nelygumus, tikrai kažkuo panaši į 01 meteoritus, jokių blizgučių nėra.

Netiktų toms, kurios mėgsta soliarintis, nes pudra yra šviesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žalga @ 2007 03 16, 16:37)
Aš esu mamai būtent tokią padovanojusi. Jai labai patiko. Gražiai ir lygiai dengia, maskuoja odos nelygumus, tikrai kažkuo panaši į 01 meteoritus, jokių blizgučių nėra.

Va, kokia gera dukrele mirksiukas.gif
Turiu meteoritus 01, bet kiekviena diena ju nenaudoju, noriu kazko panasaus be blizguciu kiekvienai dienai ir kad duotu panasu efekta kaip meteoritai wub.gif
Idomu, ar tikrai ji priduoda skaistumo, svytejimo efekta, kaip apie ja parasyta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 16 kovo 2007 - 16:54
QUOTE(Indraja @ 2007 03 16, 15:21)
o del meteoritu - tai as jais esu LABAI patenkinta  wub.gif Nuostabiai uztvirtina makiaza ir veidas buna toks gaivus ir  skaistus ir ne toks jau matinis ok.gif

as ir is tikro labai patenkinta, is pradziu kaip ir daugmu, lyg jokio efekto nemaciau ir nejauciau, bet dabar- visai kitas veidas, toks kaip tu sakai, skaistus, gaivus, sviezias wub.gif
Atsakyti
Ne, nu dabar tai visos juoksites lotuliukas.gif Paskaiciau temos pavadinima- "rutuline pudra" ir pamasciau "hm... tokios dar nesu gordejus, kame cia jos privalumai?" g.gif "gal tepasi kaip rutulinis dezikas- pavolioji pavolioji po veida ir super" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Paskui tik daejo per ta ilga kakla, kas tai per daiktas doh.gif lotuliukas.gif Daba rasau jums ir juokiuos is saves. Per daug siandien rupesciu turbut. galva nebedirba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2007 03 16, 16:50)
Idomu, ar tikrai ji priduoda skaistumo, svytejimo efekta, kaip apie ja parasyta smile.gif

Dėl skaistumo nepasakysiu, bet, įtariu, tai tokia sąlyginė sąvoka. Gal skaistumas labiau pasimato toms, kurioms dar nėra 50 mirksiukas.gif

Žinau, kad mamai tikrai patiko ir ji žadėjo pirkt dar kartą. Vėliau galima pirkti tik papildymus, t.y. be dėžutės ir šepetėlio. Spėju, kad ir kainuoja tada mažiau smile.gif
Atsakyti
O tai ta pudra kompaktine?
Atsakyti
Jau tikros meteoritomanes wink.gif tiek prigirta, kad nemaldomai kyla noras isigyti.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 03 16, 12:31)
as tai is vis zaviuosi Kristianu konsultantem - visu pirma ju netingejimu sekiot klientus, visu antra kalbet kartais toookias nesamones... trecia - vsai nenusimanyo savo srity (na nebent is asmenines patirties). arba man cia tik sekas. bet jau Kaune Megoj tai bozhe kiek nueinu tiek uzsiraunu - viena karta ant kazkokios tai Chanel fanes -tiek bruko ji man viska tiek bruko ir buvo baisiai n epatenkinta kai pirkau kitos firmos pudra..  doh.gif  ar jos ten iskale buna vieno produkto aprasyma - apie viena pudra irgi tiek kalbejo tiek kalbejo, apie kita paklausiau - aj sako, zinokit, ta geresne, ir vel apie ta pati laugh.gif jau dbaar praktikuoju namie ishsianalizuot produkto aprasyma, nuejus pabandyt - ir neklausyt nei zodzio ju pezalu.

QUOTE(vilnius @ 2007 03 16, 12:34)
Jo jo jos megejos kisti vienos firmos produkcija. Sakau gal pas jas ten kokia akcija atrakcija buna, kad reikia prastumti vienos firmos prekes g.gif

Konsultantes dazniausiai pasakoja apie viena firma, todel, kad jos suskirstytos kuri uz kuria firma atsakinga. Todel dazniausiai ir isigilinusios i vienos firmos produkcija. Taip, kad ant kurios konsultantes pataikysi, jos atstovaujamos firmos dazniausiai preke ir isigysi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(iguana @ 2007 03 16, 21:42)
Jau tikros meteoritomanes wink.gif tiek prigirta, kad nemaldomai kyla noras isigyti.

Ir tikrai nepasigalesi ,kai isigysi good.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 03 16, 22:47)
Ir tikrai nepasigalesi ,kai isigysi good.gif

turbut guerlain tau uz reklama pamokejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 03 16, 20:39)
O tai ta pudra kompaktine?

Jei tu cia apie Givenchy, apie kuria rasiau (ta, is keturiu spalvu) tai taip, kompaktine smile.gif
Papildyta:
QUOTE(žalga @ 2007 03 16, 20:34)
Dėl skaistumo nepasakysiu, bet, įtariu, tai tokia sąlyginė sąvoka. Gal skaistumas labiau pasimato toms, kurioms dar nėra 50  mirksiukas.gif

Tai jeigu ji nieko tokio nedaro (nors parasyta), tai kam tadu leisti tokius pinigelius g.gif biggrin.gif

Givenchy - PRISME AGAIN! VISAGE

Garsioji GIVENCHY PRISME grįžta! Šis matinio efekto ir švytėjimo derinys - Jūsų fantazijų ir troškimų išsipildymas. Keturi atspalviai gali būti naudojami kartu arba atskirai - vienas spalvų derinys suteikia natūralų ir lengvą efektą, o kitas - žavingai švytintį efektą. Švelnią ir lygią tekstūrą suteikia sudėtyje esanti ypatingai lengva pudra. Šviesą atspindintys pigmentai bei perlų mikrodalelės suteikia pdai unikalaus švytėjimo.
Žaiskite spalvomis - sukdamos šepetėlį ratu sumaišykite visas keturias spalvas ir tepkite ant viso veido. Po to naudodamos atskiras spalvas, akcentuokite atskirus veido taškus

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 16 kovo 2007 - 22:40
QUOTE(zaRAza @ 2007 03 16, 20:30)
Ne, nu dabar tai visos juoksites lotuliukas.gif Paskaiciau temos pavadinima- "rutuline pudra" ir pamasciau "hm... tokios dar nesu gordejus, kame cia jos privalumai?" g.gif "gal tepasi kaip rutulinis dezikas- pavolioji pavolioji po veida ir super" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Paskui tik daejo per ta ilga kakla, kas tai per daiktas doh.gif  lotuliukas.gif Daba rasau jums ir juokiuos is saves. Per daug siandien rupesciu turbut. galva nebedirba lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti