Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

QUOTE(Africa @ 2007 03 15, 19:10)
drinks_cheers.gif Man atrodo, kad turėt 1/3 rutuliukų nėra prasmės ir išmesti pinigai, nors atseit, pigiau gaunasi.

lotuliukas.gif koks skirtumas kiek rutuliuku, efektas juk tas pats. Man net i galva neateitu, kad 25 rutuliukai gali suteikt kitoki efekta negu 75 bigsmile.gif
Is tikruju labai dziaugiuosi kad pirkau tik 1/3, nes stebuklo juose nematau, tai gerai kad neismeciau trigubai daugiau pinigu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 03 15, 11:52)
Ir kodel neparodei anksciau? As taip norejau neblizgiu ax.gif Ar sita visiskai be blizguciu? wub.gif

Turi as sita geri wub.gif Labai lengvute ir maloni. Pirkau Nr. 4 Tender sun, tai blizguciui ojoj kiek smile.gif na ji daugiau vakarui. Kiek ziurejau Kristianoj tos pasteliniu spalvu tai be blizguciu.
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 03 14, 15:58)
Nu o Givenchy va tokie neatstoja meteoritų, man tikrai meteoritai per blizgūs ...

user posted image

Va sita ir butent sitos spalveles mane jau senai domino smile.gif
Yra pagunda ja nusipirkti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2007 03 15, 23:04)
Na, cia tikrai kazkokia nesamone smile.gif,  taigi krempudra viska uzmaskuos ir kokia tada nauda is tu meteoritu, koks skaistumas, svytejimas po krempudros sluoksniu biggrin.gif Cia gi ne makiazo pagrindas.
Tai pagal ta protinga konsultante isena, kad kompaktines ar birios pudros tepamos pries krempudra, nu super lotuliukas.gif

as tai is vis zaviuosi Kristianu konsultantem - visu pirma ju netingejimu sekiot klientus, visu antra kalbet kartais toookias nesamones... trecia - vsai nenusimanyo savo srity (na nebent is asmenines patirties). arba man cia tik sekas. bet jau Kaune Megoj tai bozhe kiek nueinu tiek uzsiraunu - viena karta ant kazkokios tai Chanel fanes -tiek bruko ji man viska tiek bruko ir buvo baisiai n epatenkinta kai pirkau kitos firmos pudra.. doh.gif ar jos ten iskale buna vieno produkto aprasyma - apie viena pudra irgi tiek kalbejo tiek kalbejo, apie kita paklausiau - aj sako, zinokit, ta geresne, ir vel apie ta pati laugh.gif jau dbaar praktikuoju namie ishsianalizuot produkto aprasyma, nuejus pabandyt - ir neklausyt nei zodzio ju pezalu.
Atsakyti
Jo jo jos megejos kisti vienos firmos produkcija. Sakau gal pas jas ten kokia akcija atrakcija buna, kad reikia prastumti vienos firmos prekes g.gif
Atsakyti
man tai geriausia konsultacija apie gamini, tai cia SM pasiskaityti biggrin.gif
atsiprasau, kad ne i tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 03 16, 11:36)
man tai geriausia konsultacija apie gamini, tai cia SM pasiskaityti biggrin.gif
atsiprasau, kad ne i tema  4u.gif

nu tai kad i tema biski, cia atsiliepimu paskaitai, kaip kas kam patiko/ nepatiko, aprasyma interneta gali rast, o girt - bet kas gali tongue.gif ne tik jos. o SM kazkaip subjektyvi nuomone, nes niekas ner suinteresuotas viena ar kita gamini prastumt.
Atsakyti
QUOTE(vilnius @ 2007 03 16, 12:07)
Turi as sita geri  wub.gif Labai lengvute ir maloni. Pirkau Nr. 4 Tender sun, tai blizguciui ojoj kiek smile.gif na ji daugiau vakarui. Kiek ziurejau Kristianoj tos pasteliniu spalvu tai be blizguciu.

Aciu uz info wub.gif Man tai irgi patinka mamyciu atsiliepimu isklausyt,nes vistiek jau tada turi kazkokia nuomone,nereikia pardoj tiek ilgai uztrukti doh.gif Tiesiog isbandai tik labiausiai tave dominancias priemones good.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 03 16, 12:24)
Aciu uz info wub.gif Man tai irgi patinka mamyciu atsiliepimu isklausyt,nes vistiek jau tada turi kazkokia nuomone,nereikia pardoj tiek ilgai uztrukti doh.gif Tiesiog isbandai tik labiausiai tave dominancias priemones good.gif

as tai viena karta vos susilaikiau nepasiulius konsultantei ilisti cia ir bent SM esancia informacija pasiskaityti, nes pajauciau, kad daugiau uz ja zinau biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2007 03 16, 00:10)
lotuliukas.gif  koks skirtumas kiek rutuliuku, efektas juk tas pats. Man net i galva neateitu, kad 25 rutuliukai gali suteikt kitoki efekta negu 75 bigsmile.gif
Is tikruju labai dziaugiuosi kad pirkau tik 1/3, nes stebuklo juose nematau, tai gerai kad neismeciau trigubai daugiau pinigu tongue.gif

didelis, dabar iš mano 1/3 dalies belikę labai mažai ir tikrai galiu pasakyt, kad tokio efekto koks buvo pradžioj nebėr, nes kai pasižiūri, tai vien rūžavi ir violetiniai belikę pagrinde.
O nepagalvojai, kad dėl to, kad jokio stebuklo nepamatei kaltas per mažas rutulių kiekis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 16 kovo 2007 - 15:02
jo jo, kai kurios Kristianu konsultantes - tai tikri sapneliai swoon.gif Bet ir keista, nes pas juos yra kazkokia kvalifikacijos patikra mastau.gif Turi mokytis ir kazka panasaus i egzus laikyti g.gif

o del meteoritu - tai as jais esu LABAI patenkinta wub.gif Nuostabiai uztvirtina makiaza ir veidas buna toks gaivus ir skaistus ir ne toks jau matinis ok.gif
Atsakyti