QUOTE(^^liutuke @ 2007 02 22, 23:36)
is tiesu nuotraukos neatskleidzia viso grozio, asmeniskai as graziau atrodau pasidaziusi meteoritais negu be ju

taciau manau daugelis klysta galvodamos kad jie kazkaip super turi matytis ant veidelio, is tikruju jie padaro ji labai skaistu ir svytinti, pvz. mano oda su jais atrodo lengvute ir nepriekaistingai
is kalbu as irgi isivaizdavau kiek kitoki ju efekta, kad padengia kazkokiu ypatingu sluoksniu, kad blizga labiau. O is tiesu jie neblizga, bet labai labai graziai sulygina veido spalva ir atrodo, kad oda tokia matine, skaisti ir lygi

Tik nereikia perkant tiketis stebuklu, meteoritai gi ne photoshopas
QUOTE(Rudaakė @ 2007 02 22, 23:18)
blaskausi ir nezinau kokios man reik, maniau kad tu ruduju perles , bet jei jie blizga, tada ne. O tie populiarus mistik bijau kad labiau neisblyskintu
bet kaip man atrodo, tai mythic tikrai neblyskina dar labiau, nors parduotuveje aiskino, kad turi balinimo efekta

bet kad as jo nepastebejau. As irgi esu sviesiaode, bet tikrai mythic nepriduoda blyskumo. Beje, labai geras variantas gaunasi skruostus truputi parudinus su bronzine pudra ir tada meteoritai
Eslauda, o su beige chic ant veido matosi tie smulkus blizguciai? Ar galima butu eiti diena i darba? Nes kai pabandziau parduotuvej juos ant rankos, tia ir jie, ir pink fresh atrode tokie kaip ir pilni aukso dulkeliu

ir kadangi norejau produkto kievienai dienai, likau prie mythic