Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas - 20 dalis

Sveikutes merginos. Skaitau ir stebiuosi, kaip smagiai jus cia diskutuojat ir kaip sauniai siuvinejate. Tikrai esate auksarankes.
Noreciau ir as pristatyti Jums savo darbelius
http://s156.photobuc...uratele_photos/

Maloniai lauksiu komentaru blush2.gif
Atsakyti
Senas geras paveikslėlis... ketinu parduoti, jei tik norinčių atsirastų...
user posted image
Atsakyti
zuikiniauskiene as savo darbeliams pirkauir man ten kartu yremino parduotuvej viskas dailininkams(ji senamiestyje, zamenhofo gatveje)
Atsakyti
o čia "praktinis pritaikymas" - mano mažiaus krikšto skraistė su inicialais blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Na va, ikeliu issiuvinetus Rafaelio angeliukus. Tik dar nesutvarkyti ir neireminti. blush2.gif
Issiuvinejau net du paveiksliukus per ta laika. bigsmile.gif Dar trecia zadu siuvinet, tik didesni. ax.gif
Laukiu kritikos. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 04, 13:03)
Man irgi norejosi tokios tamsesnes siek tiek, ir tai cia ne visai balta kanva. Bet kur pirkau ja, kitokiu nebuvo. Ant a la sendintos isvis graziai turetu ziuretis.  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif smagu, kad nuomonės sutapo drinks_cheers.gif . Dabar siuvinėju mažą žiedelį, tai jam taip pat norėjau nusipirkt rusvenės, bet neradau. Tai baltą medžiagą su natūralia kava nudažiau. Visai gera spalva gavosi, tikra ale sendyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 03 04, 14:08)
Tai baltą medžiagą su natūralia kava nudažiau. Visai gera spalva gavosi, tikra ale sendyta biggrin.gif

O tu tiesiog įmerkei kanvą į kavą ir trupučiuką palaikei ir viskas? bigsmile.gif O įdomu, jei paskui baigus siuvinėti, tą paveiksliuką išplovus, tai ta kava neišsiplauna? g.gif
Atsakyti
O dažiau taip. Atsikirpau medžiagos kiek reikėjo, užsiplikiau labai stiprios kavos ir imerkiau medžiagėlę. Bet mirkiau nesulankstytą, labai didelėje lėkštėje. Po kokių
20min išėmiau ir išsigandau, nes natūralios kavos nuosėdos {nors prieš tai ir perkošiau}
nusėdo ant medžiagos ir atrodė klaikiai. Perploviau šaltu muiluotu vandeniu ir gavosi
ale sendyta medžiaga. Tuo met su lygintuvu per skudurėlį išdžiovinau, ir kaip man atrodo užtvirtinau kavos spalvą. Pradžioje buvo mintis su stipria juoda arbata dažyti, kaž kodėl atrodė, kad ji geriau nukąstų. Bet arbatos tuo metu po ranka neturėjau tiko ir kava. Su arbata vistiek kada nors eksperimentuosiu.
Pabaigus siuvinėti dar kartą plausiu, bet manau, kad medžiaga spalvos nekeis, nei siūlų dažys. Nusiplaus tik purvas ir prakaitas.
Dar tokia mintis atėjo, kad ir raudonas vynas gan sunkiai išsiplauna....įdomu kokia spalva gautūsi g.gif. Bandysiu ir su juo dažyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 04 kovo 2007 - 16:04
QUOTE(Bianca @ 2007 03 04, 17:48)
padėkite help.gif  help.gif  help.gif

Ir aš noriu pasidalinti pora savo darbelių, bet nemoku įkelti nuotraukų
P.S. saliuky - ir uogienės sunkai išsiplauna  lotuliukas.gif

Patalpink jas cia: http://reg.imageshack.us/
o paskui i foruma idek linka. 4u.gif
Atsakyti
http://show.7ya.ru/p...mp;RubrID=25808
Daug schemučių smile.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, gal kuri yra siuvinejusi sita magnolija?

user posted image

As turiu schemute, aprasyma, yra siuliuku numeriukai, bet neparasyta, kokie tai siuliukai. Gal kas galetu padet? g.gif

Be to, siuvinejimas.man.lt forume maciau viena forumiete is jo yra ja issisiuvinejusi, bet pas ja labai saltos magnolijos spalvos. Sitam paveikslely jos daug siltesnes. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 03 02, 14:53)
O aš tik su lankeliu siuvinėju. Labiau mėgstu lininę medžiagą, o ne kanvą, todėl be lankelio medžiaga neįsitempia ir neišsilygina kaip reikiant  blush2.gif

o man patogiausia be lankelio,bet turi būti standi kanva.
Atsakyti