Sveikutes merginos. Skaitau ir stebiuosi, kaip smagiai jus cia diskutuojat ir kaip sauniai siuvinejate. Tikrai esate auksarankes.
Noreciau ir as pristatyti Jums savo darbelius
http://s156.photobuc...uratele_photos/
Maloniai lauksiu komentaru
Senas geras paveikslėlis... ketinu parduoti, jei tik norinčių atsirastų...
o čia "praktinis pritaikymas" - mano mažiaus krikšto skraistė su inicialais
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 04, 13:03)
Man irgi norejosi tokios tamsesnes siek tiek, ir tai cia ne visai balta kanva. Bet kur pirkau ja, kitokiu nebuvo. Ant a la sendintos isvis graziai turetu ziuretis.
smagu, kad nuomonės sutapo . Dabar siuvinėju mažą žiedelį, tai jam taip pat norėjau nusipirkt rusvenės, bet neradau. Tai baltą medžiagą su natūralia kava nudažiau. Visai gera spalva gavosi, tikra ale sendyta
QUOTE(saliuky @ 2007 03 04, 14:08)
Tai baltą medžiagą su natūralia kava nudažiau. Visai gera spalva gavosi, tikra ale sendyta
O tu tiesiog įmerkei kanvą į kavą ir trupučiuką palaikei ir viskas? O įdomu, jei paskui baigus siuvinėti, tą paveiksliuką išplovus, tai ta kava neišsiplauna?
O dažiau taip. Atsikirpau medžiagos kiek reikėjo, užsiplikiau labai stiprios kavos ir imerkiau medžiagėlę. Bet mirkiau nesulankstytą, labai didelėje lėkštėje. Po kokių
20min išėmiau ir išsigandau, nes natūralios kavos nuosėdos {nors prieš tai ir perkošiau}
nusėdo ant medžiagos ir atrodė klaikiai. Perploviau šaltu muiluotu vandeniu ir gavosi
ale sendyta medžiaga. Tuo met su lygintuvu per skudurėlį išdžiovinau, ir kaip man atrodo užtvirtinau kavos spalvą. Pradžioje buvo mintis su stipria juoda arbata dažyti, kaž kodėl atrodė, kad ji geriau nukąstų. Bet arbatos tuo metu po ranka neturėjau tiko ir kava. Su arbata vistiek kada nors eksperimentuosiu.
Pabaigus siuvinėti dar kartą plausiu, bet manau, kad medžiaga spalvos nekeis, nei siūlų dažys. Nusiplaus tik purvas ir prakaitas.
Dar tokia mintis atėjo, kad ir raudonas vynas gan sunkiai išsiplauna....įdomu kokia spalva gautūsi . Bandysiu ir su juo dažyti
20min išėmiau ir išsigandau, nes natūralios kavos nuosėdos {nors prieš tai ir perkošiau}
nusėdo ant medžiagos ir atrodė klaikiai. Perploviau šaltu muiluotu vandeniu ir gavosi
ale sendyta medžiaga. Tuo met su lygintuvu per skudurėlį išdžiovinau, ir kaip man atrodo užtvirtinau kavos spalvą. Pradžioje buvo mintis su stipria juoda arbata dažyti, kaž kodėl atrodė, kad ji geriau nukąstų. Bet arbatos tuo metu po ranka neturėjau tiko ir kava. Su arbata vistiek kada nors eksperimentuosiu.
Pabaigus siuvinėti dar kartą plausiu, bet manau, kad medžiaga spalvos nekeis, nei siūlų dažys. Nusiplaus tik purvas ir prakaitas.
Dar tokia mintis atėjo, kad ir raudonas vynas gan sunkiai išsiplauna....įdomu kokia spalva gautūsi . Bandysiu ir su juo dažyti
QUOTE(Bianca @ 2007 03 04, 17:48)
padėkite
Ir aš noriu pasidalinti pora savo darbelių, bet nemoku įkelti nuotraukų
P.S. saliuky - ir uogienės sunkai išsiplauna
Ir aš noriu pasidalinti pora savo darbelių, bet nemoku įkelti nuotraukų
P.S. saliuky - ir uogienės sunkai išsiplauna
Patalpink jas cia: http://reg.imageshack.us/
o paskui i foruma idek linka.
http://show.7ya.ru/p...mp;RubrID=25808
Daug schemučių
Daug schemučių
Norejau paklausti, gal kuri yra siuvinejusi sita magnolija?
As turiu schemute, aprasyma, yra siuliuku numeriukai, bet neparasyta, kokie tai siuliukai. Gal kas galetu padet?
Be to, siuvinejimas.man.lt forume maciau viena forumiete is jo yra ja issisiuvinejusi, bet pas ja labai saltos magnolijos spalvos. Sitam paveikslely jos daug siltesnes.
As turiu schemute, aprasyma, yra siuliuku numeriukai, bet neparasyta, kokie tai siuliukai. Gal kas galetu padet?
Be to, siuvinejimas.man.lt forume maciau viena forumiete is jo yra ja issisiuvinejusi, bet pas ja labai saltos magnolijos spalvos. Sitam paveikslely jos daug siltesnes.
QUOTE(kasiopeja @ 2007 03 02, 14:53)
O aš tik su lankeliu siuvinėju. Labiau mėgstu lininę medžiagą, o ne kanvą, todėl be lankelio medžiaga neįsitempia ir neišsilygina kaip reikiant
o man patogiausia be lankelio,bet turi būti standi kanva.