Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas - 20 dalis

QUOTE(ugniomama @ 2007 03 01, 13:44)
gal galima butu suzinot kokie remelio parametrai ten su kiaulytemis yra? As turiu jas issiuvinejus, bet niekaip itin gerai negaliu pritaikyt remelio  verysad.gif

Aš siuvinėjau ant Aidos 11, t.y. 43 langeliai/10 cm., tai paveiksliukas nemažas gavosi, o rėmelis 19,5x24.
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2007 03 01, 19:11)
o as turiu klausimėlį - ar kuri žinote kur galima gauti pigiau DMC siūlų? nes šiandien žiūrėjau casa lana - taipo 1.80lt., bet pastebėjau, kad ir kitur panaši kaina g.gif  o norėjau tokį žirgą išsiuvinėt, kai tik baigsiu meškutį, bet labai brangiai išeitų... apie 45 lt.... o norint pirkti kitos firomos, tai  kitų siūlų aspalvių neatseku  schmoll.gif

"Gerose akyse" man rodos po 1,60 O jei turi nuolaidų kortelę, tai dar truputuką pigiau gaunasi ax.gif
Atsakyti
Bianca, prekinkis Gerose Akyse - ten ir kaupiamą nuolaidų kortelę duoda wink.gif
Atsakyti
Na, merginos, as nusipirkau ir Klaipedoje tu siulams kauliuku, ar kaip ten vadinasi ir imausiu specialiu turi. Toms, kas Klaipedoje gyvena reikia eiti i senamiesti, prie Parodu rumu, adresas D.Vandens 5, ten nauja parduotuve, kaip man dabar issirinkti, ka siuvienti, geriau buciau nejusi. Gal kas patars, jei nori kelis darbus siuvineti, ar geriau po viena is eiles, ar visu po "biski"? rolleyes.gif
Atsakyti
tik bėda ta kad pasiekus maximalia 20% ir ją išnaudojus viskas prasideda iš naujo. verysad.gif
Atsakyti
Astute k, kaip visada- puikiai thumbup.gif
Merginos, o jūs siuvinėjate su lankeliu, ar kaip?
Aš tai be lankelio, bet įdomu, kaip patogiau?
Atsakyti
Aš siuvinėju be lankelio, o didesnius darbelius ant rėmo užsitempusi ax.gif
Atsakyti
Didesnį darbą siuvinėt patogiau ant rėmo, tada darbas nesipurvina, nesimaigo, nelieka užspaudimo žymių nuo lankelio. Nereikia perkėlinėti lankelio, gali iš karto siuvinėti visą eilutę iš kelių schemos lapų. Kol rėmo neturėjau labai vargau. Vienas darbas taip užsičiupinėjo palei lankelį, kad net neišsiplovė kaip reikiant. Nors rankas siuvinėdama plaunu po 100 kartų, per amžius tiek nesu plovusi.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliuke @ 2007 03 01, 21:01)
Toms, kas Klaipedoje gyvena reikia eiti i senamiesti, prie Parodu rumu, adresas D.Vandens 5, ten nauja parduotuve

Įdomu bigsmile.gif Ačiū už naujieną, būtinai reiks apsilankyti rolleyes.gif

Prakalbot apie lankelius. Aš dabar didelį lankelį nusipirkau, negaliu atsidžiaugti, nes turėjau labai jau mažytį blush2.gif Pritariu, kad rėmas būtų idealiausias dideliems darbams, bet čia tik svajonė, bent jau man blush2.gif
Atsakyti
Nė jokia čia svajonė. jei neturi finansinių ar dar kokių galimybių nusipirkti originalų rėmą, gali prašyti, kad koks nagingas vyras padarytų. man rėmą padarė instrumentų derintojas. galiu duoti jo koordinates. Kaina galėtų jo būti apie 100 Lt. Dabar jis man daro kitokį rėmą, kur galėčiau įsisitatyti mažą rėmuką ar lankelį mažiems darbeliams.
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 03 02, 13:14)
Astute k, kaip visada- puikiai  thumbup.gif
Merginos, o jūs siuvinėjate su lankeliu, ar kaip?
Aš tai be lankelio, bet įdomu, kaip patogiau?

Ačiū blush2.gif
O aš be lankelio negaliu - visai man nepatogu, medžiaga slysta iš rankų, susibadau pirštus, vis taisyti reikia ir t.t. Geriausia kaip užsidedu medžiagą ant rėmo ar lankelio thumbup.gif
Atsakyti
0902 ar negalėtum savo rėmo parodyti. O kaip siūlo galą užkiši blogoje pusėje?
Ar pats rėmas vartosi?
Atsakyti