Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas - 20 dalis

QUOTE(wioletukas @ 2007 02 28, 01:19)
Sveikutės, gal žinote kur Vilniuje pigiausia kanva, prie kalvarijų turgaus medžiagų parduotuvėj tai 25lt, kažkaip brangoka.  g.gif

Jeigu čia firminė DMC ar Anchor, tai visai nebrangi (netgi nerealiai pigi g.gif ), o jei nefirminė, tai man regis kažkada (prieš kokius du metus) Marijampolėj pirkau berods po 16 lt už metrą ax.gif Bet tokios geriau nepirk. Čia skaudi patirtis kalba, ne aš tongue.gif .
O dėl tankumo, tai DMC Aida būna 14, 16,18. KUo skaičiukas didesnis, tuo medžiagytė tankesnė.
Oi, kol rašiau, jau kažkas atsakė tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutyte: 28 vasario 2007 - 09:26
QUOTE(wioletukas @ 2007 02 28, 00:19)
Sveikutės, gal žinote kur Vilniuje pigiausia kanva, prie kalvarijų turgaus medžiagų parduotuvėj tai 25lt, kažkaip brangoka.  g.gif

Sveika, manau, kad pigesnės nerasi- Sodų g. pard. Dvinytis kanva kainuoja 10 lt metras(netoli Halės turgaus). O Akropolio JYSKe - apie 14 lt. Parduotuvėje Danesa (G. Vilko 2b) - 16 lt. smile.gif
Atsakyti
O parduotuvė ''Geros akys'' viena {itariu, kad ne}? Jei ne viena, tai gal pašnapdėtumėt,
kurioj tikrai visad būna didesnis pasirinkimas medžiagos. Gal teks neužilgo į sostinę važiuot, tai neklaidžiojusi tiesiai ten ir važiuočiau. AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 02 28, 11:33)
O parduotuvė ''Geros akys'' viena {itariu, kad ne}? Jei ne viena, tai gal pašnapdėtumėt,
kurioj tikrai visad būna didesnis pasirinkimas medžiagos. Gal teks neužilgo į sostinę važiuot, tai neklaidžiojusi tiesiai ten ir važiuočiau. AČIŪ 4u.gif

Na mano žiniomis, Vilniuje yra dvi "gerų akių" parduotuvės: viena CUP'e (buvusi universalinė parduotuvė), kita senamiestyje. Šitoj aš nebuvau, todėl kurioj didesnis pasirinkimas medžiagų nelabai žinau (kiek girdėjau lygtais senamiestyje parduotuvė didesnė g.gif ), bet jei tu ne vilnietė, tai tikriausiai paprasčiau bus surasti CUP'ą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2007 02 27, 23:19)

Esu as macius ta kanva uz 25 lt, tai ten marle kazkokia buvo, su DMC kanva net palygint negalima schmoll.gif

As perku Gerose akyse, kuri yra senamiestyje -ten tikrai yra daug visokiu spalvu ax.gif
Brangiausia turbut Burda salone Traku gatveje doh.gif
Atsakyti
Rytoj zadu lekti i CUP'o geras alis pirkti siulu ir kanvos, tai atraportuosiu kokia situacija mirksiukas.gif
Papildyta:
Skaminua i CUP'a, tai kanvos turi visokiu numeriuku, kaina nuo 43 iki 39 Lt, bet parduoda kokio reikia dydzio, ir dar gi prisiminiau gi as ju nuolaidu kortele turiu! Kur gali gauti nuolaida net iki 20 %!!!! Leksiu ryt apsiprekyti cool.gif
Atsakyti
prie kalvarijų turgaus pati paprasčiausia aida, 14-16 dydžio. kai geresnės nemačiau, siuvinėjau ant jos, tačiau kai palygimau su dmc, tai skirtumas, kaip diena ir naktis. Išvada, geriau pirkt geresnę nors ji kiek brangesnė bigsmile.gif

ZUIKINIAUSKIENE, pasakyk, koks atstumas tarp tų nageliukų turi būt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 28 vasario 2007 - 12:56
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 02 28, 10:29)
Patarkit man, ką? kaip "užnešti" piešinį ant tamsios medžiagos? g.gif

Per spalvotą kalkę, pvz. geltonos spalvos thumbup.gif
Atsakyti
http://public.fotki....kdarbiai/1.html

Kodėl man neleidžia tiesiog įkelti paveikslėlio, o gal aš nemoku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskiene: 28 vasario 2007 - 14:08
QUOTE(kiskiene @ 2007 02 28, 16:01)
http://public.fotki....kdarbiai/1.html

Kodėl man neleidžia tiesiog įkelti paveikslėlio, o gal aš nemoku?

Reikalauja slaptažodžio ax.gif Jei nori parodyti paveiksliuką, tai padaryk be slaptažodžio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mamaRe @ 2007 02 28, 15:13)
Merginos, gelbėkit  help.gif . Prieš kokią savaitę, kai žiūrinėjau visokias nuorodas, mačiau tokį paveikslėlį su tigro akimis. Ten balto tigro tik "veido"dalis su mėlynom akim. Rudo tigro akis radau, bet man reikia balto tigro. Gal kuri pamatysit kur nors, o gal kuri turit. blush2.gif

va čia rasi tą baltą tigrą su mėlynom akim 4u.gif http://tashikk.narod.ru/shemi.html
Atsakyti
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 02 28, 13:29)
Patarkit man, ką? kaip "užnešti" piešinį ant tamsios medžiagos? g.gif

Bet ar tikrai to reikia? g.gif Jei siuvinėjimui, tai geriau kokiu nors baltu siūlu susidygsniuoti kas 10 langelių ir viskas aišku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2007 02 28, 13:32)
Bet ar tikrai to reikia? g.gif Jei siuvinėjimui, tai geriau kokiu nors baltu siūlu susidygsniuoti kas 10 langelių ir viskas aišku thumbup.gif

o jeigu ne kryželiu siuvinėji? mirksiukas.gif
Atsakyti