Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas - 20 dalis

QUOTE(kasiopeja @ 2007 03 08, 11:54)
drinks_cheers.gif
Bet ir darbelio įdėta - kiekvieną siūliuką pervyniot  doh.gif

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 08, 11:55)
Grazu. Ir skaiciukai gerai matosi.  thumbup.gif Man patiko. Net susigundziau ir as.  lotuliukas.gif
O dezute kokia? Specialiai siuliukams laikyt ar ne?
Papildyta:
as irgi apie ta pati pagalvojau. Atrodo labai graziai, bet jau darbelio.  doh.gif

ne, dėžutė tai paprasta... O dėl siūliukų pervyniojimo, tai kai norisi, kad būtų patogiau, tai net nepajunti, kai pervynioji... biggrin.gif O išties tai man labai patogu smile.gif Siūliukus susidėjau eilės tvarka ir jei reikia kokios nors spalvytės, tai pagal numerius greit randu smile.gif
Ir dar esu to laikiklio apačioj pasidariusi tokį specialų įkirpimą, į kurį įsikiša siūlo galiukas ir jis nepasimeta, neišsidraiko tie siūliukai smile.gif Kai turėsiu laikiuko - pabandysiu nufotografuoti, kaip tas laikiklis pats atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2007 03 08, 11:08)
Aš Ariadna irgi dažnai siuvinėju. Pradėjau nuo lenkiškų siūliukų. Man patinka. Tik jei tenka konvertuoti, tai siaubas:( Pusei DMC spalvų, Ariadna neturi. Tai sunku ką priderinti sad.gif Jų paletė labai nedidelė. Kokybė tai man patinka. Ir kiek skalbiau, lyginau, niekad nenudažė, nenubluko. Ir kaina įkandama. Tik va dėl konvertavimo tikrai problemos smile.gif

drinks_cheers.gif , o dar parduotuvėje kartais ne visų atspalvių Ariadnos būna, tai ir siuvinėju ir su DMC ir su Ariadna. Dabar tai Madeira sudomino, kitam paveikslėliui tik ją ir pirksiu. thumbup.gif
Atsakyti
Niu va, nufotkinau savo siuvinėjimo siūliukų laikiklius biggrin.gif
http://public.fotki....ip/img0528.html
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 03 08, 10:56)
Taigi, net prie dirbtinio apšvietimo matosi. O dienos šviesoj iš viso  doh.gif  Akivaizdus patvirtinimas, kad konvertuoti neapsimoka  schmoll.gif
Man irgi Anchor labai smagūs  blush2.gif

Konvertuot neapsimoka, bet ka daryt, kai siuliukai ne DMC, ne Anchor ir ne dar kokie, o neaiskus visai ir juos butina konvertuot. Kaip zinot i kokius konvertuot, jei konvertavus atspalviai skiriasi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 08, 08:41)
Konvertuot neapsimoka, bet ka daryt, kai siuliukai ne DMC, ne Anchor ir ne dar kokie, o neaiskus visai ir juos butina konvertuot. Kaip zinot i kokius konvertuot, jei konvertavus atspalviai skiriasi. g.gif

geriausia - iš akies mirksiukas.gif

Ei, negi niekam siūlų nereikia? Galim net ir keistis į kokį gabalą kanvos ar storesnės drobės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 03 08, 10:56)
Man irgi Anchor labai smagūs  blush2.gif

drinks_cheers.gif As dabar ta MP Greek window siuvineju su Anchor siuliukais, tai labai smagiai siuvinejasi. Tik kad jie brangoki: 1.9 Lt berods "Audiniuose" Kaune. O DMC siuliukams bent nuolaida galima gauti "Gerose akyse". g.gif
Papildyta:
QUOTE(babyface @ 2007 03 08, 11:17)
Niu va, nufotkinau savo siuvinėjimo siūliukų laikiklius  biggrin.gif
http://public.fotki....ip/img0528.html

grozis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jauciu, gal ir man reiks taip pasidaryti.
Siuvinejant su DMC, kai kurie siuliukai labai susiraizgydavo bandant traukt. Su Anchor kol kas tokiu problemu nera. Tai vat tiks laikymas labai tiktu DMC siuliukams, kai jie raizgosi ir sunku issitraukti norimo ilgio siuliukus.
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2007 03 08, 11:43)
geriausia - iš akies  mirksiukas.gif

Na, jei tu siuliuku apie 30 ar daugiau, tai is akies kazin kaip sektusi visus atsirinkti. g.gif
Atsakyti
Prašom jums kovo 8 proga... Pasvajokim... rolleyes.gif
http://show.7ya.ru/p...PhotoID=1412238
Atsakyti
kazin kur panasia plastmasine dezute su pertvarelem butu galima gaut?
Labai graziai man cia ir tvarkingai. ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 04 birželio 2007 - 17:30
Mano siuliukai taip sudeti... Ideja priglaudziau is vienos forumietes.
user posted image

Trecia deze maze mano savo tvarka padare biggrin.gif Y maiselius ydedu po kartono gabalely, tuomet tie maiseliai graziai stovi dezuteje ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 08, 13:50)
kazin kur panasia plastmasine dezute su pertvarelem butu galima gaut?
Labai graziai man cia ir tvarkingai.  ax.gif

O gal pabandykit i zveju kokia parduotuvyte zvilgtelti. Jie gi turetu turet kazka panasaus visokiausiem kabliukam, kilbukam ir kt. niekuciam susidet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 04 birželio 2007 - 17:26
Na ir aš užsikrėčiau dėžutės ieškojimu, o tai siuliukai be tvarkos. Kažkada anksčiau guvau nusipirkusi iš sendaikčių turgaus dėžutę, norėjau susidėti siuvimo reikmenis, bet taip ir stovi tuščia. Dabar prisiminiau ir "atsiprašiau", labai man tiks siuvinėjimo siuliukams susidėti. Ji atrodo taip ( ten ir sekanti nuotrauka tos pačios dėžutės):
http://public.fotki....s/dsc01849.html
Dabar tik reikia prisidaryti ant ko vinioti siuliukus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Saliuky, o medžiagytė matuojama ar gabalais? O juodos yra? O kokios firmos, gal lietuviška? O kam tiktų su tuo blizgančiu siuliuku? O Aidos 11 yra? Na ir klausimų pabėriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 03 09, 09:34)
Saliuky, o medžiagytė matuojama ar gabalais? O juodos yra? O kokios firmos, gal lietuviška? O kam tiktų su tuo blizgančiu siuliuku? O Aidos 11 yra? Na ir klausimų pabėriau  blush2.gif

Vakar prabėgom, iš po kelionės užsukau, tai ne viską dorai apžiūrėjau. Matuojamos buvo baltos ir tos su aukso siūlais, firmos DMC. Bent jau kampe atremtus rulonus mačiau. Gabalais man rodė visus kitus atspalvius: pilkos, melsvos, rusvos ir dar nepamenu kokių...o kaip su ta juoda, tai nepasakysiu. Juodos lyg ir ''Coliukėje'' mačiau, berots 14. Dar ''Kleve'' pasidairyk, ten ir siuvinėjamos medžiagos atsiveža. Aš blizgios gabalą nusipirkau. Pagalvojau atvirukams visai tiks.

BET TAVO DĖŽUTĖ thumbup.gif LIUKSUSINĖ, man dabar tokios prireikė. Kiek už ją mokėjai, gal ir aš tokią atrasčiau sendaikčiuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 09 kovo 2007 - 08:49