Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas - 20 dalis

QUOTE(diora @ 2007 03 07, 11:31)
Saliuky, o tu man vistiek paaiškink, iš ko suprasti kad būtent tas spalvas reikia imti 4u.gif , bo noriu žinoti ir kitiems kartams...  blush2.gif

Nelabai supratau klausimo...būtent šitai schemai yra nurodyta, kad simbolis 2 yra skirtingų spalvų mišinys, kuris susideda iš 6945 ir 18390. Va čia, pati pirma eilutė:
http://photofile.ru/.../#mainImageLink
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2007 03 07, 09:40)
O ta Pattern Maker programa galima pasinaudoti tik vieną kartą? Ta prasme, kad vieną kartą parsisiuntus ir praėjus bandomajam laikui, jos jau nebegalima daugiau naudoti? Nes aš kažkada seniau buvau ją parsisiuntusi, o dabar vėl užsimaniau kokią nors nuotraukytę išsisiuvinėti, bet nebeleidžia man tos programos susiinstaliuoti, nes rašo, kad ji jau buvo pas mane...  g.gif
O gal jūs žinote kokią nors kitą tuomet programėlę, su kuria būtų galima nuotraukytes paversti į schemutes?  ax.gif  4u.gif

Man atrodo duoda bandomą laikotarpį kelias dienas, tai reikia per tas dienas prisidaryti schemučių ateičiai. Po to, jei kada gyvenime vėl prireiks tos programos, tai eiti pas draugus ar gimines ir prašyti išnuomoti kompą lotuliukas.gif . O kaip perinstaliavus kompa, gal vėl galima viską iš naujo? g.gif O jei atsisiusti programėlę su vaistukais, na kur nelegali, mačiau kažkada rusiškam forume, bet kadangi jau buvau atsisiuntus tikrą programą, tai nebeleido instaliuotis.
Aš tai prisidariau schemučių iš nuotraukų ilgam, gal visų ir nesiuvinėsiu, gal nepatiks.
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2007 03 07, 19:55)
O ta PCStitch programėlė kaip instaliuojasi- laikinai, mokamai? Klausiu, nes kada nors norėsiu nuotraukas bandyt siuvinėt, kada nors- nes laabai daug užsibrėžus tikslų ax.gif . nuotraukoms eilė galbūt ateis po kelių metų biggrin.gif .

PCStitch programėlė yra visam laikui thumbup.gif Ir nemokamai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2007 03 07, 18:55)
O ta PCStitch programėlė kaip instaliuojasi- laikinai, mokamai? Klausiu, nes kada nors norėsiu nuotraukas bandyt siuvinėt, kada nors- nes laabai daug užsibrėžus tikslų ax.gif . nuotraukoms eilė galbūt ateis po kelių metų biggrin.gif .

deja, nebūtinai kelioms dienoms ji instaliuojama. ta prasme, kai instaliuoji programa - ją nu'crack'ini ir tuomet ta programa gali naudotis kiek nori laiko, tokiu būdu ji tipo tampa legali. kažkas panašaus. taip, kad tik tuos crack'us reikia parsisiųsti per kokią programą, pvz.:emule, ar apskritai per google susirasti reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganyte @ 2007 03 07, 22:32)
Sveikos darbštuolės, o kaip jūs, merginos, skalbiat ir džiovinat savo darbelius, nes aš savo jau beveik baigiau ir manau, kad gal reiktų išskalbti. blush2.gif

Skalbiu drungname vandenyje, iberiu skalbimo miltelių. Labai netrinu, tik pamaskatuoju, paskalauju. Po to perskalauju, be minkštiklių. Negrežiu, palieku nuvarvėti vandeniui. Džiovinu vertikalioje padėtyje, prieš baigiant išdžiūti palyginu iš blogosios ir truputį iš gerosios pusės per skudurėlį. Kaip sakant paskutinį kartą dar apčiupinėju, apglostau prieš įrėminimą ...ir didis.gif ... dar biškiuka pasididžiuojiu savimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 07 kovo 2007 - 21:56
Norejau paklaust, ar Madeira siuliuku spalvine gama labai skiriasi nuo DMC siuliuku? Gavau siandien atsakyma, kad ta magnolija, kuria as norejau siuvinet, buvo siuvineta Madeira siuliukais. Nors spalvos saltesnes nei paveiksliuke atrode. Kazin, gal siuliukus konvertavus i DMC spalvos butu siltesnes? g.gif
Atsakyti
taip zuikinauskiene toj parduotuvej ir remeliu yra ir remina...kiek atsimenu tai tu norejai plataus remelio..ten lyg ir maciau kad buvo..jei neturi standarto tai galima uzsakyti ir manau pagamins per savaitele gal net greiciau...

visu darbstuoleliu darbeliai tiesiog nuostabus... thumbup.gif

as dabar irgi jau kaupiuosi siuvinejimui.bandysiu siuvineti nuotraukele manos mergytes..idomu kaip cia gausis..siulai jau yra ir chemu su PCStich padaryta jau mano rankose, tik vis dar niekaip pradeti negaliu... blink.gif doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,
nufotografavau dar vieną pasiūlymą kaip laikyti siūlus. Tiesa, čia jau gatavai sukarpyti siūlai buvo iš Evos Rosenstand rinkinuko.
user posted image

Kortelė panaudota iš abiejų pusių. Siūlų pavadinimai atitinka spalvas iš kairės. Man buvo labai patogu siuvinėt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 03 08, 09:30)
Labas rytas,
nufotografavau dar vieną pasiūlymą kaip laikyti siūlus. Tiesa, čia jau gatavai sukarpyti siūlai buvo iš Evos Rosenstand rinkinuko.

O tas popierius ties skylutem neplysta? g.gif
Man kazkaip atrodo saugiausia laikyti mazuose maiseliuose. Maciau daug kas taip laiko. Maciau ir dezute tam pirkti "Gerose akyse". Bet kaina 17 Lt buvo. doh.gif Tai pagalvojau, kad ir is batu dezeleje galima laikyti. O jei ja dar graziai kaip nors padekoravus, tai isvis butu thumbup.gif
Atsakyti
Niu, kadangi užėjo kalba apie siuvinėjimo siūliukų laikymą, tai pasirodysiu ir aš, kaip laikau savo siūliukus biggrin.gif http://public.fotki....ip/img0520.html

Laikiklius pasidariau pati iš kartono ax.gif Ateityje žadu pasidaryti dėžutėje pertvarėles, ant kurių jie pasidėtų ir būtų viename aukštyje, kad nebūtų kai kurie nuslinkę truputėli žemiau nei kiti (nuotraukytėje matosi) ax.gif Niu gal supratote, ką noriu pasakyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 08, 07:52)
Kai kurios spalvos gan skiriasi.  g.gif
As pries tai siuvinejau su DMC, o dabar viena paveiksliuka siuvineju su Anchor, tai galiu pasakyt, kad su Anchor man labiau patinka siuvinet. Kazkaip kitaip net ziurisi. Lyg puresni, minkstesni ir labiau zvilgantys tie siuliukai. Kazkaip graziau man.  ax.gif

Taigi, net prie dirbtinio apšvietimo matosi. O dienos šviesoj iš viso doh.gif Akivaizdus patvirtinimas, kad konvertuoti neapsimoka schmoll.gif
Man irgi Anchor labai smagūs blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 08 kovo 2007 - 09:58
QUOTE(babyface @ 2007 03 08, 10:42)
Niu, kadangi užėjo kalba apie siuvinėjimo siūliukų laikymą, tai pasirodysiu ir aš, kaip laikau savo siūliukus  biggrin.gif 

Dabar iškilo man toks klausimas: ar labai skiriasi DMC siuliukų ir pvz. Madeiros kokybė, juk ir tie ir tie vokiški, bet kaip patogu Madeirą laikyti, jie iš karto patogiai supakuoti ir neišsivynioja (ir pigesni, 1,45 už 10 m., o DMC 1,8 už 8 m.). O kaip dėl Ariadnos, kokia kokybė?
Atsakyti