Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas - 20 dalis

QUOTE(daniel_la @ 2007 03 05, 11:55)
Mergynos!!! Kodel nesiuvinejat savo vaiku portretu??? Yra nuostabios programos, kuriu pagalba galima issiuvineti bet kokia nuotrauka. As jau turiu vaiko portreta issiuvineta, savo vestuviu nuotrauka ir t.t...
O kokios programos tam naudojamos? Aš gal visai susigundyčiau...
Atsakyti
Ot man irgi įdomu kaip su Dimensions siūlai ,ar jų yra pirkt Lietuvoj.Aš siūlus perku Klaipėdoj,tai žinau DMC ,Anchor,su Madeira kai siuvinėjau kokį pusmetį važinėjau įKlaipėdą ir užbaigimui nebegavau siūlų tai netyčia Panevėžy radau ir dar Ariadna mačiau,
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2007 03 05, 13:56)
Ach,kokie nuostabūs jūsų darbeliai thumbup.gif apmaudu,kad negaliu dažnai prisėst ir pasigėrėt jūsų darbais,nes mano mažius padykęs ir jam nepatinka užimta mama blush2.gif turiu prašymuką:ogi siuvinėju draugių vaikams metrikus,mergaitė dievina arklius,gal turit kokį arkliuką kuris tiktų metrikui mirksiukas.gif
kai mano mažius pasveiks,mėginsiu įkelt ir jum parodyt savo darbelius

Nelabai suprantu, ką reiškia metrikų siuvinėjimas, taigi gal ir nepataikysiu, bet turiu tokio arkliuko schemą, jei nori, galiu atsiųsti - parašyk į až, kur.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 03 05, 13:06)
Nelabai suprantu, ką reiškia metrikų siuvinėjimas, taigi gal ir nepataikysiu, bet turiu tokio arkliuko schemą, jei nori, galiu atsiųsti - parašyk į až, kur.

user posted image

o kas čia neaiškaus? smile.gifuser posted image va pvz. mano siuvinėtas metrikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(111dalia @ 2007 03 05, 13:57)
Ot man irgi įdomu kaip su Dimensions siūlai ,ar jų yra pirkt Lietuvoj.Aš siūlus perku Klaipėdoj,tai žinau DMC ,Anchor,su Madeira kai siuvinėjau kokį  pusmetį važinėjau įKlaipėdą ir užbaigimui nebegavau siūlų tai netyčia Panevėžy radau ir dar Ariadna  mačiau,

Dimensions siūlių pirkti tikrai nėra. Juos firma Dimensions parduoda tik kartu su rinkinių: medžiaga, schema ir kt. Atskirai nėra schmoll.gif

saliuky, ačiū už sveikinimą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 05 kovo 2007 - 13:38
QUOTE(ruci @ 2007 03 05, 13:52)
O kokios programos tam naudojamos? Aš gal visai susigundyčiau...

As siuvineju pagal Pattern Maker programa. Esu labai patenkinta. Ji nauduoja DMC kolekcija. Tuoj programoj pati isrenki ismeras, spalvu kieki. Tik as siulyciau siek tiek svesinti nuotrauka.
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 03 05, 14:48)
kenčiu, nebedaug liko, greit pasirodysiu...

Nufotkinau, kam idomu pažiūrėkit, kas gaunasi. Man tai atrodo veidai bus per tamsūs ir kaklaraištis nuotraukoje raudonas:
http://public.fotki....s/dsc01848.html
Papildyta:
QUOTE(daniel_la @ 2007 03 05, 14:51)
As siuvineju pagal Pattern Maker programa.  Esu labai patenkinta. Ji nauduoja DMC kolekcija. Tuoj programoj pati isrenki ismeras, spalvu kieki. Tik as siulyciau siek tiek svesinti nuotrauka.

Aš šviesinau, bet vistiek per tamsu unsure.gif , spalvos ne tokios. Na nieko, pirmas blynas bus prisvilęs.
Atsakyti
QUOTE(jurgitulka @ 2007 03 05, 12:49)
norėjau paklausti jūsų, gal kuri nors siuvinėjate vaikiškais motyvais? jeigu būtų nesunku, atsiųskite keletą schemelių ar nuorodu smile.gif

Čia yra kelios schemos iš rusiško puslapio nupiratauta, kad nepasimestų...
http://s136.photobuc...m/siuvinejimas/

Ir dar:
http://photofile.ru/...lbums/genres/6/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 05 kovo 2007 - 15:05
Nusipirkau siandien siuliuku, medziagytes ir pradesiu siuvinet sita grazuoli:

user posted image

Magnolija dar palauks savo eiles. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 05, 18:40)
Nusipirkau siandien siuliuku, medziagytes ir pradesiu siuvinet sita grazuoli:

user posted image

Magnolija dar palauks savo eiles.  lotuliukas.gif

agha, taip pat labai gundausi M. Powell'o siuvinėt, tiek daug siūlo - iki šiol neišsirenku bigsmile.gif
O kas dėl tos Magnolijos, tai ten labai aklai paėmė ir iš Dimension į kitus siūliukus konvertavo. Kaip tik dabar žiūrinėju spalvų lenteles, tai galima pagal pavadinimus atsirinkti tinkamas ( šiltas tongue.gif ) spalvas.
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 03 05, 19:46)
agha, taip pat labai gundausi M. Powell'o siuvinėt, tiek daug siūlo - iki šiol neišsirenku  bigsmile.gif
O kas dėl tos Magnolijos, tai ten labai aklai paėmė ir iš Dimension į kitus siūliukus konvertavo. Kaip tik dabar žiūrinėju spalvų lenteles, tai galima pagal pavadinimus atsirinkti tinkamas ( šiltas  tongue.gif ) spalvas.

cia pagal internete esancias spalvu lenteles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 05, 18:57)
cia pagal internete esancias spalvu lenteles? g.gif

spalvų pavadinimus - reikia super gero monitoriaus, kad tikras spalvas internete galima būtų pažiūrėt wink.gif
Atsakyti