Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie galimi sunkumai įsivaikinus?

as ir pati apie sunkumus, kurie gali iskilti auginant ivaikinta vaikuti, galvojau ne menesi ir ne du. g.gif kiek zmoniu tiek nuomoniu. o mano nuomone yra tokia:
pirmiausia manau turi buti dvieju vienas kita mylinciu zmoniu begalinis noras tureti vaika(savo,tavo,globojama, ivaikinta tai neturetu buti svarbu !),teveliai pirmiausia turi gerai patys su savim padirbeti, turei stiprius susiformavusius gyvenymo prioritetus.

man nesuvokiama kaip jei augini ivaikinta vaika ir nuolat galvoji ar ne perdaug meiles jam duodi ir ar neskriaudi taip savo vaiku. pirmiausia apie tai turi galvoti pries isivaikinima, antra dalinti meile ir ismatuoti kiek zmogus jos gauna neimanoma. as pati jauciausi be galo nuskriausta tevu meiles atzvilgiu kai gime mano tikra sesuo, man visada atode kad tevai ja labiau myli,nors tai tebuvo mano vaikiskas vyreniojo vaiko egoizmas, tevai beprotiskai mylejo mus abi !

as manau kad pirma reikia ismokti nesureiksminti paciam vaikui kad jis ivaikintas ir del to jis kitoks. tiesiog jis kitom aplinkybem atejo i si pasauli.aplinkui tiek daug issiskyrusiu zmoniu, kurie tuokias antra, trecia karta. tose santuokose gimsta vaikai,labai daznai jie buna vienos mamos bet skirtingu teciu vaikai, ir jei zmones tuos vaikus pradeda skirstyti i mano ir tavo, tai suaugusio zmogaus mastymu cia mazai kvepia.
mes nepasirenkam kas bus musu tevai, broliai, seserys,vaikai mes tiesiog ismokstam pamilti juos tokius kokie jie yra
mes tiesiog atliekam kiekvienas savo misija sitam gyvenime, ir vaikus auginam ne sau, jie suauga ir iseina kurti savo gyvenymu, ir suauge tik jie patys nusprenzia kiek daznai jiems lankyti tevus, kurie jiems padejo TAPTI tokiais kokie jie yra tongue.gif

o apie genus as galvoju panasiai kaip apie karma. jei tau skirta susirgti kokia tai liga, tai tu ja ir sirgsi, net jei tavo tevu genai patys idealiausi.

ir dar jei zmogus jaucia kad isivaikines vaika nemokes uzmirsti kad jis ivaikintas ir del visu bedu nustot kaltinti jo atejimo buda i si pasauli, tada gal geriau to isvis nedaryti?
su sventem visus newyear.gif
Atsakyti


Только опыт, а не имоции. Опыт со своими и чужими детьми smile.gif

Благими намерениями вымощена дорога в ад. sad.gif Так случилось у меня
Atsakyti
ar jus isivaikinote vaika aš dar nebandžiou nežinau ,ir bijau.
Atsakyti
Sever59,

Jei gali papasakok plačiau su kokiomis problemomis susidūrėte. Manau bus naudinga žinoti ir tai apsvarstyti toms, kurios planuoja įsivaikinti.
Atsakyti

Расскажу коротко. У меня два сына, я всегда мечтала иметь девочку. Девочке было 9 лет. Оказалось, что девочка была больна психическим заболеванием. Она несколько раз пыталась убить мальчишек, травила еду, портила в доме что могла. По внешнему виду была ангелом, и не зная ее никак нельзя было поверить в ее отрицательные наклонности. Усугублялось все тем, что перед закон такие родители незащищены, вам никто не поверит, если пойдете по инстанциям. Верят ребенку, а не вам doh.gif Попытались девочку отправить в деревню, все кончилось тем, что она отравила животных и пошла сенунию, к сенюну, придумала фантастическую историю, о своих страданиях, дело дошло до полиции doh.gif Знайте одно, что против таких детей вы никак не защищены. Я познакомилась с родителями, которые взяли детей на опеку, не слышала ни одной благополучной истории. Может проблема в том, что дети были уже большие. Со школой тоже были проблемы, там просто не верят родителям, верят только ребенку. Хорошо, что девочка была гражданкой Россией, и то возникли проблемы с ее вывозом. Она уничтожила, свой паспорт, пошли в полицию, а в полиции и сказали девочка не хочет уезжать doh.gif . Пришлось вмешивать посольство doh.gif Хорошо, что я не успела ее удочерить. Я жила в аду, в доме еда готовилась только перед едой, постоянно смотрели, чтоб не было поджога, закрытый газ.
Надо сто раз подумать, прежде чем взять ребенка, надо знать гены ребенка, ведь физическое здоровье видно, а психическое - нет.
Atsakyti
Oho, tikrai liūdna ir baisi istorija.

Gal tikrai problema tame, kad mergaitė jau buvo gana didelė. Kažin ar taip būtų įvykę, jei ji nuo mažens būtų augusi geroje šeimoje. Todėl manau geriausia imti kuo mažesnį vaiką.

Sakai, kad reikia išsiaiškini kokie genai. Bet ar įmanoma tai padaryti?
Atsakyti
as ne psihologe bet manau kad taip nutinka del musu paciu ziniu trukumo.kiekviena situacija individuali, vienos ir tos pacios taisykles visiems nepritaikysi, bet as netikiu kad viskas gyvenime taip beviltiska. galu gale yra medikai,kurie gali padeti spresti iskilusius sunumus.
visi puikiai supramtame kad aplink mus gyvena ir zmones turintis psihiniu ligu, bet ir jiems gali buti taikomi medikamentiniai gydimai, psihologinio pobudzio pagalba.
koks man vaizdas susidare is sitos situacijos, kad mergaite labai pavydejo jusu sunums ir del to stengesi jiems pakenkti, vaikai yra egocentriski,jiems nuolat reikia aiskinti kad tureti brolius ir seseris yra privalumas o ne trukumas.

dar viena manau labai aktuali problema yra tai kad ivaikintu, globojamu vaiku visi nuolat begaliniai gaili, tuom patys juos luosindami. vaikas ismoksta ir labai greitai is saves padaryti auka. priprasti prie to kad taves nuolat gaili yra labai lengva, ir jei po to kas nors taves negaili jis pats pradeda provokuoti zmoniu gailesti, o tai yra prikurti ivairiausiu nebutu istoriju kad jo gailetu.
manau reikia suteikti tiems vaikams galimybe auti kaip ir savo vaikams. nustokim juos laikyti aukomis ir jie patys saves tokiais nelaikys.
Atsakyti

Все кто берет детей, в первую очередь создают условия жизни как своим детям biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai baisi istorija, bet visose gyvenimo srityse yra graziu ir baisiu dalyku, ir vien del to nurašyti tu vaiku negalima mad.gif .
Gaila, kad musu visuomeneje toks neigiamas poziuris mad.gif mad.gif i ivaikintus vaikus. Kai uzsimenu draugei, kad mane aplanko mintys apie ivaikinima, ji manimi baisysi ir sako , kad ne uz ka to nedarytu, kad ten alkoholiku, nepilnaprociu, nusikalteliu ir t.t. sad.gif vaikai. bet mano nuomones ji nepakeicia, mes visada labai susigincijam wink_3.gif .
Atsakyti
Manau, kad daug daugiau yra ir sviesiu ir graziu ivaikinimo istoriju, tik kaip visada geri dalykai, grazus poelgiai yra kaip norma, kad taip ir turi buti ir lieka nepapasakoti sad.gif , o baisus, negeri dalykai visada iskeliami i dienos sviesa ir formuoja neigiama visuomenes poziuri sad.gif sad.gif .
daugiau graziu pasakojimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nemo @ 2004 11 25, 11:24)
Tikriausiai ir savi vaikai ne visada sveiki gimsta, ar ne? Niekad negali zinoti, cia jau kaip Dievas duoda...
Galvojame apie isivaikinima... Kai kurios is Jusu baugina neiveikiama biurokratija... Kaip yra is tiesu? Nejau tai taip sunku ir brangu? Skaiciau nurodyta puslapi www.ivaikinimas.lt, pasirode pakankamai normali ir paprasta procedura, o ir vaikuti jau po puses metu gali tureti smile.gif



Procedūra normali ir paprasta ir tikrai įveikiama, jei prieš pradedant "ieškoti savojo vaiko" su ja susipažįstama, konsultuojamasi, o ne bėgama į kūdikių namus.

Silva Jūratė
Atsakyti
QUOTE(lorensio @ 2004 12 19, 17:39)
dareme dirbtini apvaisinima nepaviko ,per kiek laiko galetume isivaikinti.



na viskas priklauso ir nuo jusu paciu - kaip greitai reikiamus dokumentus paruosite, ir nuo jusu issirinkto vaikelio - ar bus galima ji is karto isivikinti ar reiks laukti teismo kol jo tevam bus atimtos motinystes teises. sekmes
Atsakyti