Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

QUOTE(Karbynė @ 2007 02 24, 00:00)
Prašom  bigsmile.gif
tiesa aptarinėjamoji nuotrauka su mano langais nesusijus  biggrin.gif
tiesiog iš arti nufotkinta  smile.gif

nu vat daba iskilo toks klausimukas blush2.gif o tai moderatoriai gali dalyvaut konkurse? blush2.gif g.gif tokia grazia foto turi ir nedalyvauji g.gif
Atsakyti
Aisku,kad gali.
Atsakyti
QUOTE(mama22 @ 2007 02 23, 23:09)
o tai moderatoriai gali dalyvaut konkurse? 

Gali. bigsmile.gif Dalyvauju, tik su kita. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 02 24, 00:16)
Gali.  bigsmile.gif Dalyvauju, tik su kita.  smile.gif

nu aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 02 24, 00:16)
Gali.  bigsmile.gif Dalyvauju, tik su kita.  smile.gif

grazus langas wub.gif aciu kad parodei mirksiukas.gif mano nei vienas langas neapserksnijes unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūratė36 @ 2007 02 24, 00:32)

man visos labai grazios, bet kolkas uzkabino mane tik besmegenis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 23 vasario 2007 - 23:39
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 02 23, 13:42)
Grazus vaizdelis  thumbup.gif ...O kai dar ir berniukas sedi salia,tai sau pagalvoji mintyse ,kad tikrai ne internetine nuotrauka kokia.....

Manai internete berniukų rasti negalima? mastau.gif

QUOTE(gritte @ 2007 02 23, 13:50)
O man gražiau, kai žmonių nesimato šiose nuotraukose cool.gif

drinks_cheers.gif Nors ta kur su susimąsčiusiu kūdykėliu, tai labai man wub.gif rolleyes.gif Tie lašai krintantys, labai gražu.......

QUOTE(Mįsliukė @ 2007 02 23, 15:24)
Niu gal... atsiprašau, jeigu neteisi. Techniką pakankamai neblogą turime, aišku, neprofesionalų, bet, kad gautųsi be pridėjimo toks lašas po lašo, tai abejoju g.gif Bet kokiu atveju, nuotraukos labai gražios, o už neteisingas abejones - atsiprašau.

Baik tik....... irnesakyk.gif Pas mane jau labai prastas fotoaparatas, ale visai galima nufotkint neblogai....... Kaip labai nori ir pasistengi........ laugh.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 02 23, 23:38)
man visos labai grazios, bet kolkas uzkabino mane tik besmegenis cool.gif

O man ji nelabai kažkaip............ unsure.gif

Ai tiesa ax.gif pamiršau pasakyti, kas Karbynės langas koks gražus. o kodėl pas mane nešerkšnyja langai? mastau.gif Kokie čia stebūklai? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtružė: 24 vasario 2007 - 02:20
QUOTE(Meilė @ 2007 02 23, 18:56)
Aš tai nelabai suprantu, kokia čia vieta nufotkinta? blush2.gif

akvariumas užsieny, berods Kroatijoj. Kadangi atrinkinėjant nuotraukas teko pabendrauti su ne vienu nuotraukos siuntėju per až, žinau kas ir kaip bigsmile.gif kita nuotrauka, kur langas apšerkšnijęs "nerealiai" ir pasakiškai, gal kai kam atrodo kad pagražinta, bet taip nėra, fotografuotas Austrijoj kalnuose (Na, bet Karbynė su savo lietuvišku langu irgi gali konkuruot hihihi.gif)
Tai va, nieko čia netikro, tik parvežta iš tolėliau biggrin.gif

QUOTE(mama22 @ 2007 02 23, 23:09)
nu vat daba iskilo toks klausimukas  blush2.gif o tai moderatoriai gali dalyvaut konkurse?  blush2.gif  g.gif tokia grazia foto turi ir nedalyvauji  g.gif

žinoma gali, juk balsuoja ir laimėtojus renka visi dalyviai. O jei konkurse balsuotų tik moderatoriai, tuomet jie patys negalėtų dalyvauti.
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 24, 10:13)
(Na, bet Karbynė su savo lietuvišku langu irgi gali konkuruot  hihihi.gif)

A nuu tai gerai, prašom įkelti į konkursą hihihi.gif
Atsakyti
Na, mes irgi bandysim sudalyvauti ax.gif
Aišku, jei patvirtins unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2007 02 24, 11:54)
Na, mes irgi bandysim sudalyvauti ax.gif
Aišku, jei patvirtins unsure.gif

jei matysis vandens, tai patvirtins mirksiukas.gif

Siaip tai sitam konkursui galima labi orginaliu nuotrauku ir su zmogum padaryt tongue.gif Riedanti asara, vaiko tystancios seiles pamacius stikline vandens ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 24, 11:00)
jei matysis vandens, tai patvirtins mirksiukas.gif

Siaip tai sitam konkursui galima labi orginaliu nuotrauku ir su zmogum padaryt tongue.gif Riedanti asara, vaiko tystancios seiles pamacius stikline vandens ir t.t.  blush2.gif

oho kiek ideju thumbup.gif ,tik fotografuok ir dalyvauk drinks_cheers.gif
Atsakyti