Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

QUOTE(Stebukle @ 2007 02 23, 19:48)

Aš tai nelabai suprantu, kokia čia vieta nufotkinta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilė @ 2007 02 23, 18:56)
Aš tai nelabai suprantu, kokia čia vieta nufotkinta? blush2.gif

Sakyčiau, kad akvariumo dugnas, tik man ši nuotrauka schmoll.gif Akyse raibuliuoja, kai žiūriu į ją wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(valiute @ 2007 02 23, 19:58)
Sakyčiau, kad akvariumo dugnas, tik man ši nuotrauka schmoll.gif Akyse raibuliuoja, kai žiūriu į ją wacko.gif

irnesakyk.gif juk pavadinimas "vadens gelmiu turtai", tai cia gelmiu o ne akvariumo lotuliukas.gif o raibuliuoja, nes po vandeniu photo.gif new_russian.gif Bent konkursu nuotraukose po vandeniu imanoma pabuti rolleyes.gif
Atsakyti
Kai kam ir akvariumo dugnas atrodo, kaip vandenyno tongue.gif

Na, bet ši nuotrauka ne mano skonio ax.gif
Atsakyti
vaje kaip grazu bigsmile.gif thumbup.gif tiek daug nuotraukyciu,visos tokios skirtingos thumbup.gif nu ,pasaka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kazkaip man pasirode, kad sitas konkursas, tai taip pataikytas i 10-uka!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ta prasme, kad taip yr, kur akis paganyt, taip atsigaivint, kad nu tiesiog....be zodziu clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif Nuotraukos visos super!!! As suzaveta good.gif Saunuoles supermamytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Katinas
niu labai geras kadras pagautas, ir tiksals aiškus - VANDUO mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 02 23, 21:50)
Katinas
niu labai geras kadras pagautas, ir tiksals aiškus - VANDUO  mirksiukas.gif

Jo, su katinėliu nebloga būtų, bet.... Norėčiau pakomentuoti, bet negalima komentuoti buitinių vaizdų... blush2.gif Ech, tiek to irnesakyk.gif nebloga foto.....
Atsakyti
QUOTE(Meilė @ 2007 02 23, 13:28)
Jo, su katinėliu nebloga būtų, bet.... Norėčiau pakomentuoti, bet negalima komentuoti buitinių vaizdų...  blush2.gif Ech, tiek to irnesakyk.gif nebloga foto.....

O kodel negalima komentuoti buitiniu vaizdu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kakajedze @ 2007 02 23, 22:58)
O kodel negalima komentuoti buitiniu vaizdug.gif

TODEL KAD KONKURSAS APIE VANDENI, O NE APIE BUITI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 02 23, 20:50)
Katinas
niu labai geras kadras pagautas, ir tiksals aiškus - VANDUO  mirksiukas.gif

gal ir neblogas,bet kai pas mus tai kasdienybe,nes katinas kitaip negeria tik is ciaupo,tai kazkaip neiziuriu nieko ypatingo ax.gif ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 23 vasario 2007 - 22:06
http://www.supermama...070_0011505.jpg
mastau.gif na, va čia snaigės tikrai stebuklingos biggrin.gif
... ir išvis šitam konkurse tiek mįslingų nuotraukų ohmy.gif
Atsakyti