Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

QUOTE(gintariukas @ 2007 02 23, 15:15)
Labai gražios nuotraukos, o ši mane tiesiog sužavėjo  bigsmile.gif  wub.gif foto

man sita irgi wub.gif
Atsakyti
O man tai visaip labai grazu - nesvarbu kaip padaryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 23, 14:56)
Tikrai. tas, kurios kėlė abejonių.  Visiems to daryti tikrai nereikia.

O iš kur Jūs žinote, kad ta nuotrauka, atsiųsta el.paštu, yra tikra g.gif Na, aš atsiprašau, kad darau detektyvą, bet man tai kažkas nerealaus unsure.gif Aš Jums galiu pusę intenneto nuotraukų atsiųsti iš savo kompo ir jos visos bus "originalios" cool.gif
Pagal ką Jūs sprendžiat, kad nuotrauka originali?
Atsakyti
QUOTE(Meilė @ 2007 02 23, 15:29)
O iš kur Jūs žinote, kad ta nuotrauka, atsiųsta el.paštu, yra tikra g.gif

Yra būdai tai patikrinti wink.gif
Atsakyti
Reik siust su data - tada tikrai bus tikra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilė @ 2007 02 23, 15:29)
O iš kur Jūs žinote, kad ta nuotrauka, atsiųsta el.paštu, yra tikra g.gif Na, aš atsiprašau, kad darau detektyvą, bet man tai kažkas nerealaus unsure.gif Aš Jums galiu pusę intenneto nuotraukų atsiųsti iš savo kompo ir jos visos bus "originalios" cool.gif
Pagal ką Jūs sprendžiat, kad nuotrauka originali?

visiškai nė kiek nesumažinta originalaus dydžio foto atsiunčiama ir nagrinėjama Properties->Summary esanti informacija, kuri ir parodo reikiamus duomenis.
Atsakyti
QUOTE(rututu @ 2007 02 23, 15:01)
kokios nuostabios nuotraukos tavo galerijoj... mmm...  thumbup.gif

Dėkoju blush2.gif Malonu, kad patiko 4u.gif

QUOTE(Mįsliukė @ 2007 02 23, 15:24)
Niu gal... atsiprašau, jeigu neteisi. Techniką pakankamai neblogą turime, aišku, neprofesionalų, bet, kad gautųsi be pridėjimo toks lašas po lašo, tai abejoju g.gif Bet kokiu atveju, nuotraukos labai gražios, o už neteisingas abejones - atsiprašau.

Pas mane paprasčiausia "muilinukė" mirksiukas.gif O kadrų galima laaabai gražių pagaut. Ir tą patį lašelį krentantį su daugybę kitų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2007 02 23, 15:43)
Dėkoju  blush2.gif Malonu, kad patiko  4u.gif
Pas mane paprasčiausia "muilinukė"  mirksiukas.gif O kadrų galima laaabai gražių pagaut. Ir tą patį lašelį krentantį su daugybę kitų  mirksiukas.gif

na pas tave tikrai labai gražios ir net nekilo abejonių apie pagražinimus. Taip ir man pavyksta, kai nepatingiu, bet ten g.gif
Atsakyti
Na ir as jau issiunciau nuotrauka i konkursa, nes noriu vandens hihihi.gif Bet jauciu vandeni reik uzsisakyt, kai patvirtina nuotrauka, ane? ax.gif
Atsakyti
Man šita labai graži thumbup.gif Tokia graži akimirka pagauta bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2007 02 23, 16:11)
Man šita labai graži  thumbup.gif Tokia graži akimirka pagauta  bigsmile.gif user posted image

Tiesiog nuostabi nuotrauka!!!

Ir su kudikiu grazi!!!
Atsakyti
Man sita labai idomi ir neeiline wub.gif
http://www.supermama...p...&phid=11445
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 23 vasario 2007 - 18:49