Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

QUOTE(Mįsliukė @ 2007 02 23, 14:18)
Niu dabar jau aš būsiu priekabi.  blush2.gif Ar čia tik man vienai atrodo, kad kai kurios nuotraukytės (lašas po lašo, vandens burbuliukai, gaivūs vaisiai, užšalusios snaigės) yra padailintos kažkokiom programikėm (fotošopu). Argi tai galima pagal konkurso taisykles?

kaip jau minėjau, nuotraukos (originalai) buvo patikrintos ir jos yra natūralios, be jokių pagražinimų (bent jau 2 iš čia paminėtų tikrai, dėl kitų dviejų nekilo ir abejonių).
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2007 02 23, 15:18)
Niu dabar jau aš būsiu priekabi.  blush2.gif Ar čia tik man vienai atrodo, kad kai kurios nuotraukytės (lašas po lašo, vandens burbuliukai, gaivūs vaisiai, užšalusios snaigės) yra padailintos kažkokiom programikėm (fotošopu). Argi tai galima pagal konkurso taisykles?

mano akimis nei viena nepagrazinta, o nufotografuota su geresne technika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 23, 14:34)

sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 23 vasario 2007 - 15:10
Ryskuma ir kontrasta juk galima taisyti ? Ar nea?
Atsakyti
Ir as jau uzsisakiau vandenuko! ax.gif Atves vakare clap_1.gif
Atsakyti
Kooookios grazios nuotraukytes, stebiuosi mamyciu ir nemamyciu rofesionalumu
Atsakyti
QUOTE(nes @ 2007 02 23, 14:38)

taip.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 23, 15:34)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(nes @ 2007 02 23, 15:38)

galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2007 02 23, 13:06)
thumbup.gif konkursas. Fantazijai pasireikšti bus  biggrin.gif Pati dalyvaudama iš šešių foto vos išsirinkau vieną  doh.gif

kokios nuostabios nuotraukos tavo galerijoj... mmm... thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražios nuotraukos, o ši mane tiesiog sužavėjo bigsmile.gif wub.gif foto
Atsakyti
QUOTE(Meilė @ 2007 02 23, 13:51)
bigsmile.gif tikrai? mirksiukas.gif
Matau nesusiklbėjot. Grange teiravosi apie nuotraukų patvirtinimą, o ne apie vandens užsakymą.  ax.gif

doh.gif taip ir buvo, nesusikalbėjom.... Aš turėjau omeny nuotraukas, nes kai paskaičiau,kad reikia, ir nusiunčiau ten tuo adresu, tai jie maloniai atrašė, kad reikia rašyti forumo administratorei blush2.gif nu bet dabar jau viskas tvarkoj.
Atsakyti
Niu gal... atsiprašau, jeigu neteisi. Techniką pakankamai neblogą turime, aišku, neprofesionalų, bet, kad gautųsi be pridėjimo toks lašas po lašo, tai abejoju g.gif Bet kokiu atveju, nuotraukos labai gražios, o už neteisingas abejones - atsiprašau.
Atsakyti