Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

Nerealu, sėdžiu atvėpusiu žandikauliu, mano simpatijos....
... "Žolė, auganti užšalusioje baloje", "Gaivūs vaisiai", "Vandens burbūlai, burbūliukai", "Lašas po lašo" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kas dėl nuotraukų su žmonėmis, tai man nelabai schmoll.gif , tik va ta su leliu "Vanduo verčia susimastyi" , tai žiūrėjau kol atsipeikėjau. clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(rututu @ 2007 02 23, 11:43)

Oi wub.gif tikrai, net šiurpuliukai nubėgo, jau tokia fainutė....... Kaip gyvai žiūrėtum .................

Beja visos foto labai labai........... Balsuoti bus dar sunkiau...... mastau.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 23, 11:37)
mes paprašėme dalyvių atsiųsti nuotraukų originalus el.paštu. Ir patvirtinom nuotraukas,  kai juos gavom ir patikrinom.

g.gif o tą prašymą į el paštą siuntėt ar až, nes aš šiandien įdėjau foto į konkursą, turbūt dar tvirtinama. Dabar pažiūrėjau,kad tuo paštu seniai nebesinaudoju ir negaliu įeiti jei į el. paštą siuntėt.

Galima galį až kokiu persiųsti paštu origanlą jei reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 23 vasario 2007 - 12:43
QUOTE(grange @ 2007 02 23, 12:37)
g.gif  o tą prašymą į el paštą siuntėt ar až, nes aš šiandien įdėjau foto į konkursą, turbūt dar tvirtinama, o kokiu paštu aš čia prsiregistravus, nebežinau....nes turiu nemažai el dėžučių.  tai kur persiųsti tą originalą, į kieno paštą?

ne čia ne iš forumo sistemos reikia siųsti, o iš savo elektroninio pašto dėžutės, bet kurios, adresu: supermama@aqua-express.lt
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 23, 12:46)
ne čia ne iš forumo sistemos reikia siųsti, o iš savo elektroninio pašto dėžutės, bet kurios, adresu:  supermama@aqua-express.lt

Aišku, persiųsiu tada. Ačiū.
Atsakyti
thumbup.gif konkursas. Fantazijai pasireikšti bus biggrin.gif Pati dalyvaudama iš šešių foto vos išsirinkau vieną doh.gif
Atsakyti
Grazus vaizdelis thumbup.gif ...O kai dar ir berniukas sedi salia,tai sau pagalvoji mintyse ,kad tikrai ne internetine nuotrauka kokia.....
SUPER thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 02 23, 12:42)
Grazus vaizdelis  thumbup.gif ...O kai dar ir berniukas sedi salia,tai sau pagalvoji mintyse ,kad tikrai ne internetine nuotrauka kokia.....
SUPER  thumbup.gif

drinks_cheers.gif labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
O man gražiau, kai žmonių nesimato šiose nuotraukose cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gritte: 23 vasario 2007 - 13:51
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 23, 12:37)
mes paprašėme dalyvių atsiųsti nuotraukų originalus el.paštu. Ir patvirtinom nuotraukas,  kai juos gavom ir patikrinom.

bigsmile.gif tikrai? mirksiukas.gif
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 23, 13:46)
ne čia ne iš forumo sistemos reikia siųsti, o iš savo elektroninio pašto dėžutės, bet kurios, adresu:  supermama@aqua-express.lt

QUOTE(grange @ 2007 02 23, 14:04)
Aišku, persiųsiu tada. Ačiū.

Matau nesusiklbėjot. Grange teiravosi apie nuotraukų patvirtinimą, o ne apie vandens užsakymą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilė @ 2007 02 23, 13:51)
bigsmile.gif tikrai? mirksiukas.gif

Tikrai. tas, kurios kėlė abejonių. Visiems to daryti tikrai nereikia.
Atsakyti
Niu dabar jau aš būsiu priekabi. blush2.gif Ar čia tik man vienai atrodo, kad kai kurios nuotraukytės (lašas po lašo, vandens burbuliukai, gaivūs vaisiai, užšalusios snaigės) yra padailintos kažkokiom programikėm (fotošopu). Argi tai galima pagal konkurso taisykles?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mįsliukė: 23 vasario 2007 - 14:19