Nerealu, sėdžiu atvėpusiu žandikauliu, mano simpatijos....
... "Žolė, auganti užšalusioje baloje", "Gaivūs vaisiai", "Vandens burbūlai, burbūliukai", "Lašas po lašo"
O kas dėl nuotraukų su žmonėmis, tai man nelabai , tik va ta su leliu "Vanduo verčia susimastyi" , tai žiūrėjau kol atsipeikėjau.
QUOTE(rututu @ 2007 02 23, 11:43)
Oi tikrai, net šiurpuliukai nubėgo, jau tokia fainutė....... Kaip gyvai žiūrėtum .................
Beja visos foto labai labai........... Balsuoti bus dar sunkiau......
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 23, 11:37)
mes paprašėme dalyvių atsiųsti nuotraukų originalus el.paštu. Ir patvirtinom nuotraukas, kai juos gavom ir patikrinom.
o tą prašymą į el paštą siuntėt ar až, nes aš šiandien įdėjau foto į konkursą, turbūt dar tvirtinama. Dabar pažiūrėjau,kad tuo paštu seniai nebesinaudoju ir negaliu įeiti jei į el. paštą siuntėt.
Galima galį až kokiu persiųsti paštu origanlą jei reikia?
QUOTE(grange @ 2007 02 23, 12:37)
o tą prašymą į el paštą siuntėt ar až, nes aš šiandien įdėjau foto į konkursą, turbūt dar tvirtinama, o kokiu paštu aš čia prsiregistravus, nebežinau....nes turiu nemažai el dėžučių. tai kur persiųsti tą originalą, į kieno paštą?
ne čia ne iš forumo sistemos reikia siųsti, o iš savo elektroninio pašto dėžutės, bet kurios, adresu: supermama@aqua-express.lt
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 23, 12:46)
ne čia ne iš forumo sistemos reikia siųsti, o iš savo elektroninio pašto dėžutės, bet kurios, adresu: supermama@aqua-express.lt
Aišku, persiųsiu tada. Ačiū.
konkursas. Fantazijai pasireikšti bus Pati dalyvaudama iš šešių foto vos išsirinkau vieną
O man gražiau, kai žmonių nesimato šiose nuotraukose
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 23, 12:37)
mes paprašėme dalyvių atsiųsti nuotraukų originalus el.paštu. Ir patvirtinom nuotraukas, kai juos gavom ir patikrinom.
tikrai?
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 23, 13:46)
QUOTE(grange @ 2007 02 23, 14:04)
Aišku, persiųsiu tada. Ačiū.
Matau nesusiklbėjot. Grange teiravosi apie nuotraukų patvirtinimą, o ne apie vandens užsakymą.
QUOTE(Meilė @ 2007 02 23, 13:51)
tikrai?
Tikrai. tas, kurios kėlė abejonių. Visiems to daryti tikrai nereikia.
Niu dabar jau aš būsiu priekabi. Ar čia tik man vienai atrodo, kad kai kurios nuotraukytės (lašas po lašo, vandens burbuliukai, gaivūs vaisiai, užšalusios snaigės) yra padailintos kažkokiom programikėm (fotošopu). Argi tai galima pagal konkurso taisykles?