Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

Sveikinu nugalėtojus thumbup.gif Iš tiesų buvo labai sunku apsispręsti - balsų tik trys, o man būtų reikėję bent dešimt doh.gif Tiek nuostabių nuotraukų vienoje vietoje seniai bebuvau mačiusi. Beje, dvi nuotraukos, už kurias balsavau, užėmė II-ias vietas, likusioji - IV-ąją (rinkausi tarp šuolio į balą ir lašelio kelionės į rankovytę).
Mano manymu, nuotraukai labai daug duoda taiklus pavadinimas. Tie obuoliai rasotoje žolėje man kažkas tokio wub.gif, o pavadinime panaudoti dainos žodžiai primena vaikystę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 14, 07:59)
Man norėjosi, kad laimėtų natūralus vaizdai ir grožis  thumbup.gif

aš irgi visad tik už natūralumą, tikėjausi, kad voratinklis laimės smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif sveikinu nugaletojas.. bis.gif..
Atsakyti
QUOTE(ursule @ 2007 03 14, 12:56)
nors pati nedalyvauju, bet manau neteisinga  vertinti profesonalias nuotraukas,,ir netiketas akimirkas, ( kurios mano nuomone daug grazesnes)zinoma tai atskirti l sunku, KIEKVIENAS GROZI SUPRANTA SAVAIP

O ką reiškia "profesionalias"? Kiek žinau, čia profesionalų ne tiek ir daug. Daugiau tokių, kurie labai labai labai mėgsta fotografuoti, turi gerą akį, lakią fantaziją ir yra išsišniukštinėję, kaip veikia jų fotoaparatai. biggrin.gif
Man šiame konkurse nuotraukos praktiškai visos gražios ir įdomios - tiek peizažai, tiek detaliosios. O tai, kad laimėjo pastarosios tik parodo, kad balsavusiųjų vertinimo kriterijai sutapo, ir tiek...
Nors, aišku, galima kada nors ir susiaurinti konkurso temą.
Bet ar nuo to lengviau balsuot bus - nežinau... doh.gif Akivaizdu, kad su kiekvienu konkursu mamos tobulėja, tobulėja... Ir už tai jums po balioną. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, konkurso dalyviai,

Be jūsų visų išrinktų I-III vietos laimėtojų, norime pasveikinti dar visą didelį būrį konkurso dalyvių, kurių nuotraukas, kaip labiausiai atitikusias konkurso temą, atrinko ir apdovanojo "Aqua-express", suteikdami 30 proc. nuolaidą Aqua-express paslaugoms ir produktams (neribotam laikui)!
Daugiau apie Aqua-express paslaugas skaitykite čia:

SVEIKINAME: elge, busiu_supertetis, biologė, Agneza, Gitatuka, she, Jurgita15, Lakūdra, rututu, juraciukasl, ezra, Pigalica, Mįsliukė, Lapyna, *Linužė*, Christin, Valerija, Cole, ovci, Kaja, Ramunis, Evuška, Aurėja, Samanta, zaneta19, freeman, motinyte, AsIrTu, Limcamca, Meilė, Rhealife, Džinė, gazele, VilmKa, timona, californiagirl, Dikė, Tomy, lulk@, vytule, Nakviša, mama Marija , asera, Ladytron, TITŪŠKA, Alan, Zivilia, Lura, pravil, crocus, leni, eros, Edera, Wilkė, mallena, liucinka, Mažulėlė, Rasiliukas, Soul, JulieTa, sypsenele , Akukaračia.

Šios Aqua-express paslaugos su 30 proc. nuolaida siūlomos VILNIAUS ir KAUNO gyventojams!

Dėl prizų visiems jums išsiųsiu asmenines žinutes!
Atsakyti
AGi kaip faina thumbup.gif Labai ačiū 4u.gif

O kaip su kitais miestais? Nes tikrai žinau, kad yra narių iš pvz. Šiaulių??
Atsakyti
Tiesiog sveikinu visus, nugalėjusius ir nebe........
mano išrinktosios pasiskirstė įvairiai............ Bet favoritė užžėmė prizinę vietą.......
Tai rasa pakibus nat voratinklio žolėje thumbup.gif Labai gražu......... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 03 07, 10:26)
user posted image
clap.gif  thumbup.gif  pamačiau, negalėjau nepakomentuot thumbup.gif ...mano balsas užtikrintas!!!!!!
O dar nutraukos aprašymas wub.gif eilės irgi turbūt nuotraukos autorės  g.gif

QUOTE(Fiona @ 2007 03 14, 23:43)
Beje, dvi nuotraukos, už kurias balsavau, užėmė II-ias vietas

QUOTE(plonyte_linija @ 2007 03 15, 01:21)
aš irgi visad tik už natūralumą, tikėjausi, kad voratinklis laimės smile.gif

QUOTE(Vėtružė @ 2007 03 16, 15:30)
Bet favoritė užžėmė prizinę vietą.......
Tai rasa pakibus nat voratinklio žolėje  thumbup.gif Labai gražu......... rolleyes.gif

Negalejau atskirai nepadekoti uz siuos grazius zodzius wub.gif ir atiduotus balsus. Taip miela buvo juos skaityti. Labai aciu jums ir visoms kitoms balsavusioms (ir nebalsavusioms, bet atkreipusioms demesi i mano nuotraukele).
Taip pat sveikinu naujai paskelbtas nugaletojas. Smagu tokiame gausiame buryje!
Atsakyti
Vis pražiopsodavau konkursus, o taip norėdavau kada sudalyvauti ax.gif Šį kartą suspėjau thumbup.gif Labai ačiū už man skirtą balsą, kas man jį suteikė 4u.gif Labai malonu blush2.gif

user posted image
Aš toks mažas prieš jūrą bekraštę
Kaip lašelis tyriausio vandens

Taip pat šaunu, kad gavau ir nuolaidą vandenukui. Gaila ,kad negaliu pasinaudoti verysad.gif Nes šiaip vandenį į namus užsisakome. O gal galiu perleist draugams šią nuolaidą gyvenantiems VNO cool.gif ?

Atsakyti
Nuoširdžiausi sveikinimai laimėtojams ir visiems dalyviams good.gif
taip pat labai ačiū visiems balsavusiems už mano nuotrauką, nesitikėjau gauti tiek balsų yahoo.gif
reikės ir toliau photo.gif
Atsakyti
pirmos vietos laimėtoja g.gif g.gif g.gif .
Na, čia skonio reikalas
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 03 16, 11:37)
Šios Aqua-express paslaugos su 30 proc. nuolaida siūlomos VILNIAUS ir KAUNO gyventojams!

Na va kaip negerai, kad tik Vilniaus ir Kauno gyventojams verysad.gif
Negerai... labai negerai schmoll.gif
Atsakyti