Ir aš sveikinu nugalėtojas, visos nuotraukos nuostabios, todėl kad ir kas laimėtų, mano manymu, būtų vertas pirmos, 2, 3 vietų.
Mano nuotrauka irgi nelabai liko pastebėta, bet visai nepykstu, nes juk žinau, kad visos gražios, o jei čia būtų milijonas balsavusių, tai gal ir kas prabalasuotų. Už balsiuką mums tikriausiai esu dėkinga Renytei, sprendžiu iš jos komentaro.
Sveikinu nugalėtojus
Prisipažinsiu, tik vieną mano favoritė nuotraukytė pateko į trejetuką. O balsavau už suasmenintas nuotraukas, t.y. su dalyviu Kadangi gamtos vaizdų galima surasti internete ir nebuvau tikra, kad jos iš tiesų pačių dalyvių darytos. Jeigu pačių, nuostabu
Prisipažinsiu, tik vieną mano favoritė nuotraukytė pateko į trejetuką. O balsavau už suasmenintas nuotraukas, t.y. su dalyviu Kadangi gamtos vaizdų galima surasti internete ir nebuvau tikra, kad jos iš tiesų pačių dalyvių darytos. Jeigu pačių, nuostabu
Sveikinu nugalėtojus ir dėkoju balsavusiems už mūsų "lašelio kelionę į rankovytę" Nesitikėjau tarp tokios gausybės puikių nuotraukų dar patraukti dėmesį, o tuo labiau patekti į pirmąjį penketuką Bet džiaugiuosi, kad daug kam patikome
Nematau tarp šių dalykų prieštaravimo Pamatyti ant žolės lapo lietaus ar rasos lašelius, šerkšną ant lango, ir dar įdomiai ir kokybiškai juos nufotografuoti - ar tai ne natūralus grožis? Gamta daro savo darbą ir daug dalykų, peizažų yra gražūs savaime. Bet pastebėti smulkmenas, pamatyti kažką kitaip, reikiamu momentu išsitraukti aparatą, kažką savo nuotrauka dar ir pasakyti - tai jau šiek tiek didesnės pretenzijos į "mianą"
Man buvo gražios ir eksperimentinės nuotraukos - tikrai sukėlė pagundų pabandyti pačiai
Bet tiesa sena kaip pasaulis - kiekvienas turi savo nuomonę, ir tai visai suprantama
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 14, 06:59)
Man norėjosi, kad laimėtų natūralus vaizdai ir grožis Bet dar konkursui tebevykstant pastebėjau, kad daug kas žavėjosi tais lašiukais, ir t.t.
Nematau tarp šių dalykų prieštaravimo Pamatyti ant žolės lapo lietaus ar rasos lašelius, šerkšną ant lango, ir dar įdomiai ir kokybiškai juos nufotografuoti - ar tai ne natūralus grožis? Gamta daro savo darbą ir daug dalykų, peizažų yra gražūs savaime. Bet pastebėti smulkmenas, pamatyti kažką kitaip, reikiamu momentu išsitraukti aparatą, kažką savo nuotrauka dar ir pasakyti - tai jau šiek tiek didesnės pretenzijos į "mianą"
Man buvo gražios ir eksperimentinės nuotraukos - tikrai sukėlė pagundų pabandyti pačiai
Bet tiesa sena kaip pasaulis - kiekvienas turi savo nuomonę, ir tai visai suprantama
sveikinam nugalėtojus džiugu, kad ir mes gavom 1 balsą, ir, kad nuotrauka su obuoliais paėmė III vietą
QUOTE(VilmKa @ 2007 03 14, 00:23)
konkursas, privertė pamatyt vandenį... ko anksčiau net nelabai ir nepastebėjau, įkvėpė pasidaryt kelias nuotraukas sau(išėjo geresnės negu, kad sudalyvavau )
Aš tą patį pagalvojau. Manau, kad žiūrint į šias nuotraukas ne vienam atsivėrė akys, ne vienas pamatė kažką naujo. Tiesiog pažiūrėjo į vandenį kitomis akimis. Man asmeniškai tai didelis dūšios praturtėjimas.
QUOTE(grange @ 2007 03 14, 02:58)
ir ačiu, kas balsavo už mano "pragarą" Prajuokinot, kai skaičiau komentarus apie fotkę, taip norėjos pakomentuoti, bet negalėjau..
nereikia į viską gyvenime žiūrėti tiesiogiai
nereikia į viską gyvenime žiūrėti tiesiogiai
Dešimt balų už humoro jausmą.
Puikios nuotraukos pateko į viršų. Ne ką prastesnės liko ir apačioje (tarp jų ir maniškė ). Nu tiesiog toks konkursas - net ne apmaudu - kiekviena nuotrauka graži, savaip įdomi. Visgi tai konkursas, tad neįmanoma visoms atsidurti pirmosiose vietose. Et, tiesiog pasidžiaukim grožiu...
QUOTE(LOCKETS @ 2007 03 14, 11:50)
Ne, mergaitės, aš ne dėl prizinių vietų nusivyliau Tikrai fainos foto laimėjo, nors aš ir balsavau už žemiau esančias...
Aš nusivyliau savo foto rezultatu, nes maniau, kad ji gera... O pasirodo, kad neverta dėmesio
Aš nusivyliau savo foto rezultatu, nes maniau, kad ji gera... O pasirodo, kad neverta dėmesio
Neliūdėk, yra ir man brangios nuotraukytės jokio dėmesio nesulaukusios dabar jau po truputėlį matau kaip daryti, kad ne tik man pačiai patiktų Vis tiek bent 1 balsiuką gavai, aš esu ir 0 Nors dabar kai pažiūriu, tai jau kitaip ir daryčiau nei tada
QUOTE(leni @ 2007 03 14, 13:40)
Dabar jau galiu parašyti.Čia ne ledas,o tuo labiau ne plėvelė Tiesiog pastatyta gėlė,o priešais ją pilamas vanduo nuo padėkliuko,tam kad gautūsi vientisa permatoma tėkmė.Ši nuotrauka pareikalavo nemažai kantrybės.Na bet viena balsa visgi gavom,ačiū balsavusiajam
O man ta kur logotipe Manau daugiau balsiukų būtų gavusi
QUOTE(fotopuka @ 2007 03 14, 16:58)
Neliūdėk, yra ir man brangios nuotraukytės jokio dėmesio nesulaukusios dabar jau po truputėlį matau kaip daryti, kad ne tik man pačiai patiktų Vis tiek bent 1 balsiuką gavai, aš esu ir 0 Nors dabar kai pažiūriu, tai jau kitaip ir daryčiau nei tada
ai nesvarbu
juk čia tik konkursas
Aciu visoms balsavusioms Uz mus net 16prabalsavo- pirma karta tiek daug!!! Ir man tai jau pasiekimas
O del tos savo nuotraukikes, del kurios cia nemazai diskusiju buvo (tos kur "Mamos zurnale" buvo)Jiems patiko, tai ir idejo, is visos mano fotografuotos ziemos "fotosesijos" butent ta jiems labiausiai patiko, o taip supuole, kad ir cia ji, mano nuomone, tiko
O del tos savo nuotraukikes, del kurios cia nemazai diskusiju buvo (tos kur "Mamos zurnale" buvo)Jiems patiko, tai ir idejo, is visos mano fotografuotos ziemos "fotosesijos" butent ta jiems labiausiai patiko, o taip supuole, kad ir cia ji, mano nuomone, tiko
Sveikinimai visoms laimetojoms ir dalyvems!
Tikrai grazus konkursas buvo, erdves fantazijai ir kurybai - i valias. Tiek daug puikiu nuotrauku, kad sunku buvo balsuoti, visgi mano mylimiausia ir absoliuti favorite buvo AsIrTu "Saules atspindziai" Man atrodo, kad sioje nuotraukoje labai graziai atspindeta konkurso tema - joje tiek daug ir tokio grazaus vandens! Be to, man ji - meniska, silta ir subtili, ir, sakyciau, tokia tikroviska, o ne tarsi is reklaminiu leidinuku. Na, tai mano nuosirdziausi ispudziai.
O visoms, balsavusioms uz mano nuotraukele, labai dekoju
Tikrai nesitikejau, kad ji uzlips i virsu - tiek ten to ir vandens joje Tai buvo tik nedrasus bandymas viena ukanota vasaros ryta pabraidyti po obelu soda su fotoaparatu uzantyje Taciau labai malonu, kad kazkam si nuotraukele ir jos aprasymas patiko. Dar karta dekoju. Ir sekmes visoms mamytems kituose konkursuose!
Tikrai grazus konkursas buvo, erdves fantazijai ir kurybai - i valias. Tiek daug puikiu nuotrauku, kad sunku buvo balsuoti, visgi mano mylimiausia ir absoliuti favorite buvo AsIrTu "Saules atspindziai" Man atrodo, kad sioje nuotraukoje labai graziai atspindeta konkurso tema - joje tiek daug ir tokio grazaus vandens! Be to, man ji - meniska, silta ir subtili, ir, sakyciau, tokia tikroviska, o ne tarsi is reklaminiu leidinuku. Na, tai mano nuosirdziausi ispudziai.
O visoms, balsavusioms uz mano nuotraukele, labai dekoju
Tikrai nesitikejau, kad ji uzlips i virsu - tiek ten to ir vandens joje Tai buvo tik nedrasus bandymas viena ukanota vasaros ryta pabraidyti po obelu soda su fotoaparatu uzantyje Taciau labai malonu, kad kazkam si nuotraukele ir jos aprasymas patiko. Dar karta dekoju. Ir sekmes visoms mamytems kituose konkursuose!
nors pati nedalyvauju, bet manau neteisinga vertinti profesonalias nuotraukas,,ir netiketas akimirkas, ( kurios mano nuomone daug grazesnes)zinoma tai atskirti l sunku, KIEKVIENAS GROZI SUPRANTA SAVAIP
Papildyta:
prasom, man ji geriausia
Papildyta:
QUOTE(leni @ 2007 03 14, 13:40)
Dabar jau galiu parašyti.Čia ne ledas,o tuo labiau ne plėvelė Tiesiog pastatyta gėlė,o priešais ją pilamas vanduo nuo padėkliuko,tam kad gautūsi vientisa permatoma tėkmė.Ši nuotrauka pareikalavo nemažai kantrybės.Na bet viena balsa visgi gavom,ačiū balsavusiajam
prasom, man ji geriausia
wow ačiū supermamytės, gavau net 9 balsus, ko tikrai nesitikėjau. Tai man naujiena. Dabar parašysiu anegdotinę situaciją su ta nuotrauka. Taigi, kiekvienais metais nuvažiuojame prie mažo kaimelio užtvankos, kuri būna labai gražiai užšąlusi. Pamačiusi konkursą temą, nusprendžiau, kad ten galiu padaryti gražių nuotraukų. Nuvažiavom, labai gražiai užtvankos krioklys užšalęs. Penkias minutes visa šeima pasigėrėjome, nes realiai vaizdas fantastiškas. Tada išsitraukiau fotoaparatą ir daug netaikiusi spragtelėjau pirmą pasitaikiusį kadrą. Tada pradėjau galvoti iš kurios pusės kadras galėtų būti gražesnis. Ir tuo momentu kažkas stipriai bumbtelėjo, net aikštelė sudrebėjo. išsigandom, nesupratom kas įvyko. Ogi žiūrim didžioji dalis grožybės krioklio, praktiškai visi tie varvekliai iš kairės šliumštelėjo į vandenį. Mums beliko stebėti kap greitai tuos ledus pasigauna vandens srovė ir nuneša... ir gėrėtis maždaug trečdaliu užšąlusio krioklio.
QUOTE(Mįsliukė @ 2007 03 14, 21:10)
Nuvažiavom, labai gražiai užtvankos krioklys užšalęs.
Čia gal Zarasuose? Man labai panašu....