Labas rytas, kol kas dar oficialiai nesveikiname laimėtojų, nes konkurso rėmėjas - www.aqua-express.lt - norės apdovanoti ir daugiau nuotraukų autorių. Tad šiek tiek lukterėkime rezultatų, ir greit sužinosime, kuriuos dalyvius dar galėsime pasveikinti!
Sveikinu nugaletojus as buvau prabalsavusi uz I vietos nuotrauka
QUOTE(Aurėja @ 2007 03 14, 09:32)
Labas rytas, kol kas dar oficialiai nesveikiname laimėtojų, nes konkurso rėmėjas - www.aqua-express.lt - norės apdovanoti ir daugiau nuotraukų autorių. Tad šiek tiek lukterėkime rezultatų, ir dar šiandien sužinosime, kuriuos dalyvius dar galėsime pasveikinti!
Tai dar palauksim tada
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 14, 07:59)
Man norėjosi, kad laimėtų natūralus vaizdai ir grožis Bet dar konkursui tebevykstant pastebėjau, kad daug kas žavėjosi tais lašiukais, ir t.t.
Sveikinimai nugalėtojoms, balsavau už II ir III vietas taip pat
ir ačiu, kas balsavo už mano "pragarą" Prajuokinot, kai skaičiau komentarus apie fotkę, taip norėjos pakomentuoti, bet negalėjau..
nereikia į viską gyvenime žiūrėti tiesiogiai
ir ačiu, kas balsavo už mano "pragarą" Prajuokinot, kai skaičiau komentarus apie fotkę, taip norėjos pakomentuoti, bet negalėjau..
nereikia į viską gyvenime žiūrėti tiesiogiai
Sveikinimai nugalėtojams
Mano favoritai:
I
II
III
Net nesitikėjau, mes gavom net 11 balsų!!! ačiū dideliausias
Mano favoritai:
I
II
III
Net nesitikėjau, mes gavom net 11 balsų!!! ačiū dideliausias
Ne, mergaitės, aš ne dėl prizinių vietų nusivyliau Tikrai fainos foto laimėjo, nors aš ir balsavau už žemiau esančias...
Aš nusivyliau savo foto rezultatu, nes maniau, kad ji gera... O pasirodo, kad neverta dėmesio
Aš nusivyliau savo foto rezultatu, nes maniau, kad ji gera... O pasirodo, kad neverta dėmesio
QUOTE(Aurėja @ 2007 03 14, 08:32)
Labas rytas, kol kas dar oficialiai nesveikiname laimėtojų, nes konkurso rėmėjas - www.aqua-express.lt - norės apdovanoti ir daugiau nuotraukų autorių. Tad šiek tiek lukterėkime rezultatų, ir greit sužinosime, kuriuos dalyvius dar galėsime pasveikinti!
o svarbiausia žinia - šie "Aqua-express" atrinkti laimėtojai gaus III-osios vietos prizus! Tai yra 30 proc. nuolaidą Aqua-express paslaugoms ir produktams į namus! Tai ne vienkartinė nuolaida, ji bus teikiama neribotą laiką!
QUOTE(Aurėja @ 2007 03 14, 13:04)
o svarbiausia žinia - šie "Aqua-express" atrinkti laimėtojai gaus III-osios vietos prizus! Tai yra 30 proc. nuolaidą Aqua-express paslaugoms ir produktams į namus! Tai ne vienkartinė nuolaida, ji bus teikiama neribotą laiką!
kam nereikes sios dovanos, mes ja mielai paaimsim
Sveikinimai nuotraukytems nugaletojoms
...uz antra vieta uzemusia ir mes balsavome ....aciu uz balsiukus, kuriuos gavome ir mes ...nesitikejau, net 17 uz
...uz antra vieta uzemusia ir mes balsavome ....aciu uz balsiukus, kuriuos gavome ir mes ...nesitikejau, net 17 uz
O aš balsavau už šias
QUOTE(grange @ 2007 02 26, 10:05)
ledinės gėlės o kaip čia orchidėjas tas užšaldė, ar čia net ne ledas? man tai kaip plevelė atrodo...
QUOTE(kajote @ 2007 02 26, 10:12)
Man irgi labiau i plevele panasu, negu i leda
Dabar jau galiu parašyti.Čia ne ledas,o tuo labiau ne plėvelė Tiesiog pastatyta gėlė,o priešais ją pilamas vanduo nuo padėkliuko,tam kad gautūsi vientisa permatoma tėkmė.Ši nuotrauka pareikalavo nemažai kantrybės.Na bet viena balsa visgi gavom,ačiū balsavusiajam