Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

Labas rytas, kol kas dar oficialiai nesveikiname laimėtojų, nes konkurso rėmėjas - www.aqua-express.lt - norės apdovanoti ir daugiau nuotraukų autorių. Tad šiek tiek lukterėkime rezultatų, ir greit sužinosime, kuriuos dalyvius dar galėsime pasveikinti!
Atsakyti
Sveikinu nugaletojus 4u.gif as buvau prabalsavusi uz I vietos nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 03 14, 09:32)
Labas rytas, kol kas dar oficialiai nesveikiname laimėtojų, nes konkurso rėmėjas - www.aqua-express.lt  - norės apdovanoti ir daugiau nuotraukų autorių. Tad šiek tiek lukterėkime rezultatų, ir dar šiandien sužinosime, kuriuos dalyvius dar galėsime pasveikinti!

Tai dar palauksim tada tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 14, 07:59)
Man norėjosi, kad laimėtų natūralus vaizdai ir grožis  thumbup.gif Bet dar konkursui tebevykstant pastebėjau, kad daug kas žavėjosi tais lašiukais, ir t.t.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugalėtojoms, balsavau už II ir III vietas taip pat thumbup.gif

ir ačiu, kas balsavo už mano "pragarą" lotuliukas.gif Prajuokinot, kai skaičiau komentarus apie fotkę, taip norėjos pakomentuoti, bet negalėjau..
nereikia į viską gyvenime žiūrėti tiesiogiai biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugalėtojams 4u.gif

Mano favoritai:
I user posted image

II user posted image

III user posted image

bigsmile.gif Net nesitikėjau, mes gavom net 11 balsų!!! clap.gif ačiū dideliausias aciuks.gif
Atsakyti
Ne, mergaitės, aš ne dėl prizinių vietų nusivyliau schmoll.gif Tikrai fainos foto laimėjo, nors aš ir balsavau už žemiau esančias...

Aš nusivyliau savo foto rezultatu, nes maniau, kad ji gera... O pasirodo, kad neverta dėmesio sad.gif

Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 03 14, 08:32)
Labas rytas, kol kas dar oficialiai nesveikiname laimėtojų, nes konkurso rėmėjas - www.aqua-express.lt  - norės apdovanoti ir daugiau nuotraukų autorių. Tad šiek tiek lukterėkime rezultatų, ir greit sužinosime, kuriuos dalyvius dar galėsime pasveikinti!

o svarbiausia žinia - šie "Aqua-express" atrinkti laimėtojai gaus III-osios vietos prizus! Tai yra 30 proc. nuolaidą Aqua-express paslaugoms ir produktams į namus! Tai ne vienkartinė nuolaida, ji bus teikiama neribotą laiką!
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 03 14, 13:04)
o svarbiausia žinia - šie "Aqua-express" atrinkti laimėtojai gaus III-osios vietos prizus! Tai yra 30 proc. nuolaidą Aqua-express paslaugoms ir produktams į namus! Tai ne vienkartinė nuolaida, ji bus teikiama neribotą laiką!

kam nereikes sios dovanos, mes ja mielai paaimsim blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikinimai nuotraukytems nugaletojoms
drinks_cheers.gif user posted image
...uz antra vieta uzemusia ir mes balsavome smile.gif ....aciu uz balsiukus, kuriuos gavome ir mes doh.gif biggrin.gif ...nesitikejau, net 17 uz bigsmile.gif
Atsakyti
O aš balsavau už šias wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 14 kovo 2007 - 12:48
QUOTE(grange @ 2007 02 26, 10:05)
ledinės gėlės  g.gif  o kaip čia orchidėjas tas užšaldė, ar čia net ne ledas? man tai kaip plevelė atrodo...

QUOTE(kajote @ 2007 02 26, 10:12)
Man irgi labiau i plevele panasu, negu i leda g.gif  unsure.gif

Dabar jau galiu parašyti.Čia ne ledas,o tuo labiau ne plėvelė lotuliukas.gif Tiesiog pastatyta gėlė,o priešais ją pilamas vanduo nuo padėkliuko,tam kad gautūsi vientisa permatoma tėkmė.Ši nuotrauka pareikalavo nemažai kantrybės.Na bet viena balsa visgi gavom,ačiū balsavusiajam mirksiukas.gif
Atsakyti