Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

Jau prabalsavau uz 3 nuotraukas smile.gif Man labiausiai patiko nuotrauka kurioj susalusi upe Merkys
Atsakyti
Na atidaviau ir as paskutini savo balsa uz si mena, ideja ir t.t. thumbup.gif:
http://www.supermama...p...&phid=11714
Atsakyti
O aš prabalsavau visai net ne už tas kurioas galvojau..........
Vat šian pažiūrėjau iš naujo, ir man šian patiko šios..........

"Gervių šokis"
user posted image

nekopinsiu teksto, bet jis puikus thumbup.gif ir foto taip pat...........
user posted image

Saulės atspindžiai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtružė: 13 kovo 2007 - 09:58
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 13, 01:04)
Na atidaviau ir as paskutini savo balsa uz si mena, ideja ir t.t. thumbup.gif:
http://www.supermama...p...&phid=11714

drinks_cheers.gif menas, idėja...įdomiai padaryta, tik aš joje grožio nematau unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sio konkurso kazkaip nelabai ir sekiau wink.gif ,bet visvien prabalsavau uz sias

1.user posted image

2.user posted image

3.user posted image

Taip balsus daviau is pirmo zvilgsnio patikusiom,net nesigilinau ieskodama geriausiu schmoll.gif

4u.gif
Atsakyti
kiekvienas vertina pagal savo kriterijus... beje sikart ir as balsavau uz foto be zmoniu.. aciu mamoms uz super grazias ir idomias foto wub.gif
Atsakyti
sveikinimai nugaletojams ir dalyviams 4u.gif ziuriu balsavau uz tuos, kas su fotograija susije hihihi.gif g.gif: mastau.gif gal gerai hihihi.gif
Atsakyti
Sveikinu nugalėtojus 4u.gif

Bet atvirai pasakius tai labai nusivyliau rezultatais...
Atsakyti
LOCKETS, o kodėl nusivylei?

Aš tikėjausi bent į 20-tuką papulti blush2.gif Tai labai ačiū už balsiukus 4u.gif

Man labai patikusi su obuoliukais ir rasa pakliuvo, ir mano akiai apelsinas vertas tos vietos wub.gif kurioje yra wub.gif

Niu sveikinimai 4u.gif Visam pirmam dešimtukui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 03 14, 00:14)

Mano manymu prizines vietos to tikrai vertos- grazios, kokybiskos, iskart i aki krentancios nuotraukos 4u.gif Bet turbut tai skonio reikalas g.gif

Sveikinimai nugaletojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Visos jus puikios thumbup.gif

Ir dekoju uz balsus mano nuotraukai 4u.gif Maniau, kad nuotrauka liko nepastebeta, o pasirodo dar net 8 balsiukus gavom ax.gif Smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 03 14, 00:14)
Sveikinu nugalėtojus 4u.gif

Man norėjosi, kad laimėtų natūralus vaizdai ir grožis thumbup.gif Bet dar konkursui tebevykstant pastebėjau, kad daug kas žavėjosi tais lašiukais, ir t.t.
Atsakyti
Sveikinu nugalėtojas ir nenugalėtojas 4u.gif balsavimas - loterija, daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif gražių nuotraukų autorėm(-iam)
thumbup.gif konkursas, privertė pamatyt vandenį... ko anksčiau net nelabai ir nepastebėjau, įkvėpė pasidaryt kelias nuotraukas sau(išėjo geresnės negu, kad sudalyvavau biggrin.gif )

Atsakyti